softworld.dk

AI-baseret grafisk design og kommunikation

4.9/5
På dette kursus vil du lære, hvordan man bruger AI-værktøjer til at automatisere opgaver, skabe kreativt indhold og forbedre interaktion med brugere og kunder.

Dette kursus er et praktisk kursus hvor vi udforsker, hvordan kunstig intelligens (AI) kan transformere grafisk design og kommunikation.

Vi anvender en række AI-værktøjer og teknikker, som du kan integrere i dit daglige arbejde for at forbedre effektiviteten og kvaliteten af dit kommunikationsmateriale. Vi viser også andre programmer, der ikke er direkte AI-baserede, men hjælper dig med at udnytte potentialet i de eksisterende AI-værktøjer.

 

Vores kursus går i dybden med de mest avancerede AI-værktøjer på markedet, herunder Adobe’s banebrydende AI kaldet, Adobe Firefly. Du vil få mulighed for at mestre disse kraftfulde værktøjer og opnå enestående resultater i dine grafiske designs.

 

Kurset giver dig de nødvendige færdigheder og strategier til at opnå bedre design resultater og kommunikationsmæssige fordele. Du lærer, hvordan du kan bruge AI til at tage dine grafiske design og kommunikationsevner til det næste niveau.

 

Vi tør godt love at du bliver meget overrasket undervejs i kurset, der er ganske enkelt mange timer at spare ved at anvende AI værktøjerne. Efter dette kursus vil du gribe dit arbejde an på en helt anden og ny måde, og du vil i mange tilfælde udskifte gammeldags traditionel software med AI services.

 

Udviklingen indenfor AI går stærkt, derfor opdaterer vi kursusindholdet løbende, og du kan opleve andre og nyere metoder på kurset, end der fremgår af beskrivelsen i dag

Målgruppe:

Kurset er for dig, der er nysgerrig på AI og ønsker at udnytte de muligheder, som AI kan give dig. Du behøver ikke en grafisk uddannelse eller være super-rutineret i Adobes programmer. Du arbejder med marketing, kommunikation eller visuelt materiale og ønsker at gøre dette mere effektivt med moderne AI værktøjer.

 

Udbytte:

1. AI-værktøjer: Lær de seneste AI-værktøjer som Adobe Firefly til at generere kreativt indhold på kort tid.

2. Effektiv produktion: Brug de nye AI-funktioner i bl.a. Adobe Photoshop til hurtigere grafikproduktion.

3. Bedre resultater: Forbedr design og kommunikation ved at udnytte AI-værktøjernes potentiale.

4. AI-udvikling: Opdag AI’s imponerende udvikling og tidsbesparende muligheder inden for grafisk design og kommunikation.

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 27. september 2023
fuldt booket
København 03. oktober 2023
fuldt booket
Aarhus09. oktober 2023
fuldt booket

Kursusbestilling

Varighed 1 dag kl. 9-16
Pris kr. 4.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

indhold
Det vil du lære på AI-baseret grafisk design og kommunikation

Tekst generering

Opdag hvordan AI-teknologier bruges til at skabe produktbeskrivelser, annoncetekster og sociale medieindlæg. Vi udforsker potentialet i AI-drevne værktøjer til at effektivisere og forbedre tekstgenerering fra input til færdig tekst på rekordtid.

Effektiv og hurtig banner produktion

Lær hvordan du med blot få klik kan generere flere kvalificerede forslag til dine annoncer eller bannere. Vi viser, hvordan du nemt kan tilpasse og vælge den optimale version for din brug og ser, hvor hurtigt bannerproduktion kan være.

AI-baseret billedredigering

Dyk ned i de imponerende AI-funktioner i Adobe Photoshop, der automatiserer opgaver som baggrundsfjernelse, fritlægning og forlængelse af billeder. Spar tid og slip for manuelt arbejde, når AI hjælper dig med at forbedre og manipulere billeder på en brugervenlig måde.

Tekst til billede

Udforsk de fantastiske AI-værktøjer som Midjourney, Stable Diffusion igennem Leonardo og Adobe Firefly, der kan omdanne tekstinput til realistiske billeder og mønstre. Skab dine unikke visuelle elementer med AI, hvilket eliminerer behovet for at søge efter stockbilleder. Du kan nu skabe dem selv.

Andre AI-drevne design platforme på markedet

Vi kigger også på nogle af de velkendte platforme som Canva og Adobe Express, der nu kan anvende AI-teknikker til at skabe visuelle elementer til hurtigere at oprette bannere og annoncer.

AI tjenester og services der bruges på kurset

På dette kursus får du lov til at prøve kræfter med en række AI services og tjenester, heriblandt Firefly, Midjourney, Leonardo.ai, ChatGPT og Bing. AI tjenester udvikler sig hele tiden, hvorfor gårsdagens førende AI program kan være overhalet på kursusdagen. Det vil være op til underviser at vurdere, hvilket program der er bedst egnet til kursusformålet.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

WordPress kursus
WordPress kursus
Susanne, Københavns Kommune
Læs mere
Et kursus over al forventning. Det var superrelevant. Meget vidende og velforberedt instruktør. Gode sociale kompetencer. Maden var helt forrygende.
Webbanner kursus
Webbanner kursus
Martin, Bauhaus
Læs mere
Helt suveræn underviser. Super god kemi og god til at lære fra sig. Det er ikke sidste gang vi kommer her.
UX design kursus
UX design kursus
Karen, KAB bolig
Læs mere
Jeg glæder mig til at komme til at bruge det i praksis. Underviseren var meget engageret og kom med spændende anekdoter og viden. Lækkert mad og lokalerne er rigtig fine.
WordPress kursus
WordPress kursus
Merete, Sjællandske Medier
Læs mere
En underviser der var kompetent og god til at undervise. Underholdende og meget tålmodig. Over al forventning.
Grafisk Design kursus
Grafisk Design kursus
Pernille
Læs mere
Genial underviser – så begejstret, så det smitter af. Han kan få selv en skrifttype til at lyde übercool. Så fine lokaler og skøn forplejning.
Adobe XD kursus
Adobe XD kursus
Signe, Lomax A/S
Læs mere
Jeg kan i høj grad bruge det jeg har lær. Dygtig underviser der var god til at forklare. Rigtig fin mad.
Grafisk Design kursus
Grafisk Design kursus
Ronnie, Forsyning Helsingør
Læs mere
Det var godt at få nogle af “grundelementerne” på plads vedr. grafisk design og dermed muligheden for at gå hjem og fordybe sig endnu mere. Jeg oplevede underviseren som meget kompetent, pædagogisk og rigtig god formidlingsevne. Rigtig god forplejning i løbet af dagen med snacks, kaffe/the og vand.
Infografik kursus
Infografik kursus
Asger, Kiropraktorernes Videnscenter
Læs mere
Instruktøren var meget vidende, medlevende og villig til at dele ud af sin viden. Og altid meget hjælpsom, når der var behov for det. Topkarakter til maden. Bliv ved med at arrangere gode kurser.
Tidligere
Næste
ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld