softworld.dk

Adobe Illustrator Basis

Adobe Certificeret kursus
4.8/5
På dette Illustrator kursus i København og Aarhus lærer du at arbejde med kreativ og unik grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser.

Kom godt fra start med vektorgrafik i Illustrator

Størstedelen af logoer og digital grafik i dag bliver designet i Illustrator. På dette 2-dages Illustrator grundlæggende kursus får du en grundig indføring i programmets brugerflade og du lærer at bruge de mest basale værktøjer.

Med Adobe Illustrator i din kreative værktøjskasse vil du opleve at få ubegrænsede muligheder med din produktion af unikke grafikker og illustrationer, der kan skaleres til uendelige størrelser. Netop på grund af dette så er Illustrator mange grafikeres “go-to” program når det gælder logo design, ikon design, illustrationer og grafik til animation og motion graphics.

På dette Illustrator kursus bliver du komfortabel med brugerfladen og du lærer, hvordan du skaber forskellige former af illustrationer, logoer og rentegninger. Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke behøver at være god til at tegne for at få fuldt udbytte af Illustrator. Programmet har mange muligheder for brug af skabeloner og ændringer af eksisterende grafikker.

Du får kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk og kan arbejde videre med cases og opgaver når kurset er over. Du deltager sammen med andre kreative medarbejdere fra forskellige brancher i Danmark og der er rig mulighed for sparring og inspiration på tværs af holdet.

Dit udbytte:

  • Du kan skabe dine egne illustrationer og loger fra bunden
  • Du kan nemt navigere rundt i Illustrators brugerflade
  • Du kan bruge skabeloner til hurtigt at designe flotte grafikker
  • Du kan skalere din grafik uden at de mister kvalitet

 

Er du ledig? Søg om at få kurset godkendt af dit jobcenter

Softworlds Illustrator kursus kan være godkendt som erhvervsrettet kursus på RAR’s positivlister. Du kan derfor som ledig i mange tilfælde søge om at få kurset dækket af dit jobcenter. Læs mere om positivlisten her »

Certificeret kursusudbyder

På kurset bliver du undervist af en certificeret Adobe instruktør, der guider dig igennem programmets brugerflade. Du modtager også certificeret kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk, så du kan fortsætte din læring når kurset er over.

Kursets målgruppe

Dette Illustrator kursus er for dig, der skal udarbejde logoer, ikoner, UX elementer, illustrationer, flyers, brochurer og meget mere. Du behøver ingen erfaring i Illustrator for at deltage.

Se også vores andre Illustrator kurser

Er du allerede øvet i Illustrator?
Se kurset Illustrator Rutineret »

Skal du blive superbruger i programmet?
Se Illustrator: Fra Begynder til Mester »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 24. & 25. april 2023
ledige pladser
Aarhus13. & 14. juni 2023
ledige pladser
København 26. & 27. juni 2023
ledige pladser
illustrator kursus

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Klippekort 2 klip
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Illustrator kursus
Illustrator kursus
Jeppe, Siemens
Læs mere
I har helt styr på det. Det har været fantastisk at opleve. Dygtig underviser, imødekommende og flink. Meget tålmodig og humoristisk. En underviser, jeg vil huske.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Lasse, Jobcenter Hjørring
Læs mere
En af de bedste instruktører jeg har oplevet i mit liv. Opmærksom, hjælpsom og utrolig dygtig til at lære fra sig. Kunne hele tiden variere fra kursist til kursist så det man lærer bliver sat i kontekst til specifikke projekter, man hver især arbejder på. Jeg er meget imponeret over indholdet og den måde vi er blevet undervist i værktøjerne på. Indholdet kan anvendes lige efter kurset med uendelige muligheder for brug.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Preben, Ken Hygiene Systems
Læs mere
Super relevant. Der er flere ting som jeg vil kunne bruge fra kurset. Men ikke mindst er jeg blevet mere nysgerrig på de muligheder, som der er i programmet. Vi havde en instruktør som var underholdende og sjov. God til at forklare og tage fat i spontane spørgsmål. Jeg synes det er et hyggeligt setup og godt med snacks og drikkevarer dagen igennem.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Ronen, Forenede A/S
Læs mere
Jeg har fået et grundlæggende kendskab til Adobe Illustrator, som gør at jeg føler mig mere sikker i forhold til at kaste mig ud i brugen af programmet. Underviseren var inspirerende, sympatisk og havde god energi. Tempoet var passende og jeg hentede masser af læring.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Belinda, Vejle kommune
Læs mere
Kan helt bestemt bruge det jeg har lært. Glæder mig til at komme tilbage på kontoret og øve. Sten er super dygtig – genial formidler og virkelig inspirerende. God til at forklare. Rigtig god mad begge dage. Godt med plads og god betjening i Softworld. Fortsæt på samme måde.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Maria, Dent
Læs mere
Meget brugbart i mit daglige arbejde. En instruktør der var virkelig dygtig til at undervise, og gør at man kan holde fokus på undervisningen. God til at forklare ting og svare på spørgsmål.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Lars, Total
Læs mere
Kurset og instruktøren var over al forventning. Han var meget vidende og levende i sin undervisning. Maden var rigtig fin og lokalerne var glimrende. Rigtig godt kursus.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Malene, Jobcenter Horsens
Læs mere
Vores underviser var meget dygtig, god til at lære fra sig, meget tålmodig og meget underholdende. Det var præcis det jeg skal bruge i mit daglige arbejde.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.

indhold
Det vil du lære på Adobe Illustrator Basis

Opsæt Illustrator rigtigt fra start

Vi gennemgår opsætningen af programmets menuer og paneler. Du ser, hvordan brugerfladen indstilles, så den passer præcis til dine opgaver.

Kreative rutiner i Illustrator

Spar masser af tid og få indbygget nogle gode arbejdsrutiner. Lær at oprette og gemme farver og farveforløb til senere brug eller til et andet dokument.

Lær Illustrators vigtigste værktøjer

Du får en gennemgang af de vigtigste værktøjer i Illustrators store værktøjspanel: Udvælgelse, tegneværktøjerne, transformering, farver og navigationsværktøjerne. Alle er nødvendige for at kunne benytte Illustrator optimalt til alle former for illustrationsopgaver.

Tekst på forskellige måder

Oplev de forskellige måder, du kan benytte tekst på. Se, hvornår Illustrator faktisk er bedre at bruge end f.eks. InDesign til at skabe unikke grafiske værker og logoer med tekst.

Nem rentegning af objekter

På kurset bliver du introduceret til Illustrators mest uundværlige værktøj: Penneværktøjet. Med bezier-kurver skaber du vektor-streger, som du bruger til optegning af streger i alt fra rentegninger til komplekse illustrationer.

Genbrug effekter og biblioteker

Vi gennemgår mange af de indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at omdanne de mest enkle tegninger til mindre kunstværker! Med effekter i Illustrator kan det ofte være svært at skelne en tegning fra et maleri, og vi ser på, hvordan du nemt kan gemme effekter til senere brug.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld