Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » After Effects: Fra Begynder til Mester
after effects kursus

After Effects: Fra Begynder til Mester

Skal du i gang med at producere flot, visuel og levende grafik til digitale medier?

Med After Effects er mulighederne uendelige. Branchen efterspørger grafiske og kreative medarbejdere, der kan designe bevægelig grafik. Denne form for grafik kan bruges til alle tænkelige scenarier f.eks. film- og videoproduktion, interaktivitet på sociale og digitale medier, e-learning og bannergrafik.

Med dette pakketilbud sørger vi for, at du kommer godt fra start i After Effects og lærer nye kreative og visuelle færdigheder. Her kombinerer du vores 3-dages After Effects Basis kursus med et 2-dages After Effects Rutineret kursus. Det er vigtigt, at du mellem de to kurser øver dig i programmet så meget som muligt, så du får det største udbytte af de mange muligheder i det populære program.

After Effects Basis • 3 dage
På kurset After Effects Basis
lærer du brugerfladen i programmet at kende. Du får overblikket over, hvad du kan i After Effects og du lærer grundlæggende værktøjer til at styre din grafik med keyframes og smarte effekter.

After Effects Rutineret • 2 dage
På kurset After Effects Rutineret tager du skridtet videre og lærer at producere mere avancerede motion graphics animationer. Du lærer at optimere dit workflow, så du kan arbejde effektivt og organiseret med dine produktioner.

Hvem passer After Effects kurserne for?

Video, animation og bevægelig grafik efterspørges i større og større grad fra virksomheder på tværs af brancher. Muligheden for at kommunikere til sine målgrupper med effektivt og engagerende indhold er en stor årsag til den store efterspørgsel.

After Effects er et af de mest brugte programmer inden for film-, tv- og videoproduktion. Skal du skabe digital animation og levende grafik, får du i After Effects alle muligheder for at skabe professionelle produktioner til brug på digitale og sociale platforme.

Øvelse gør mester – brug programmet mest muligt 
Vi anbefaler, at du imellem After Effects Basis kurset og After Effects Rutineret kurset får øvet dig i programmet så meget som muligt.

After Effects er et program, der kræver, at man bruger det på daglig basis, for at få det helt ind under huden. 

Derfor skal du deltage på After Effects: Fra Begynder til Mester

Med solide færdigheder i After Effects er du godt klædt på til at møde kraverne til fremtidens digitale medarbejdere. På kurserne møder du erfarne og certificerede After Effects-eksperter med lang produktionserfaring i programmet. Det sikrer, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden, som du kan omsætte til kreative produktioner.

Efter endt kursusforløb har du adgang til 6 måneders fri e-mail support. Det betyder, at du kan få hjælp og vejledning til konkrete problemstillinger i dit arbejde fra After Effects-eksperter efter endt kursus.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon