SOFTBLOG

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Gæsteskribent

Har du lyst til at byde ind med viden og erfaring i et gæsteindlæg?

Vi ønsker at skabe en platform for vidensdeling og erfaringsudveksling fra hverdagen, og derfor er vi altid interesseret i relevante bidrag fra folk med noget på hjertet.

Skal du med om bord? Kontakt os på kursus@softworld.dk


Hvad er Softblog?
Softblog er til dig, der arbejder med digital visuel kommunikation og IT. På bloggen får du vidensdeling og erfaringsudveksling fra Adobe og Apple certificerede eksperter samt gæstebloggere om alt fra marketing, design, grafisk produktion, foto og billedbehandling til webdesign, digital strategi, Apps og IT-udvikling, som du kan omsætte til din egen hverdag.

Softblog er relevant for dig, når…
… du arbejder i en branche, der hele tiden udvikler sig, og du har brug for at få ny viden, inspiration, flere kompetencer og et mere effektivt workflow. Derfor deler vi relevant, anvendeligt og let tilgængeligt indhold, der kan inspirere dig til at optimere dit arbejde.

Hvem er vi?
Softblog drives af Softworld, der er et internationalt træningscenter med fokus på digital visuel kommunikation. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted – ”When you know better you do better”.

Gæsteindlæg
Har du lyst til at byde ind med viden og erfaring i et gæsteindlæg? Vi ønsker at skabe en platform for vidensdeling og erfaringsudveksling fra hverdagen, og derfor er vi altid interesseret i relevante bidrag fra folk med noget på hjertet. Skal du med om bord? Kontakt os på kursus@softworld.dk

0
Connecting
Please wait...
Send en besked

Beklager, vi er ikke online i øjeblikket. Venligst send os en besked med dit spørgsmål.

* Dit navn
* E-mail
Start chatten
* Dit navn
Vi er online
Hej! Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?