softworld.dk

Sådan arbejder du med Cinemagraphs og Smart Objects i Photoshop

Hvad kan du med Smart Objects – og hvorfor ser Cinemagraphs så flotte ud?

Følg med i disse to videoer, hvor Certificeret Photoshop-ekspert Jimmy viser dig, hvordan du designer Cinemagraphs samt bruger Smart Objects i Photoshop.

Video: Cinemagraph-effekt i Photoshop

Cinemagraphs er en blanding mellem levende video og stillbilleder i Photoshop.

Cinemagraph-effekten er god til at skabe opmærksomhed omkring en grafik og et design og giver samtidig et flot visuelt udtryk.

YouTube video

Video: Smart Objects i Photoshop

I denne lille video giver Photoshop Ekspert Jimmy Machon dig en hurtig gennemgang af Smart Objects i Photshop, og hvad du kan bruge dem til.

 

YouTube video

 

Smart Objects er lag, der giver flere muligheder end “normale” lag, og et lag kan konverteres til Smart Object bl.a. ved at højreklikke på det. Når et lag er blevet til et Smart Object, kan du skalere det flere gange uden at miste kvalitet, som du ellers ville.

Du kan lære meget mere om Cinemagraphs og Smart Objects på Softworlds kurser i Photoshop på både Basis og rutineret niveau.

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg