Er det på tide at opkvalificere dine medarbejdere?

Vi tilbyder gratis og uforpligtende sparring

Bestemt et relevant kursus! Jeg fik genopfrisket en masse der ellers var gået i glemmebogen. Meget kompetent og behagelig instruktør. Rart miljø at være i.
Kurser i
Branding
Grafik
AI
Marketing Performance
Analyse
UI/UX
Kommunikation

Hos Softworld arbejder vi med mange forskellige typer af kurser til virksomheder

Solo kurser

Solo kurser for den fokuserede – F.eks. et kursus der er tilrettelagt efter en nøgle medarbejder som i forvejen har kompetencer men har brug for et kursus der hjælper på specifikke elementer. Fra interaktivt design i Figma til implementering i WordPress.

Hold kurser

Hold kurser med faste datoer – Hos Softworld finder du et stort udvalg af kurser. Du kan se hele vores katalog her:

Skræddersyede kurser

Skræddersyede kurser hvor indhold, varighed og lokation er tilpasset jeres behov. Vi hjælper med at tilrettelægge et specifikt kursusforløb med kvalificerede instruktører.  Fra kursus i sociale medier til grafik opsætning i Canva.

Hvorfor skal du vælge Softworld?

Softworld har været fast kursus partner for Danmarks største virksomheder de sidste 25 år. Vi har ugentligt både offentlige, kommunale, private virksomheder, og større private virksomheder som kunder.

Mange af vores kursister tilkendegiver at de havde forsøgt med et online kursus, men de havde brug for dedikeret tid til læring og mulighed for at præsentere deres konkrete udfordringer til en professionel instruktør som kunne hjælpe og undervise med udgangspunkt i netop sådanne problemstillinger.

Men hvilket kursus er det rigtige til mit hold?

Vil tilbyder nu muligheden for at tage en indledende dialog hvor du kan få afklaret hvilke kurser og hvilket kursusformat der vil passe bedst til dit hold. Sammen finder vi den bedste løsning baseret på dit budget og dine ønsker!

Lad os ringe dig op så vi sammen kan finde en løsning – udfyld venligst formularen her, og så vender vi tilbage indenfor 24 timer