softworld.dk

UX Nordic – mød nogle af Nordens bedste UX eksperter

Den 24. & 25. august 2023 løber konferencen UX Nordic af stablen. Selve konferencen finder sted i Aarhus og vil samtidig blive streamet til et virtuelt publikum.

Det spændende event byder på håndplukkede foredragsholdere, spændende præsentationer og inspirerende workshops kombineret med rig mulighed for at networke og møde kollegaer fra branchen.

Arrangørerne bag UX Nordic lover desuden kvalitetspræsentationer og oplæg fra nogle af branchens skarpeste hoveder, der giver dig yderst relevant indsigt om de seneste trends og tendenser i dagens digitale landskab.

Deltag online eller via fysisk tilstedeværelse
Hvis du ikke har muligheden for at være fysisk tilstede kan du i ovenikøbet deltage på arrangementet og de mange workshops online fra din arbejdsplads eller dagligstue. 

Få inspiration og viden fra førende UX eksperter
Omend om du arbejder med grafisk design og UX til dagligt, er beslutningstager eller virksomhedsejer, så er arrangørens mål at tilbyde alle en førsteklasses (bruger)oplevelse med værdifuld og aktuel indsigt omkring digitale design trends i.

Du kan læse mere om arrangementet på UX Nordic’s hjemmeside

ux design kurser

Lær UX design fra Adobe-certificerede specialister

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg