softworld.dk

10 Tips til gratis design- og grafik ressourcer

tips til grafiske ressourcer

Leder du efter inspiration til dit næste projekt, skabeloner til print og sociale medier eller stock-billeder, der ikke koster dig en formue?

Nettet bugner med gratis ressourcer til grafik og design, men det kan være lidt af en jungle at finde frem til de rigtigt gode sider, der tilbyder grafiske ressourcer.

Vi har derfor samlet nogle af vores favorit-ressourcer i dette blogindlæg!

1) www.graphicsfuel.com

Hos GraphicsFuel kan du finde Photoshop skabeloner, mockups, mønstre, produkt-design skabeloner, ikoner og meget mere. De har et godt udvalg af gratis ressourcer såvel som Premium ressourcer.

graphics fuel

 

2) freedesignresources.net

På denne side finder du daglige freebies for kreative grafikere såsom gratis fonte, User Interface-skabeloner til web design, infografik-skabeloner, print-skabeloner og meget mere.

freedesignresources

 

3) speckyboy.com Design magazine

Photoshop guides, skabeloner, Brushes, Actions og meget mere. På deres sider kan man også finde grafik til Illustrator og andre programmer (NB: Man skal være gratis medlem for at hente grafikkerne).

speckyboy

4) thenounproject.com

På the Noun Project kan du finde mere end 3 millioner ikoner, der er skabt af grafiske designere fra hele verden. Via søgefunktionen kan du hurtigt finde frem til en lang række forskellige ikoner.

Med pro-versionen, har du mulighed for at tilpasse alt fra farver til rotation og baggrund.

Skærmbillede 2020-12-01 kl. 15.08.14

5) magicmockups.com

På denne hjemmeside er det muligt at uploade og indsætte sit eget design til display på skærme såsom tablets, desktop-computere og mobile enheder. Det hele gøres på under 1 minut. Du vælger et billede fra deres database og uploader dit design der skal vises på skærmen.

magicmockups

 

6) mockupsjar.com

Som den førnævnte hjemmeside tilbyder Mockupsjar også skabeloner til skærm-design på forskellige enheder.

mockupsjar

 

7) designwizard.com

Hvis du har brug for hurtige templates til content på sociale medier, nyhedsbreve, bannere og logoer eller andet digitalt indhold, så er Design Wizard et godt sted at finde skabeloner.

Skærmbillede 2020-12-02 kl. 09.17.07


8) picjumbo.com

Denne hjemmeside tilbyder et bibliotek af gratis stock-billeder til dit næste projekt.

 

picjumbo


9) Vexels.com 

Vexels er en side med tusindvis af gratis vektorgrafikker, du kan bruge i dit projekt. Mange af dem er ready-to-use designs, mens andre kan tilpasses direkte på siden.

Skærmbillede 2020-12-02 kl. 09.54.12


10) Fontsquirrel.com

Hvis ikke, du kender Fontsquirrel allerede, er det en side, der er værd at tilføje til dine bogmærker med det samme. Siden har tusindvis af fonte, og er mange designeres fortrukne sted at finde nye fonte til et projekt.

Skærmbillede 2020-12-02 kl. 09.52.54


NB! Nogle ressourcer kan have licenser der gør, at de kun kan bruges til ikke-kommercielt brug. Husk at læse betingelserne før du tager forskellige ressourcer i brug til kommercielle projekter.


Bonus tip: Har du brug for ny inspiration?

Behance og Dribbble er to gode brugerdrevne tjenester med masser af design og inspiration fra brugere over hele verden. Gå på opdagelse i de mange fede designs og grafikker fra andre grafikere og bliv inspireret!

behance

dribbble

grafisk design kurser

Bliv god til grafisk design – lær fra nogle af Danmarks førende Adobe specialister

Softworld er et Adobe-certificeret kursuscenter med nogle af Danmarks førende certificerede eksperter. 

Kom på kursus i København og Aarhus og bliv god til InDesign, Photoshop, Illustrator og meget mere.

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg