softworld.dk

Adobe Ekspert kurser

Tag på ekspert kursus i Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro og After Effects i København og Aarhus.

Find dit Ekspert kursus

5/5
På InDesign ekspert lærer du at arbejde gnidningsløst med tekst og tabeller importeret fra Word og Excel. Vi arbejder med avancerede tekstformater, der gør det nemt at opdatere tekst og tabeller uden at formatere forfra.
4.9/5
På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins,
4.9/5
På Illustrator ekspert lærer du også at mestre større projekter, samt hvordan du løser komplicerede illustrationsopgaver. På kurset kommer vi endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder af en
4.9/5
På dette hands-on Photoshop ekspert kursus vil du lærer at fritlægge mere krævende emner, og vi benytter også nogle at Photoshops helt nye AI værktøjer til at udføre krævende opgaver, der ellers krævede mange timers arbejde.
4.9/5
På Premiere Pro ekspert lærer du bl.a., hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.
Google anmeldelser
Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få eksperternes bedste tips & tricks om grafisk design og digitale medier.