After Effects Brush Up - Onlinekursus

After Effects Brush Up – Online kursus

Dette online After Effects kursus er til dig, der arbejder i programmet på et grundlæggende niveau og for alvor skal i gang med produktion af Motion Graphics og levende grafik.

Skal du løfte dine kompetencer til et nyt niveau eller har du brug for at genopfriske din viden i After Effects?

På 3 intensive timer får du tips til effektive workflows, nye værktøjer og funktioner samt optimering af arbejdsgange i det populære program.

Instruktøren på kurset guider dig bl.a. igennem brug af genveje, avancerede effekter, udvidede 3D-muligheder og Expressions.

Sammen kigger I på konkrete produktionsscenarier, hvor du kan reducere dit tidsforbrug ved at optimere renderingsprocesser, import, eksport og det færdige output.

Instruktøren giver dig også indsigt i Motion Design & Graph Editor i After Effects, og I dykker ned i Keyframe timing samt optimering af tekst og bevægelse.

Deltag på dette After Effects online kursus og sæt fart på dine kreative Motion Graphics produktioner med en bredere palette af muligheder.

Dine forudsætninger for at deltage på kurset
Vi anbefaler, at du arbejder i After Effects på daglig basis, har en god grundforståelse i programmet og/eller har deltaget på kurserne After Effects Basis eller After Effects Introduktion.


Relaterede kurser:

After Effects Introduktion – Online kursus
Har du brug for en god start i After Effects? For nye brugere anbefaler vi online kurset After Effects Introduktion – Online kursus.


Dit udbytte af at deltage

Effektivt workflow i After Effects

Lær smarte tips til genveje, arbejdsgange og opsætning af de paneler, der gør dig i stand til at arbejde endnu mere effektivt i After Effects.

Konkrete produktionsscenarier

Rendering kan være en udfordring i After Effects. Vi gennemgår produktionsscenarier, hvor du kan reducere tidsforbruget betragteligt.

Motion Design & Graph Editor

Instruktøren guider dig i Graph Editor og Keyframe timing, så du kan skabe en endnu bedre oplevelse af bevægelse i dine Motion Graphics-produktioner.

Avancerede effekter

Få overblik over mere avancerede værktøjer og effekter, så du får en endnu bredere palette af designmuligheder i dine kommende produktioner.

Expressions

Få en introduktion til Expressions, som giver dig muligheden for at automatisere en række teknikker.

3D-arbejde i After Effects

Du får en introduktion til at arbejde med 3D-modeller og designs i After Effects med realistiske skygger og lyssætning.

Praktisk information

Varighed
3 timer

Kursusform
Live onlineundervisning med en certificeret instruktør.

Kursusmateriale
Du modtager 100-siders kursusmateriale på dansk.

Casefiler
Du får cases og filer som du selv kan arbejde med efter kurset.

Se kurset igen
Onlinekurset bliver optaget så du altid kan se det igen.

Kursusbevis
Når du har gennemført kurset har du muligheden for at modtage et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Computer og software
Du skal blot have adgang til en computer med internet for at deltage. Vi anbefaler at du har en nyere udgave af softwaret installeret på din computer så du kan øve dig i programmet efter kurset.

6 måneders email support inkluderet
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.

Du kan skrive til kursus@softworld.dk så sætter vi dig i kontakt med en specialist.

Afbestilling og flytning af kursus
Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet. Læs mere i vores handelsbetingelser her.

Video: Se mere om online kurserne

Det siger andre deltagere om kurserne

Det var bare et vildt godt kursus. Jeg var lidt skeptisk i forhold til at det var online, men der var ingen problemer og jeg fik virkelig meget ud af det. | Photoshop kursus

— – Lonnie, Lolland Kommune

Underviseren var super god til at fortælle, og jeg har fået meget ud af kurset. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar på de ting der var relevant for mig. Det fungerede rigtig godt med den online platform Softworld anvender.

– Louise, Danish Agro

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

— Henriette, Skive College

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon