softworld.dk

After Effects Ekspert

Adobe Certificeret instruktør

4.9/5
På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins, der udvider funktionerne i programmet.

Få træning i After Effects på ekspert-niveau

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i After Effects og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere avancerede muligheder i

programmet.

På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins, der udvider funktionerne i programmet.

Med avancerede Expressions kan du skabe imponerende animationer, vi viser dig flere eksempler på, hvad der rent faktisk kan laves ved hjælp af finjustering af After Effects egen indbyggede scripting funktion.

På kurset dykker vi altså endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder.

Dit udbytte:

Du bliver fortrolig med flere avancerede værktøjer og metoder

Du kan oprette et problemfrit workflow mellem After Effects og Premiere Pro

Du lærer at arbejde med udvidede Expressions

Du kan arbejde med udvidelser og Plug Ins

Du får personlige tips og tricks

 

  • Du lærer at bruge værktøjer og effekter i After Effects, der kan transformere almindelige elementer til visuelt slående kreationer.
  • Du lærer at skabe animationer, der gør dine projekter unikke og genkendelige, hvilket hjælper dig med at opbygge en stærkere brandidentitet.
  • Du lærer at eksportere dine færdige produktioner til forskellige medier, hvilket giver dig større synlighed og mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe.
  • Du lærer at differentiere dine projekter ved at anvende avancerede teknikker, der sætter dig i forreste række med et kreativt udtryk.
  • Du lærer at blive en effektiv storyteller ved hjælp af animation, der kan give dine projekter mere dybde og indflydelse.

 

Ikke det rette kursus?
Se hele vores kursusoversigt over Photoshop kurser her.

Kursets målgruppe

Et kursus på dette niveau kræver, at du har rig erfaring med programmet, så din supervision af en Adobe certificeret underviser kan løfte dig endnu højere.

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 14. & 15. november 2023
ledige pladser
Aarhus18. & 19. december 2023
ledige pladser
København 20. & 21. marts 2024
ledige pladser

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Pris kr. 12.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

After Effects kursus
After Effects kursus
Esben, Bonnier Publications
Læs mere
Jeg kan bruge det jeg har lært på kurset dels til helt hands-on (altså til at animere selv), og under alle omstændigheder som vigtig baggrundsviden om animation, som vi arbejder mere og mere med i det daglige. Instruktøren var meget engageret og med stor viden om video, farver, animationer og specifikke funktioner i After Effects.
After Effects kursus
After Effects kursus
Sebastian, TV2 Lorry
Læs mere
Meget god instruktør! Lækre lokaler, maden var meget fin og et hyggeligt sted! Er meget godt tilfreds!
After Effects kursus
After Effects kursus
Emil, Strong Productions
Læs mere
Instruktøren var særdeles kompetent i After Effects, og ligeledes i at lære fra sig med en sjov og høflig tone. Jeg mener i høj grad, at jeg kan bruge det jeg har lært i det daglige arbejde. Det har været meget lærerigt og øjenåbnende. Frokosten var glimrende. Dejlig kaffe/snackbar.
After Effects kursus
After Effects kursus
Daniel, Also A/S
Læs mere
Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde. Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.
After Effects kursus
After Effects kursus
Rasmus, Helsingør Ungdomsskole
Læs mere
Meget pædagogisk og tydelig - og dygtig instruktør :) Dejlig mad og fine lokaler. Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset.
After Effects kursus
After Effects kursus
Dorte, Odsherred Kommune
Læs mere
Meget engageret og velforberedt instruktør. Dejlige lyse lokaler og rigtig god mad.
After Effects kursus
After Effects kursus
Pernille, Pharmanord
Læs mere
Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg har fået en god basisviden om programmet og de primære funktioner, hvilket var, hvad jeg forventede og havde brug for. Jeg oplevede underviseren som positiv og engageret, og god til at forklare, hvad han gjorde. Maden var udemærket.
After Effects kursus
After Effects kursus
Peter, Diabetesforeningen
Læs mere
Jeg har lært mange gode og konkrete redskaber. Instruktøren på kurset var super kompetent og god til at spørge ind til behov og målrette cases til vores ønsker. Der var god stemning på holdet og høj faglighed.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Michael
Michael
Adobe Certified Instructor
Michael er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne undervisere indenfor videoredigering. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Sten
Sten
Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.
Gudmundur
Gudmundur
Adobe Certified instructor
Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Signe
Signe
Adobe Animate Expert
Signe er Animate ekspert og uddannet webintegrator og grafiker. Som selvstændig har hun lavet interaktiv grafik for en bred kundegruppe, blandt andet Ekstra Bladet, SAS og HBO.

indhold
Det vil du lære på After Effects Ekspert

Smarte genveje

I After Effects kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge mere tid på at være kreativ.

Integration med Premiere Pro

After Effects og Premiere Pro er skabt til at arbejde sammen, på kurset gennemgår vi de muligheder, der findes, for at skabe en perfekt integration mellem de to programmer, så dit workflow bliver effektivt – og sjovere.

Motion Graphics Templates

MOGRTs er skabeloner, du kan oprette i After Effects, så eksempelvis dine intros til produktioner altid ser ens ud. Vi

gennemgår, hvordan du opretter disse – så de endda også kan benyttes i Adobe Premiere Pro.

Avancerede Expressions

På dette kursus arbejder vi med avancerede Expressions, After Effects’ indbyggede scripting, der giver dig uanede muligheder for effektive og imponerende animationer.

Scripts, udvidelser og Plug Ins

Du kan udvide funktionerne i After Effects med færdige Scripts og Plug Ins, så du får endnu flere muligheder med programmet. På kurset viser den Adobe certificerede underviser dig flere eksempler på dette.

Flottere 3D

Nogle af Cinema 4Ds værktøjer er inkluderet i After Effects, og disse giver dig yderligere funktioner end de normale 3D funktioner i After Effects. Vi arbejder med de udvidede muligheder, dette giver dig, og vi kigger også på Mocha, som er et program, der kan integreres med After Effects, der giver dig ekstra tracking-funktioner.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld