softworld.dk

After Effects for Grafikere & Designere

Adobe Certificeret kursus
4.8/5
På dette After Effects kursus lærer du at give liv til dine eksisterende grafikker fra Illustrator og Photoshop.

Tilføj animerede effekter med Motion Graphics

Vil du give liv til dine Illustrator og Photoshop grafikker? På dette kursus lærer du, hvordan du kan bruge grafik fra andre Adobe-programmer og animere dem i After Effects.

After Effects giver dig spændende muligheder for at tilføje animation og bevægelse til eksisterende grafik som illustrationer, logoer, ikoner, figurer og infografikker. Dette kursus er for dig, der vil inddrage Motion Graphics og animation i din kreative værktøjskasse.

Kurset giver dig det bedste udgangspunkt til at navigere i After Effects’ brugerflade. Her vil fokus være at gøre dig komfortabel med de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet, såsom tidslinje, Keyframes, masker, justeringslag, import og eksport.

På kurset ser du, hvordan du bedst kan klargøre dine grafikker i Illustrator og Photoshop, så du nemt kan importere filerne i After Effects.

Herefter kan du arbejde videre med eksisterende lag, f.eks. animation af en arm, dele af et logo eller tal og data i en infografik. Du lærer også at skabe grafik direkte i programmet ved hjælp af After Effects’ eget værktøj.

Sidst, men ikke mindst, lærer du at eksportere dine levende grafikker i forskellige formater, så de kan anvendes på sociale medier, hjemmesider eller som grafiske elementer i en større videoproduktion.

Dit udbytte:

  • Du får helt styr på produktion af Motion Graphics og animation i After Effects
  • Du lærer at give liv til dine grafikker fra f.eks. Illustrator og Photoshop
  • Du ser hvordan du klargør dine grafikker til eksport i forskellige formater
  • Du kan producere animeret grafik direkte i After Effects
  • Du kan tilføje spændende animerede effekter, tekster og billeder i dine produktioner

Kursets målgruppe

Dette kursus er for grafiske designere, medarbejdere inden for marketing, kommunikation og SoMe, Art Directors og andre kreative, der gerne vil inddrage levende grafik og animationer i deres daglige arbejde.

NB: Deltagelse på dette kursus kræver kendskab til Adobe Illustrator og/eller Photoshop.

 

Video: Bliv klogere på, hvad du lærer på kurset

YouTube video

Kommende kursusdatoer

LokationDato
Aarhus27. & 28. juni 2023
ledige pladser
København 23. & 24. august 2023
ledige pladser
Aarhus10. & 11. oktober 2023
ledige pladser
After Effects kursus for grafikere

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Klippekort 2 klip
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

After Effects kursus
After Effects kursus
Esben, Bonnier Publications
Læs mere
Jeg kan bruge det jeg har lært på kurset dels til helt hands-on (altså til at animere selv), og under alle omstændigheder som vigtig baggrundsviden om animation, som vi arbejder mere og mere med i det daglige. Instruktøren var meget engageret og med stor viden om video, farver, animationer og specifikke funktioner i After Effects.
After Effects kursus
After Effects kursus
Sebastian, TV2 Lorry
Læs mere
Meget god instruktør! Lækre lokaler, maden var meget fin og et hyggeligt sted! Er meget godt tilfreds!
After Effects kursus
After Effects kursus
Emil, Strong Productions
Læs mere
Instruktøren var særdeles kompetent i After Effects, og ligeledes i at lære fra sig med en sjov og høflig tone. Jeg mener i høj grad, at jeg kan bruge det jeg har lært i det daglige arbejde. Det har været meget lærerigt og øjenåbnende. Frokosten var glimrende. Dejlig kaffe/snackbar.
After Effects kursus
After Effects kursus
Daniel, Also A/S
Læs mere
Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde. Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.
After Effects kursus
After Effects kursus
Rasmus, Helsingør Ungdomsskole
Læs mere
Meget pædagogisk og tydelig - og dygtig instruktør :) Dejlig mad og fine lokaler. Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset.
After Effects kursus
After Effects kursus
Dorte, Odsherred Kommune
Læs mere
Meget engageret og velforberedt instruktør. Dejlige lyse lokaler og rigtig god mad.
After Effects kursus
After Effects kursus
Pernille, Pharmanord
Læs mere
Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg har fået en god basisviden om programmet og de primære funktioner, hvilket var, hvad jeg forventede og havde brug for. Jeg oplevede underviseren som positiv og engageret, og god til at forklare, hvad han gjorde. Maden var udemærket.
After Effects kursus
After Effects kursus
Peter, Diabetesforeningen
Læs mere
Jeg har lært mange gode og konkrete redskaber. Instruktøren på kurset var super kompetent og god til at spørge ind til behov og målrette cases til vores ønsker. Der var god stemning på holdet og høj faglighed.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Michael
Michael
Adobe Certified Instructor
Michael er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne undervisere indenfor videoredigering. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Sten
Sten
Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.
Gudmundur
Gudmundur
Adobe Certified instructor
Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Signe
Signe
Adobe Animate Expert
Signe er Animate ekspert og uddannet webintegrator og grafiker. Som selvstændig har hun lavet interaktiv grafik for en bred kundegruppe, blandt andet Ekstra Bladet, SAS og HBO.

indhold
Det vil du lære på After Effects for Grafikere & Designere

Introduktion til Motion Graphics design

På kurset får du en solid grundforståelse for Motion Graphics og animation. Du får en rundtur i brugerfladen så du har overblikket over de vigtigste paneler og værktøjer.

Tilføj animerede effekter i dine grafikker

I After Effects kan du genkende mange af de effekter og filtre, som du måske allerede bruger i Photoshop. Du får en række eksempler på enkle teknikker til at tilføje spændende effekter til din grafik.

Keyframes og de vigtigste værktøjer

På kurset bliver du fortrolig med de forskellige metoder til at manipulere med Keyframes i After Effects Timeline-panel, hvor det meste af de spændende funktioner holder til.

Lær at arbejde med lag i After Effects

I After Effects kan du også arbejde med lag, som du kender dem fra f.eks. Photoshop og Illustrator. Du lærer, hvordan du importerer .psd filer og .ai filer, der bibeholder lag, så du kan arbejde med dem direkte i After Effects. Du lærer også at anvende Shape Layers værktøjet til at skabe grafik direkte i programmet.

Klargøring af grafik til animation

Jo bedre en grafik er optimeret til After Effects, jo nemmere er det at tilføje liv. På kurset lærer du at klargøre din grafik i Illustrator og Photoshop med bl.a. strukturerede lag, ankerpunkter og dynamiske links, så det er utroligt nemt at opdatere filerne, hvis der foretages ændringer.

Import af grafik fra andre Adobe-programmer

Når dine grafikker er optimeret er du klar til at importere dem i After Effects. På kurset viser vi dig, hvordan du gør det bedst muligt.

Tilføj spændende tekstanimationer

På kurset lærer du at anvende tekstværktøjet i After Effects til at skabe spændende tekstanimationer som fade-in, fade-out, skrivemaskine-effekt og lignende.

Lær at eksportere til de rigtige formater

Se eksempler på, hvordan du opsætter din animerede grafik i de rigtige formater, til brug på f.eks. Facebook og Instagram.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld