softworld.dk

Photoshop Ekspert

Adobe Certificeret instruktør

4.9/5
På dette hands-on Photoshop ekspert kursus vil du lærer at fritlægge mere krævende emner, og vi benytter også nogle at Photoshops helt nye AI værktøjer til at udføre krævende opgaver, der ellers krævede mange timers arbejde.

Få træning i Photoshop på ekspert-niveau

Dette kursus er til dig, der har arbejdet i Photoshop mere end et år og har styr på, hvad en lagmaske er og hvordan justeringslag fungerer.

Her der tager vi udgangspunkt i den viden, du har og bygger på, således at du kan påtage dig mere avancerede opgaver som bl.a. at retouchere portrætter og produktbilleder. Det er essentielt på dette niveau, at detaljerne er på plads, derfor kan du trække på vores Adobe certificerede underviser.

Du lærer at fritlægge mere krævende emner, og vi benytter også nogle at Photoshops helt nye AI værktøjer til at udføre krævende opgaver, der ellers krævede mange timers arbejde.

Vi går i dybden med funktionerne og mulighederne i Photoshop og giver dig en omfattende forståelse af softwaren. Du vil lære avancerede teknikker, genveje og mindre kendte værktøjer, der forbedrer dine færdigheder og øger din effektivitet.

Dit udbytte:

Du bliver fortrolig med endnu flere avancerede værktøjer og metoder

Du kan arbejde professionelt og effektivt med masker

Du har fået nye metoder til perfekt retouch og farvejustering

Du har lært de nye, smarte AI-funktioner i Photoshop

Du er blevet Photoshop ekspert

 

  • Du lærer at transformere almindelige fotos til kunstværker, der fortæller den helt rigtige historie.
  • Du lærer at kombinere billeder og tekst på kreative måder for at formidle dine ideer og imponere din målgruppe.
  • Du lærer at skabe visuelle effekter, der tilføjer dybde og dimension til dine billeder, og dermed tiltrækker flere kunder.
  • Du lærer at integrere kunstneriske filtre og effekter for at tilføje personlighed til dine projekter.

 

Ikke det rette kursus?
Se hele vores kursusoversigt over Photoshop kurser her.

Kursets målgruppe

Et kursus på dette niveau kræver, at du har rig erfaring med programmet, så din supervision af en Adobe certificeret underviser kan løfte dig endnu højere.

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 07. & 08. marts 2024
ledige pladser
Aarhus09. & 10. april 2024
ledige pladser
København 18. & 19. juni 2024
ledige pladser

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Pris kr. 12.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Photoshop kursus
Photoshop kursus
Britta, Sparekassen Thy
Læs mere
God frokost, og dejligt med de forskellige former for drikkevarer og snacks i løbet af dagen. Underviseren var levende, dygtig, og meget inde i programmet.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Anders, Jobcenter Kbh
Læs mere
Meget fine lokaler og en instruktør, der var meget energisk, indlevende og yderst inde i materialet.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Diana, Jobcenter Glostrup
Læs mere
Super dygtig og engageret underviser. Meget lydhør for spørgsmål. God til at samle alle op og favne flere levels.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Christina, PLH Arkitekter
Læs mere
En instruktør som var nem at forstå, tålmodig, havde svar på det hele, behagelig. Fine lokaler, fin placering. Super forplejning.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Murat, Erhvervsakademi Aarhus
Læs mere
Instruktøren var hjælpsom, kompetent og altid smilende. Jeg kan i allerhøjeste grad bruge det jeg har lært i mit daglige arbejde og er meget tilfreds med kurset. Det var også en rigtig god arbejdsbog med opgaver og øvelser.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.

indhold
Det vil du lære på Photoshop Ekspert

Retouchering

Her lærer du at arbejde med teknikker, der adskiller detaljer og farver i dine billeder, så du nemmere og mere præcist kan opnå en perfekt retouchering. Her lærer du nogle smarte teknikker, så du kan opnå det helt rigtige resultat.

Masker

Der findes mange måder at bruge masker på, og vi viser nogle af de mest brugbare og avancerere teknikker som “Blend-if” og nogle af de helt nye AI baseret værktøjer til at fritlægge dine motiver. Vi ser også på, hvordan masker kan bruges til at skabe kreative og sjove effekter.

Farvejusteringer

Vi kigger på forskellige avancerede farvejusteringsmuligheder, så du kan ramme lige præcis den farve, du ønsker, og ser på hvordan farverne kan have indflydelse på visuel fortælling. Vi arbejder non-destruktivt og går i dybden med justeringslag og selektive farvejusteringer.

Overlays og filtre

Et meget overset emne, når det kommer til arbejde i Photoshop, må være det at bruge Overlay-filer og filtre til at forbedre billeder. Du kan med smarte teknikker ændre på lysforhold og opnå meget realistiske resultater ved at benytter overlays og de helt rigtige filtre. Her arbejder vi også med en kombination af Blending Modes, masker og filtre, hvilket kan give nogle helt nye muligheder.

Skab og genskab

De nye AI funktioner gør, at vi nemt kan skabe nye og spændende detaljer i vores billeder, der ellers før ville kræve en del arbejde og køb af stock billeder. Men der er mange nye måder at forlænge billeder, afslutte et beskåret billede, eller indsætte emner i vores billeder, noget der ellers ville være umulige for år tilbage. Du lærer de nyeste og mest brugbare teknikker til dette.

Egne ønsker

Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette ekspert kursus, så du kan trække på vores Adobe certificerede underviser på højeste niveau.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld