Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » After Effects Basis kursus
after effects kursus

After Effects Basis kursus

Løft din filmproduktion til professionelle højder med dette After Effects kursus og bliv undervist af en certificeret After Effects ekspert.

På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects, så du bliver i stand til at skabe kreative animationer, tekst- og 3D-effekter, der giver din filmproduktion et professionelt udseende.

Med After Effects kan du skabe effekter med grafik importeret fra Photoshop, som du manipulerer med maske-lag, tilfører en dynamisk tekst-effekt og samler til en professionel filmproduktion.

Vi gennemgår også eksportmulighederne for video, så den færdige produktion let kan deles på YouTube eller andre medier.

Adobe After Effects er fuldstændigt uundværligt for filmfolk, kommunikations- og marketingsfolk, der står for filmproduktion af forskellig art til virksomheden.

Du lærer programmets brugerflade at kende og at tilføje spændende animationer, manipulerer med dine eksisterende videofilm og laver masser af special effects.


Relaterede kurser:

After Effects Rutineret
Kender du allerede After Effects på grundlæggende niveau? Så kan du komme godt videre i programmet med kurset After Effects Rutineret.

Animeret Infografik med After Effects
Skal du lære at skabe animerede infografikker? Så kan du deltage på 2-dages kurset Animerede Infografikker.

After Effects – Fra begynder til mester
Skal du blive superbruger i After Effects? Med forløbet After Effects – Fra Begynder til mester bliver du rutineret i After Effects på 3+2 dage.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Import af video og grafik

Få indblik i de vigtigste funktioner og værktøjer i programmet, heriblandt hvordan du importerer videomateriale og grafik fra Photoshop og Illustrator, og sæt programmet op til at skabe flotte still-billede animationer.

Få styr på keyframes

Få overblik over keyframes, som er en overskuelig metode til at definere start og slut-tidspunkter i dine animationer, så du nemt kan styre og bestemme, hvordan og hvor lange dine animationer skal være.

Vektor og pixelgrafik - forskelle

Du lærer at adskille brugen af vektor- og pixelbaseret grafik (som er viden, du kan bruge på tværs af Adobe-pakken) og opdager, hvilket format der bedst indfrier dine forskellige behov, når du arbejder med animationer.

Fritlægning og animation af masker

Benyt et værktøj du normalt benytter i Photoshop, masker, og se hvordan du kan tilføre det til video-mediet til at skabe en række utrolige manipulationer i dine filmproduktioner.

Klargøring og distribution

Du får en grundig gennemgang af eksportmulighederne; hvordan du mest hensigtsmæssigt klargør dit projekt, indsætter speak og hvordan du med Adobe Media Encoder distribuerer til broadcast og YouTube.

Skab animationer i After Effects

Vi gennemgår en lang række af de lækre animationsformer, der er muligt i programmet – fra position, opacitet, rotation og – så du har alle animationer til rådighed, når du selv skal redigerere.

Certificeret Adobe instruktør

Instruktøren på kurset er certificeret fra Adobe og har mange års praktisk erfaring i After Effects. På kurset får du instruktørens bedste tips og tricks til at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt.

Utallige filtereffekter

Med After Effects’ utallige filtereffekter kan du efterbehandle din film og give din film det ekstra touch, der får den færdige film til at se lækker og gennemarbejdet ud.

Grafik i 3D

Der findes en lang række spændende nye udviklinger inden for 3D grafik, som du får indsigt i, og en lang række inspirerende metoder til at få din film til at se levende og tredimensionel ud.

Flotte og avancerede tekstanimationer

Skab elegante tekstanimationer med bevægelse, dybde og specielle effekter, som du kan bruge som en professionelt introduktion i starten af dine filmproduktioner.

Praktisk information

Varighed
2 + 1 dag fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 02., 03. & 11. februar 2021
København 09., 10. & 18. marts 2021
Aarhus16., 17. & 25. marts 2021
København 19., 20. & 29. april 2021
København 18., 19. & 27. maj 2021

Instruktør på kurset

michael-400

Michael Vrede
Adobe Certified Instructor

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.


Sten-400

Sten Olsen
Adobe Certified instructor

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.


Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Modtag vores nyhedsbrev og bliv klogere på After Effects

smagsprove-screen

Hent en smagsprøve på kursusmaterialet til After Effects Basis og lær bl.a. hvordan du laver en 'gammel film' effekt på din produktion.

TILMELD OG HENT SMAGSPRØVE 

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon