softworld.dk

Guide: Sådan kan du tage professionelle produktbilleder

Vil du gerne sørge for, at dine og virksomhedens produktbilleder til digitale medier får et professionelt udseende?

Faktisk behøver du ofte ikke andet end din iPhone, en tripod, en lampe og basal kendskab til Photoshop for at være godt på vej!

I videoen her giver vores Photoshop ekspert Kris dig smarte tips til, hvordan du ved hjælp af kun din telefons kamera-app og det rigtige lys kan tage flotte produktbilleder og efterfølgende arbejde med Photoshop masker for at give dem et professionelt look.

Med lidt photoshop-magi og en standerlampe kan du altså tage skarpe produktbilleder, der kan bruges til salg- og marketingsformål – alt sammen fra dit eget hjem eller fra kontoret.

Se med i videoen nedenfor og få en nem step by step guide til, hvordan du kan tage gode produktbilleder og efterredigere dem med Photoshop.

YouTube video

Vil du blive skarp til at justere og optimere produktbilleder i Photoshop? Tilmeld dig et Photoshop kursus her.

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg