Handelsbetingelser

Find information om tilmelding, flytning og fakturering af kurser samt andre relevante oplysninger vedrørende køb og bestilling på denne side.

Tilmelding til kursus, seminar, workshop og andre arrangementer kan foretages på følgende måder:

Mere end 3 uger til kursusstart:
Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet.

Mindre end 3 uger før kursusstart:
Idet vi allokerer instruktører og lokaler, er hele kursusbeløbet tabt, såfremt du afbestiller kursuspladsen indenfor 3 uger.

Vi tilbyder dog meget fleksible betingelser for flytning af kurset. Du kan flytte dit kursus til en anden dato, uanset årsag helt op til dagen før kursusstart imod et gebyr på 50% af kursusbeløbet.

Giv pladsen til en kollega:
Er du forhindret i at deltage på dit kursus, er du meget velkommen til at sende en kollega. Du skal blot give os besked herom (inklusiv navn på din kollega) senest dagen inden kursusstart, så vi kan tage godt imod vedkommende. Ring til os på telefon 7020 8055 eller send en e-mail til kursus@softworld.dk.

Hvis kurset, du har tilmeldt dig, er fuldt booket, vil du modtage besked herom med det samme og blive tilbudt en plads på næstkommende hold eller en plads på venteliste.

Alle priser på softworld.dk er ekskl. moms. Når du har bestilt et kursus, vil du modtage en bekræftelse med praktiske informationer. Efterfølgende vil du modtage en særskilt faktura fra vores bogholderi, enten på email eller som en elektronisk faktura via f.eks. EAN.

Såfremt der ikke er deltagere nok til at holde kurset, forbeholder vi os retten til at flytte kurset til en anden dato. Du vil modtage information herom senest 1 uge før kursusstart. Softworld er ikke erstatningspligtig for de eventuelle omkostninger en aflysning medfører. Dette gælder uanset årsag eller tidspunkt for aflysningen.

Kurser der er bestilt via kampagner eller særlige tilbud, er som udgangspunkt bindende og kan ikke refunderes eller flyttes – medmindre andet er angivet i den pågældende kampagne.

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 7020 8055 eller email kursus@softworld.dk.