softworld.dk

After Effects: Sådan tilføjer du en animeret effekt til dine logoer

After Effects tip: Nøglen er hurtig light wrapping og vi viser dig, hvordan det gøres.

After Effects er rigtig populært for tiden og med god grund. Dette meget avancerede video-program byder på rigtig mange muligheder indenfor effekter, animeret infografik, animationer og meget, meget mere.

I denne 1 minuts video viser Adobe ekspert og After Effects superbruger Michael Vrede dig et lille eksempel på en fed effekt, du kan lave i After Effects, f.eks. hvis du skal producere et animeret logo til jeres virksomheds præsentationsvideo.

Se med her:

YouTube video

 

Lidt om instruktør Michael Vrede

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og Adobe After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert. Michael har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland. 

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg