softworld.dk

Certificerede grafiske kurser til den kreative branche

Flere end +30 kurser i InDesign, Photoshop, After Effects, Illustrator, WordPress, Premiere Pro, Apple og Microsoft Office
Publikationer

Bliv mester i at udvikle publikationer

Lær at udvikle publikationer. Deltag på en række spændende Publikation kurser i København og Aarhus. Se udvalget af kurser herunder.

Film & Video

Bliv god til video i de mest populære programmer

Lær videoredigering. Deltag på en række spændende Film & Video kurser i København og Aarhus. Se udvalget af kurser med certificerede eksperter.
inkluderet i kurserne

Det får du altid på Softworlds erhvervsrettede kurser

Som kursist hos Softworld er du i trygge hænder. Om end du skal lære noget helt nyt eller blot blive endnu mere effektiv i dit arbejde – så sørger vores erfarne instruktører for at klæde dig på med færdigheder, du kan bruge i dit daglige arbejde.
Certificerede instruktører

Vores instruktører er certificerede fra Adobe og du er derfor sikret undervisning af højeste kvalitet

Opgavefiler på dansk

Vores kursusmateriale er certificeret og du får opgavefiler på dansk, som du kan øve dig med efter kurset

Fuld forplejning

Fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks er inkluderet alle dage, hvor du er på kursus hos os.

Tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus – derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle vores kurser.

udtalelser

Det siger de andre kursister

Hvert år klæder vi dygtige medarbejdere i ind- og udland på med nye og værdifulde kompetencer. Se hvad de siger om deres kursusoplevelse her.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Jeppe, Siemens
Læs mere
I har helt styr på det. Det har været fantastisk at opleve. Dygtig underviser, imødekommende og flink. Meget tålmodig og humoristisk. En underviser, jeg vil huske.
Webbanner kursus
Webbanner kursus
Martin, Bauhaus
Læs mere
Helt suveræn underviser. Super god kemi og god til at lære fra sig. Det er ikke sidste gang vi kommer her.
After Effects kursus
After Effects kursus
Emil, Strong Productions
Læs mere
Instruktøren var særdeles kompetent i After Effects, og ligeledes i at lære fra sig med en sjov og høflig tone. Jeg mener i høj grad, at jeg kan bruge det jeg har lært i det daglige arbejde. Det har været meget lærerigt og øjenåbnende. Frokosten var glimrende. Dejlig kaffe/snackbar.
Support Essentials
Support Essentials
Chris, IT center Fyn
Læs mere
Kursus over al forventning. Jeg kan sagtens bruge det jeg har lært. Der var mange aspekter, som kan bruges til at hjælpe brugere med deres private computer. Vores underviser var kompetent. Og opmærksom. Gode valgmuligheder og rigtig god kvalitet.
After Effects kursus
After Effects kursus
Rasmus, Helsingør Ungdomsskole
Læs mere
Meget pædagogisk og tydelig - og dygtig instruktør 🙂 Dejlig mad og fine lokaler. Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset.
After Effects kursus
After Effects kursus
Pernille, Pharmanord
Læs mere
Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg har fået en god basisviden om programmet og de primære funktioner, hvilket var, hvad jeg forventede og havde brug for. Jeg oplevede underviseren som positiv og engageret, og god til at forklare, hvad han gjorde. Maden var udemærket.
UX design kursus
UX design kursus
Karen, KAB bolig
Læs mere
Jeg glæder mig til at komme til at bruge det i praksis. Underviseren var meget engageret og kom med spændende anekdoter og viden. Lækkert mad. Lokalerne er rigtig fine.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Belinda, Vejle kommune
Læs mere
Kan helt bestemt bruge det jeg har lært. Glæder mig til at komme tilbage på kontoret og øve. Sten er super dygtig – genial formidler og virkelig inspirerende. God til at forklare. Rigtig god mad begge dage. Godt med plads og god betjening i Softworld. Fortsæt på samme måde.
WordPress kursus
WordPress kursus
Susanne, Københavns Kommune
Læs mere
Et kursus over al forventning. Det var superrelevant. Meget vidende og velforberedt instruktør. Gode sociale kompetencer. Maden var helt forrygende.
Tidligere
Næste
populære kurser

Certificerede eksperter guider dig i programmerne

På vores kurser møder du nogle af Danmarks førende certificerede Adobe-eksperter. Som kursist hos os er du dermed sikret højaktuel og relevant undervisning af højeste kvalitet.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores åbne holdkurser på fastsatte datoer afholdes i vores moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Frokost, snacks, kaffe, the, sodavand og frugt er altid inkluderet, når du er på kursus hos os.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld

Samarbejdspartnere

Adobe certified training partner
Crayon
Grakom
Humac
guides, artikler og videoer

Få inspiration og viden om grafisk design

Softworlds instruktører er specialister og eksperter inden for hver deres områder. Her deler de ud af deres viden om grafisk design, UX, video, animation og web design. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers herunder.
nyhedsbrev

Få nyheder fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.