Handelsbetingelser

TILMELDING TIL KURSUS
Tilmelding til kursus, seminar, workshop og andre arrangementer kan foretages på følgende måder:

FLYTNING OG AFBESTILLING AF KURSUS
Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet.

Idet vi allokerer instruktører og lokaler er hele kursusbeløbet tabt, såfremt du afbestiller kursuspladsen indenfor 3 uger.

Vi tilbyder dog meget fleksible betingelser for flytning af kurset. Du kan flytte dit kursus til en anden dato, uanset årsag, helt op til dagen før kursusstart imod et gebyr på 50% af kursusbeløbet.

Er du forhindret at i deltage på dit kursus, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for. Du skal blot give os besked herom senest dagen inden kursusstart samt information om navn på din kollega, så vi kan tage godt imod vedkommende. Ring til os på 7020 8055 eller skriv en e-mail på kursus@softworld.dk .

OVERTEGNING PÅ KURSUS
Hvis kurset, du har tilmeldt dig, er fuldt booket, vil du modtage besked herom med det samme og blive tilbudt en plads på næstkommende hold eller en plads på venteliste.

FAKTURERING
Alle priser på softworld.dk er ekskl. moms. Når du har bestilt et kursus, vil du modtage en bekræftelse med praktiske informationer. Efterfølgende vil du modtage en særskilt faktura fra vores bogholderi enten på e-mail eller som en elektronisk faktura via f.eks. EAN.

AFLYSNING AF KURSUS
Såfremt der ikke er deltagere nok til at holde kurset, forbeholder vi os retten til at flytte kurset til en anden dato. Du vil modtage information herom senest 1 uge før kursusstart.

Softworld er ikke erstatningspligtig for de eventuelle omkostninger en aflysning medfører. Dette uanset årsag eller tidspunkt for aflysningen.

SÆRLIGE BETINGELSER IFM. KAMPAGNER
Kurser der er bestilt via kampagner eller særlige tilbud er som udgangspunkt bindende og kan ikke refunderes eller flyttes – med mindre andet er angivet i den pågældende kampagne.

RABATTER
Softworld har forskellige rabatmuligheder. Vi tilbyder forskellige typer af klippekort, hvor det er muligt at opnå en stor rabat på hver kursusdag. Ligeledes tilbydes der på udvalgte kurser en rabat ved køb af “Fra Begynder til Mester”. Kontakt os på telefon 7020 8055 for at høre mere.

UDDYBENDE SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 7020 8055 eller e-mail kursus@softworld.dk .