softworld.dk

Illustrator: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret Kursus

Adobe Certificeret kursus
4.8/5
Med Illustrator: Fra Begynder til Mester lærer du at arbejde med vektorgrafik i det populære grafiske program på kun 4 dage.

Få helt styr på vektor grafik i Adobe Illustrator

Dette 4-dages Illustrator kursusforløb er til dig, der skal tilføje design af unikke logoer, ikoner, illustrationer og anden vektografik til din digitale værktøjskasse.

Med solide færdigheder i Illustrator er du et skridt foran alle andre. Du vil kunne finde en illustration f.eks. på en Stock tjeneste og i løbet af meget kort tid gøre den helt unik, så den passer til din virksomheds profil eller matcher den kunde, du arbejder med. Du vil også nemt kunne lade dig inspirere og udarbejde dine helt egne illustrationer.

Softworlds Adobe-certificerede kursuskoncept “Illustrator: Fra Begynder til Mester” klæder dig på til at få det fulde udbytte af Illustrator. Du lærer at arbejde effektivt med programmets mange funktioner, såsom penneværktøjet, pensler, symboler og farvepaletter.

Din instruktør på kurset er certificeret af Adobe og har lang praktisk erfaring i Illustrator. For dig som kursist betyder det, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden som du kan omsætte til spændende grafiske produktioner i dit daglige arbejde.

Dit udbytte:

  • Du bliver helt komfortabel med brugerfladen i Adobe Illustrator
  • Du lærer at producere dine egne vektorgrafikker fra bunden
  • Du lærer at bruge Illustrator til opsætning af infografik og datavisualisering
  • Du bliver mere effektiv i programmet med smarte genveje
  • Du får styr på Color Guide panelet, så dine farver harmonerer bedst muligt

Kursusmoduler:

Illustrator kurset foregår over 4 dage og er bygget op omkring modulerne Illustrator Basis på 2 dage og Illustrator Rutineret på 2 dage. I dagene mellem de to kursusmoduler arbejder du med øvelsesfiler og får muligheden for at tage konkrete problemstillinger med til kursets sidste del.

Illustrator Basis – 2 dage
På kurset Illustrator Basis lærer du at skabe vektor-baseret grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser. På kurset får du grundig Illustrator undervisning i programmets brugerflade, og du lærer de mest basale værktøjer og funktioner til at producere vektor-grafik i Adobe Illustrator.

Illustrator Rutineret – 2 dage
På kurset Illustrator Rutineret løfter du dine Illustrator færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret Illustrator ekspert. Kurset er meget hands-on, og du får gode tips til at gøre dine illustrationer mere kreative og spændende kombineret med effektive arbejdsmetoder.

Er du ledig? Søg om at få kurset dækket af dit jobcenter

Softworlds Adobe Certificerede Begynder til Mester-kurser kan være godkendt som erhvervsrettede kurser på nogle af de regionale positivlister. Du kan derfor som ledig i mange tilfælde søge om at få kurset dækket af dit jobcenter. Læs mere om de regionale positivlister her.

Certificeret kursusudbyder

På kurset bliver du undervist af en certificeret Adobe Illustrator instruktør, der guider dig igennem programmets brugerflade. Du modtager også certificeret kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk, så du kan fortsætte din læring på egenhånd, når kurset er over.

Efter endt kursusforløb har du adgang til 6 måneders fri e-mail support. Det betyder, at du kan få hjælp og vejledning til konkrete problemstillinger i dit arbejde fra Illustrator-eksperter efter endt kursus.

Kursets målgruppe

Grafikere, webdesignere, layoutere, arkitekter, designere og endda tøjdesignere har stor glæde af Adobe Illustrator. Du kan også få stor glæde af Adobe Illustrator til rigtig mange formål, bl.a. Ikoner, infografikker, symboler, tegninger, grafer, skitser, plantegninger, logoer og andet visuelt grafisk materiale.

illustrator fra begynder til mester

Kursusbestilling

Varighed 4 dage
Klippekort 4 klip
Pris kr. 17.990 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Illustrator kursus
Illustrator kursus
Jeppe, Siemens
Læs mere
I har helt styr på det. Det har været fantastisk at opleve. Dygtig underviser, imødekommende og flink. Meget tålmodig og humoristisk. En underviser, jeg vil huske.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Lasse, Jobcenter Hjørring
Læs mere
En af de bedste instruktører jeg har oplevet i mit liv. Opmærksom, hjælpsom og utrolig dygtig til at lære fra sig. Kunne hele tiden variere fra kursist til kursist så det man lærer bliver sat i kontekst til specifikke projekter, man hver især arbejder på. Jeg er meget imponeret over indholdet og den måde vi er blevet undervist i værktøjerne på. Indholdet kan anvendes lige efter kurset med uendelige muligheder for brug.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Preben, Ken Hygiene Systems
Læs mere
Super relevant. Der er flere ting som jeg vil kunne bruge fra kurset. Men ikke mindst er jeg blevet mere nysgerrig på de muligheder, som der er i programmet. Vi havde en instruktør som var underholdende og sjov. God til at forklare og tage fat i spontane spørgsmål. Jeg synes det er et hyggeligt setup og godt med snacks og drikkevarer dagen igennem.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Ronen, Forenede A/S
Læs mere
Jeg har fået et grundlæggende kendskab til Adobe Illustrator, som gør at jeg føler mig mere sikker i forhold til at kaste mig ud i brugen af programmet. Underviseren var inspirerende, sympatisk og havde god energi. Tempoet var passende og jeg hentede masser af læring.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Belinda, Vejle kommune
Læs mere
Kan helt bestemt bruge det jeg har lært. Glæder mig til at komme tilbage på kontoret og øve. Sten er super dygtig – genial formidler og virkelig inspirerende. God til at forklare. Rigtig god mad begge dage. Godt med plads og god betjening i Softworld. Fortsæt på samme måde.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Maria, Dent
Læs mere
Meget brugbart i mit daglige arbejde. En instruktør der var virkelig dygtig til at undervise, og gør at man kan holde fokus på undervisningen. God til at forklare ting og svare på spørgsmål.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Lars, Total
Læs mere
Kurset og instruktøren var over al forventning. Han var meget vidende og levende i sin undervisning. Maden var rigtig fin og lokalerne var glimrende. Rigtig godt kursus.
Illustrator kursus
Illustrator kursus
Malene, Jobcenter Horsens
Læs mere
Vores underviser var meget dygtig, god til at lære fra sig, meget tålmodig og meget underholdende. Det var præcis det jeg skal bruge i mit daglige arbejde.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.
gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld