softworld.dk

InDesign: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret Kursus

Adobe Certificeret kursus
4.8/5
Med det certificerede kursusforløb InDesign: Fra Begynder til Mester lærer du InDesign på blot 4 dage.

Fra Begynder til Mester i InDesign – Det populære program til design af grafisk materiale

Dette Adobe InDesign kursusforløb er til dig, der skal blive helt komfortabel i det populære program til udarbejdelse af plakater, brochurer, magasiner og spændende grafiske layouts.

På Softworlds unikke Adobe-certificerede kursuskoncept “InDesign: Fra Begynder til Mester” sørger vi for, at du lærer alle de vigtigste værktøjer og funktioner i InDesign, så du bliver i stand til at designe flotte layouts og visuelle designs til mange forskellige formål.

InDesign: Fra Begynder til Mester er på totalt 4 dage og er bygget op omkring modulerne InDesign Basis på 2 dage og efterfølgende InDesign Rutineret på 2 dage. I dagene mellem de to  kursusmoduler arbejder du med øvelsesfiler og får muligheden for at tage konkrete  problemstillinger med til kursets sidste del.

Din instruktør på kurset er certificeret af Adobe og har lang praktisk erfaring i programmet. For dig som kursist betyder det, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden som du kan omsætte til  spændende grafiske produktioner i dit daglige arbejde.

Dit udbytte:

  • Du bliver helt komfortabel med brugerfladen i Adobe InDesign
  • Du kan udarbejde grafisk materiale med et professionelt udseende til print og online
  • Du lærer at sætte dine grafiske dokumenter rigtig op fra start
  • Du lærer smarte genveje og opnår et mere effektivt workflow i dit arbejde
  • Du får helt styr på marginer, indholdsfortegnelser, bogopsætninger og mastersider

Kursusmoduler:

InDesign Basis kursus – 2 dage
På kurset InDesign Basis lærer du brugerfladen i programmet at kende. På kursets 2 dage får du grundig indføring i, hvordan du bruger InDesign til at designe og opsætte grafisk materiale såsom f.eks. brochurer, e-bøger, plakater, annoncer og bannere.

Desuden får du indblik i god og effektiv opsætning af dine InDesign-dokumenter til eksport af større filer.

InDesign Rutineret kursus – 2 dage
InDesign Rutineret tager du skridtet videre i InDesign. Du lærer at optimere dit workflow, så du kan arbejde endnu mere effektivt i programmet.

Du lærer også avancerede værktøjer til at få det bedste ud af dit design og layout og bliver i stand til at skabe grafisk materiale, der er tidssvarende samtidig med, at du arbejder optimalt med programmet.

Kursets målgruppe

InDesign er et af de mest populære programmer til produktion af grafisk materiale – både til print og online brug. Grafikere, layoutere og andre, der skal fremstille skriftligt materiale til brug i marketing, kommunikation og andre dokumenter, oplever en stor fordel i at kunne bruge InDesign til den grafiske udforming.

Med InDesign får du ubegrænsede muligheder til kreativ og grafisk layout og opsætning i modsætning til f.eks. Word og andre tekstprogrammer.

Er du ledig? Søg om at få kurset godkendt af dit jobcenter

Softworlds Adobe Certificerede Begynder til Mester-kurser kan være godkendt som erhvervsrettet kursus på nogle af de regionale positivlister. Du kan derfor som ledig i mange tilfælde søge om at få kurset dækket af dit jobcenter. Læs mere om positivlisten her »

Certificeret kursusudbyder

På kurset bliver du undervist af en certificeret Adobe instruktør, der guider dig igennem programmets brugerflade. Du modtager også certificeret kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk, så du kan fortsætte din læring når kurset er over.

InDesign fra Begynder til Mester

Kursusbestilling

Varighed 4 dage
Klippekort 4 klip
Pris kr. 17.990 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

InDesign kursus
InDesign kursus
Birgitte, Belfor Danmark
Læs mere
Meget professionel og dygtig instruktør – God til at forklare om de forskellige menuer på både dansk og engelsk. Fint tempo – og hele tiden tid til spørgsmål. Jeg kan i høj grad bruge det jeg har lært.
InDesign kursus
InDesign kursus
Janni, Hvidovre Kommune
Læs mere
Absolut et brugbart kursus! Det er bare om at komme i gang med det samme på arbejdet. Det er måske ikke det hele jeg har prøvet grundigt, men bare snuset til. Men så ved jeg, at funktionen er der, hvis jeg skal bruge den. En meget aktiv og interessant instruktør. Han var god til at formidle uden det bliver tørt og kedeligt.
InDesign kursus
InDesign kursus
Nicoline
Læs mere
Utrolig lærerigt! Det hele var meget brugbart og jeg kan bruge det hele i min hverdag. Jeg er selvlært i InDesign, og kurset lærte mig virkelig meget brugbart og hurtigere/bedre måder at gøre tingene på. Instruktøren på kurset var utrolig kompetent og dygtig. Han lyttede, forstod og var meget pædagogisk.
InDesign kursus
InDesign kursus
Jonathan, Jobcenter KBH
Læs mere
En underviser jeg vil huske. Skarp, pædagogisk anlagt uden at være over-sukkret. Nærværende, med fokus på at give os værktøjer. Var klar i spyttet, så vi vidste hvorfor vi lærte det vi gjorde, og grundlaget for rækkefølgen. Når et aspekt var eminent vigtigt, blev der sat fokus på hvorfor, så idéen brændte sig ind på nethinden.
InDesign kursus
InDesign kursus
Astrid, Fortem Danmark
Læs mere
Kan jeg bruge det jeg har lært? Helt klart. Lærte programmets basisfunktioner, og skal hjem og inkorporere i mit daglige arbejde. Dejlig forplejning hele dagen. Over forventning. Underviser som var pædagogisk, rolig, kompetent og behagelig.
InDesign kursus
InDesign kursus
Belinda, Vejle kommune
Læs mere
Jeg kan bruge det hele med det samme – det var meget lærerigt og inspirerende. Jeg er allerede blevet lidt fortrolig med basisindstillingerne i programmet og fået mange aha oplevelser. Underviseren var super inspirerende, havde en virkelig god undervisningsstemme og kunne svare på alle spørgsmål.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.
gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld