softworld.dk

Adobe InDesign Basis

Adobe Certificeret kursus
5/5
På dette InDesign kursus i København og Aarhus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign – et af de mest populære programmer til grafisk design.

2-dages InDesign kursus i grundlæggende grafisk design

På dette grundlæggende InDesign kursus får du en solid introduktion til programmets mest anvendte funktioner og værktøjer.

Efter kurset har du fået det fulde overblik over InDesigns brugerflade og kan oprette grafiske dokumenter til både print og online medier.

Med InDesign i din værktøjskasse bliver du i stand til at producere visuelt materiale til trykte og digitale medier. Du får også en introduktion til at opsætte større dokumenter som bøger og magasiner.

Adobe InDesign er i dag et af de mest populære programmer til design af grafisk materiale i form af flyers, brochurer, plakater, bøger, magasiner og meget mere.

Over kursets to dage lærer du at arbejde med mastersider, indholdsfortegnelser og ikke mindst at eksportere dit dokument i de rigtige formater.

Du får en grundig indføring i brug af InDesigns vigtigste værktøjer og funktioner. På kurset lærer du at opsætte plakater, annoncer, flyers og andre layouts til online og print. Desuden får du et godt indblik i rigtig opsætning af dokumenter til eksport.

Kursusmateriale og opgavefiler på kurset er på dansk og du får muligheden for at øve dig videre, når du vender hjem fra kurset. Tilmeld dig InDesign kurset i dag og kom godt fra start med produktion af visuelt materiale.

Dit udbytte:

  • Du kommer godt fra start i InDesign og lærer de vigtigste værktøjer og funktioner
  • Du lærer at opsætte dit dokument korrekt, så du kan sende det til et trykkeri
  • Du lærer at justere margener, spalter, mastersider og indholdsfortegnelser
  • Du får fuldt ud styr på at arbejde med grafik og billeder i InDesign
  • Du bliver i stand til at importere tekst fra f.eks. Word ved hjælp af smarte værktøjer

Er du ledig? Søg om at få kurset godkendt af dit jobcenter

Softworlds InDesign kursus kan være godkendt som erhvervsrettet kursus på RAR’s positivlister. Du kan derfor som ledig i mange tilfælde søge om at få kurset dækket af dit jobcenter. Læs mere om positivlisten her »

Certificeret kursusudbyder

Din instruktør på Softworlds InDesign kursus er certificeret af Adobe og har lang praktisk produktionserfaring i programmet. For dig som kursist betyder det, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden som du kan omsætte til spændende grafiske produktioner i dit daglige arbejde.

Du kan med fordel kombinere dine nye InDesign færdigheder med øvrige Adobe programmer. Dermed kan du udnytte det integrerede workflow mellem de øvrige programmer i Creative Cloud. Læs mere om vores Photoshop kurser og Illustrator kurser.

Kursets målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der skal producere grafisk materiale i form af flyers, brochurer, plakater, bøger, magaziner og meget mere. Du behøver ingen erfaring i InDesign for at deltage på dette Basis kursus i InDesign.

Se også vores andre InDesign kurser

Se oversigten over alle InDesign kurser via dette link »

Skal du blive helt skarp til InDesign?
Læs mere om 4-dages forløbet InDesign: Fra Begynder til mester »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 05. & 06. juli 2023
ledige pladser
Aarhus05. & 06. juli 2023
få pladser tilbage
København 28. & 29. august 2023
ledige pladser
indesign kursus basis

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Klippekort 2 klip
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

InDesign kursus
InDesign kursus
Birgitte, Belfor Danmark
Læs mere
Meget professionel og dygtig instruktør – God til at forklare om de forskellige menuer på både dansk og engelsk. Fint tempo – og hele tiden tid til spørgsmål. Jeg kan i høj grad bruge det jeg har lært.
InDesign kursus
InDesign kursus
Janni, Hvidovre Kommune
Læs mere
Absolut et brugbart kursus! Det er bare om at komme i gang med det samme på arbejdet. Det er måske ikke det hele jeg har prøvet grundigt, men bare snuset til. Men så ved jeg, at funktionen er der, hvis jeg skal bruge den. En meget aktiv og interessant instruktør. Han var god til at formidle uden det bliver tørt og kedeligt.
InDesign kursus
InDesign kursus
Nicoline
Læs mere
Utrolig lærerigt! Det hele var meget brugbart og jeg kan bruge det hele i min hverdag. Jeg er selvlært i InDesign, og kurset lærte mig virkelig meget brugbart og hurtigere/bedre måder at gøre tingene på. Instruktøren på kurset var utrolig kompetent og dygtig. Han lyttede, forstod og var meget pædagogisk.
InDesign kursus
InDesign kursus
Jonathan, Jobcenter KBH
Læs mere
En underviser jeg vil huske. Skarp, pædagogisk anlagt uden at være over-sukkret. Nærværende, med fokus på at give os værktøjer. Var klar i spyttet, så vi vidste hvorfor vi lærte det vi gjorde, og grundlaget for rækkefølgen. Når et aspekt var eminent vigtigt, blev der sat fokus på hvorfor, så idéen brændte sig ind på nethinden.
InDesign kursus
InDesign kursus
Astrid, Fortem Danmark
Læs mere
Kan jeg bruge det jeg har lært? Helt klart. Lærte programmets basisfunktioner, og skal hjem og inkorporere i mit daglige arbejde. Dejlig forplejning hele dagen. Over forventning. Underviser som var pædagogisk, rolig, kompetent og behagelig.
InDesign kursus
InDesign kursus
Belinda, Vejle kommune
Læs mere
Jeg kan bruge det hele med det samme – det var meget lærerigt og inspirerende. Jeg er allerede blevet lidt fortrolig med basisindstillingerne i programmet og fået mange aha oplevelser. Underviseren var super inspirerende, havde en virkelig god undervisningsstemme og kunne svare på alle spørgsmål.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.

indhold
Det vil du lære på Adobe InDesign Basis

Kom godt fra start i InDesign

Du bliver introduceret i InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Opsæt dit dokument rigtigt fra start

Du lærer at arbejde med margener, spalter, sidetal, lag og mastersider. På denne måde kan du arbejde mere effektivt i programmet.

Eksport: Send til tryk

Opnå fuld kontrol og undgå dårlige billeder og manglende skrifttyper. Du lærer, hvordan du korrekt eksporterer en PDF-fil, inden den bliver sendt til tryk.

Sådan arbejder du med grafik og billeder i InDesign

Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af billeder og grafik. Du lærer også, hvordan din tekst ombrydes i en cirkel eller andre former og ser andre kreative metoder til tekst og billeder.

Import og redigering af tekst

Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte tekst fra f.eks. et Word-dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheder for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af afsnitsformater.

Arbejdsopgaver og casefiler på dansk

På kurset arbejder vi med kursusmateriale og opgaver på dansk. Du får adgang til ekstramateriale, spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld