Fra Begynder til Mester i Adobe- programmerne

Gå fra Begynder til Mester i Adobe-programmerne med Softworlds populære og certificerede kurser. 

Fra Begynder til Mester – Adobe Certificerede kurser

Skal du i gang med InDesign, Photoshop, After Effects, Illustrator og/eller Premiere Pro? 

Så er Softworlds unikke kursuskoncept “Fra Begynder til Mester”, det helt rigtige sted at starte. 

Vi lancerede det første Fra Begynder til Mester-kursus i marts 2019 og siden da har flere end 100 kursister haft glæden af at lære Adobe-programmerne at kende på kurser, som foregår i vores moderne faciliteter centralt i København og Aarhus. 

Certificeret kursusudbyder

Softworld er Adobe Authorized Training Partner, hvilket betyder, at vores instruktører og kursusmateriale er certificeret af Adobe.

Dette er din garanti for at deltage på kurser med 100% relevant indhold af højeste kvalitet. 

Er du ledig? Få kurset godkendt af dit jobcenter

Softworlds Adobe certificerede Begynder til Mester-kurser er godkendt som erhvervsrettet kursus på nogle af de regionale positivlister.

Du kan derfor som ledig i nogle tilfælde få kurset dækket af dit jobcenter. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Adobe-certificeret
kursusbevis

Undervisning af
Adobe-certificeret instruktør

Adobe-certificeret
kursusmateriale på dansk

Photoshop: Fra Begynder til Mester - Adobe Certificeret Kursus

Med Photoshop: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret Kursus, sørger vi for, at du kommer godt fra start i Photoshop og slutter af med at blive både dygtig og hurtig i programmet.

Med Photoshop kan du redigere billeder, gøre dem skarpere, justere farver, fjerne elementer du ikke ønsker og samtidig beholde et naturligt udtryk. Du kan også sammensætte flere billeder til ét og tilføje filtre og effekter, så du opnår helt unikke billedkollager.

InDesign: Fra Begynder til Mester - Adobe Certificeret Kursus

Adobe InDesign er i dag standarden inden for mange industrier, når det gælder design af layout og grafik, plakater, brochurer og online publikationer.

Med kursuspakken InDesign: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret kursus sørger vi for, at du bliver komfortabel med programmet og kan udarbejde kreative og flotte layouts til mange forskellige formål.

Illustrator: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret Kursus

Med kursuspakken Illustrator: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret Kursus sikrer du dig, at du både starter godt op og kommer i mål, så du kan skabe unikke illustrationer.

Med Illustrator har du mulighed for at skabe flotte illustrationer, der skiller sig ud fra mængden. Du behøver ikke at kunne tegne for at bruge Illustrator. Programmet har så mange fantastiske og brugervenlige værktøjer, hvor du får flotte designs og vektorgrafik forærende.

Premiere Pro: Fra Begynder til Mester

Med Adobe Premiere Pro får du ubegrænsede muligheder i dit arbejde med video- og filmredigering. Premiere Pro er et af de mest populære programmer inden for film-, tv- og videoproduktion. 

Premiere Pro er et dynamisk program, der foretrækkes af både erfarne folk og nybegyndere inden for film- og videoproduktion. Programmets alsidighed gør, at det kan bruges til alt fra produktion af små reklamevideoer til større film og videoprojekter.

After Effects: Fra Begynder til Mester

Med denne kursuspakke får du en grundig indføring i After Effects, så du kan komme godt i gang med produktion af animation, levende grafik og motion graphics.

Med After Effects er mulighederne uendelige. Der er stor efterspørgsel efter grafiske og kreative medarbejdere, der kan designe bevægelig grafik. Denne form for grafik kan bruges til alle tænkelige scenarier f.eks. film- og videoproduktion, interaktivitet på sociale og digitale medier, e-learning og bannergrafik.

Det er inkluderet i kurset

4.8/5
4.8/5

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?