kurser hos softworld

After Effects Basis kursus

Løft din filmproduktion til professionelle højder med dette After Effects kursus og bliv undervist af en certificeret After Effects ekspert.

På dette 3-dages kursus i Aarhus og København får du det fulde overblik over After Effects, så du bliver i stand til at skabe kreative animationer, tekst- og 3D-effekter, der giver din filmproduktion et professionelt udseende.

Med After Effects undervisning kan du skabe effekter med grafik importeret fra Photoshop, som du manipulerer med maske-lag, tilfører en dynamisk tekst-effekt og samler til en professionel filmproduktion. Vi gennemgår også eksportmulighederne for video, så den færdige produktion let kan deles på YouTube eller andre medier.

Adobe After Effects er fuldstændigt uundværligt for filmfolk, kommunikations- og marketingsfolk, der står for filmproduktion af forskellig art til virksomheden. Du lærer programmets brugerflade og tilføje spændende animationer, manipulerer med dine eksisterende videofilm og laver masser af special effects.

Se også de relaterede kurser:

After Effects Udvidet: Motion Graphics

Animerede Infografikker

Bestil en plads

DKK 12.995 ekskl. moms

Varighed

2+1 dag kl. 9–16

Klippekort

3 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Import af video og grafik

  Få indblik i de vigtigste funktioner og værktøjer i programmet, heriblandt hvordan du importerer videomateriale og grafik fra Photoshop og Illustrator, og sæt programmet op til at skabe flotte still-billede animationer.

 • Få styr på keyframes

  Få overblik over keyframes, som er en overskuelig metode til at definere start og slut-tidspunkter i dine animationer, så du nemt kan styre og bestemme, hvordan og hvor lange dine animationer skal være.

 • Vektor og pixelgrafik - forskeller

  Du lærer at adskille brugen af vektor- og pixelbaseret grafik (som er viden, du kan bruge på tværs af Adobe-pakken) og opdager, hvilket format der bedst indfrier dine forskellige behov, når du arbejder med animationer.

 • Utallige filtereffekter

  Med After Effects’ utallige filtereffekter kan du efterbehandle din film og give din film det ekstra touch, der får den færdige film til at se lækker og gennemarbejdet ud.

 • Certificeret Adobe instruktør

  Instruktøren på kurset er certificeret fra Adobe og har mange års praktisk erfaring i After Effects. På kurset får du instruktørens bedste tips og tricks til at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt.

 • Grafik i 3D

  Der findes en lang række spændende nye udviklinger inden for 3D grafik, som du får indsigt i, og en lang række inspirerende metoder til at få din film til at se levende og tredimensionel ud.

 • Flotte og avancerede tekstanimationer

  Skab elegante tekstanimationer med bevægelse, dybde og specielle effekter, som du kan bruge som en professionelt introduktion i starten af dine filmproduktioner.

 • Fritlægning og animation af masker

  Benyt et værktøj du normalt benytter i Photoshop, masker, og se hvordan du kan tilføre det til video-mediet til at skabe en række utrolige manipulationer i dine filmproduktioner.

 • Skab animationer i After Effects

  Vi gennemgår en lang række af de lækre animationsformer, der er muligt i programmet – fra position, opacitet, rotation og – så du har alle animationer til rådighed, når du selv skal redigerere.

 • Klargøring og distribution

  Du får en grundig gennemgang af eksportmulighederne; hvordan du mest hensigtsmæssigt klargør dit projekt, indsætter speak og hvordan du med Adobe Media Encoder distribuerer til broadcast og YouTube.

Praktisk information

 • Varighed

  2+1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Aarhus08., 09. & 22. januar 2019
København05., 06. & 19. februar 2019
Aarhus05., 06. & 14. marts 2019
København21., 22. & 29. maj 2019
Aarhus12., 13. & 20. juni 2019

Modtag vores nyhedsbrev og bliv klogere på After Effects

Vi sender dig invitationer til seminarer og events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

Hent en smagsprøve på kursusmaterialet til After Effects Basis og lær bl.a. hvordan du laver en 'gammel film' effekt på din produktion.

TILMELD OG HENT SMAGSPRØVE 

Instruktør på kurset

michael

Michael Vrede

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og Adobe After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert. Michael har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: