softworld.dk

Illustrator Ekspert

Adobe Certificeret instruktør

4.9/5
På Illustrator ekspert lærer du også at mestre større projekter, samt hvordan du løser komplicerede illustrationsopgaver. På kurset kommer vi endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder af en Adobe certificeret underviser.

Få træning i Illustrator på ekspert-niveau

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i Illustrator og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere avancerede muligheder i

programmet.

Vi ser bl.a. på 3D samt hvordan du ved at være ekspertniveau i Illustrator kan forberede dine illustrationer til efterfølgende animation i andre Adobe programmer.

På Illustrator ekspert lærer du også at mestre større projekter, samt hvordan du løser komplicerede illustrationsopgaver. På kurset kommer vi endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder af en Adobe certificeret underviser.

Dit udbytte:

Du bliver fortrolig med flere avancerede værktøjer og metoder

Du kan lave mere personlige illustrationer

Du lærer at arbejde med Illustrators 3D-funktioner

Du kan skabe avancerede tegninger ved brug af masker

Du får metoder til at skabe fotorealistiske illustrationer

 

  • Du lærer at udtrykke dine ideer gennem illustration, hvilket gør det nemmere for din målgruppe at forstå dit budskab.
  • Du lærer at designe grafikker, der imponerer.
  • Du lærer at anvende farver og former til at skabe emotionelle reaktioner i dine illustrationer, der rammer målgruppen bedre.
  • Du lærer at tilføje dybde og lag til dine illustrationer, der gør dem mere engagerende og interessante.
  • Du kan netværke og få sparring med kreative medarbejdere fra forskellige brancher, hvilket øger din inspiration og professionalisme.

 

Ikke det rette kursus?
Se hele vores kursusoversigt over Photoshop kurser her.

Kursets målgruppe

Et kursus på dette niveau kræver, at du har rig erfaring med programmet, så din supervision af en Adobe certificeret underviser kan løfte dig endnu højere.

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 08. & 09. november 2023
ledige pladser
København 18. & 19. marts 2024
ledige pladser
Aarhus03. & 04. april 2024
ledige pladser

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Pris kr. 12.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Illustrator kursus
Illustrator kursus
Jeppe, Siemens
Læs mere
I har helt styr på det. Det har været fantastisk at opleve. Dygtig underviser, imødekommende og flink. Meget tålmodig og humoristisk. En underviser, jeg vil huske.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Lasse, Jobcenter Hjørring
Læs mere
En af de bedste instruktører jeg har oplevet i mit liv. Opmærksom, hjælpsom og utrolig dygtig til at lære fra sig. Kunne hele tiden variere fra kursist til kursist så det man lærer bliver sat i kontekst til specifikke projekter, man hver især arbejder på. Jeg er meget imponeret over indholdet og den måde vi er blevet undervist i værktøjerne på. Indholdet kan anvendes lige efter kurset med uendelige muligheder for brug.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Preben, Ken Hygiene Systems
Læs mere
Super relevant. Der er flere ting som jeg vil kunne bruge fra kurset. Men ikke mindst er jeg blevet mere nysgerrig på de muligheder, som der er i programmet. Vi havde en instruktør som var underholdende og sjov. God til at forklare og tage fat i spontane spørgsmål. Jeg synes det er et hyggeligt setup og godt med snacks og drikkevarer dagen igennem.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Ronen, Forenede A/S
Læs mere
Jeg har fået et grundlæggende kendskab til Adobe Illustrator, som gør at jeg føler mig mere sikker i forhold til at kaste mig ud i brugen af programmet. Underviseren var inspirerende, sympatisk og havde god energi. Tempoet var passende og jeg hentede masser af læring.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Belinda, Vejle kommune
Læs mere
Kan helt bestemt bruge det jeg har lært. Glæder mig til at komme tilbage på kontoret og øve. Sten er super dygtig – genial formidler og virkelig inspirerende. God til at forklare. Rigtig god mad begge dage. Godt med plads og god betjening i Softworld. Fortsæt på samme måde.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Maria, Dent
Læs mere
Meget brugbart i mit daglige arbejde. En instruktør der var virkelig dygtig til at undervise, og gør at man kan holde fokus på undervisningen. God til at forklare ting og svare på spørgsmål.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Lars, Total
Læs mere
Kurset og instruktøren var over al forventning. Han var meget vidende og levende i sin undervisning. Maden var rigtig fin og lokalerne var glimrende. Rigtig godt kursus.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Malene, Jobcenter Horsens
Læs mere
Vores underviser var meget dygtig, god til at lære fra sig, meget tålmodig og meget underholdende. Det var præcis det jeg skal bruge i mit daglige arbejde.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.

indhold
Det vil du lære på Illustrator Ekspert

Personlige illustrationer

Illustrator har flere metoder til at få en standard tegning til at virke som noget, der er skabt af en kunstner. Vi kigger på de muligheder, du har, for at arbejde med en personlig stil.

Fotorealisme

Med Illustrators farveforløb, transparens-funktioner og andre smarte værktøjer har du mulighed for at få dine tegninger til at se helt fotorealistiske ud. Vi afprøver flere af de muligheder, der er til rådighed i programmet.

3-dimensionelle tegninger

Illustrator har fået flere og nye 3D værktøjer gennem de sidste år og med de funktioner, kan der skabes virkeligt flotte illustrationer i 3D, der ofte kan virke fuldstændigt ægte.

Klargøring til Motion Graphics

Illustrator arbejder perfekt sammen med After Effects, Character Animator og Animate. Vi gennemgår, hvordan du smart kan klargøre grafik til senere animation og Motion Graphics.

Kunst

Med Illustrators Live Trace funktion kan du bruge et billede som udgangspunkt, som programmet kan konvertere til grafik og du derefter kan omforme til din personlige stil.

Egne ønsker

Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette ekspert kursus, hvor vores Adobe certificerede underviser guider dig undervejs.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld