Forside » Kurser » Video og Motion Graphics » After Effects: Fra Begynder til Mester
after effects kursus

After Effects: Fra Begynder til Mester

Skal du i gang med at producere flot, visuel og levende grafik til digitale medier?

Med After Effects er mulighederne uendelige. Branchen efterspørger grafiske og kreative medarbejdere, der kan designe bevægelig grafik. Denne form for grafik kan bruges til alle tænkelige scenarier f.eks. film- og videoproduktion, interaktivitet på sociale og digitale medier, e-learning og bannergrafik.

Med dette pakketilbud sørger vi for, at du kommer godt fra start i After Effects og lærer nye kreative og visuelle færdigheder. Her kombinerer du vores 3-dages After Effects Basis kursus med et 2-dages After Effects Rutineret kursus. Det er vigtigt, at du mellem de to kurser øver dig i programmet så meget som muligt, så du får det største udbytte af de mange muligheder i det populære program.

After Effects Basis • 3 dage
På kurset After Effects Basis
lærer du brugerfladen i programmet at kende. Du får overblikket over, hvad du kan i After Effects og du lærer grundlæggende værktøjer til at styre din grafik med keyframes og smarte effekter.

After Effects Rutineret • 2 dage
På kurset After Effects Rutineret tager du skridtet videre og lærer at producere mere avancerede motion graphics animationer. Du lærer at optimere dit workflow, så du kan arbejde effektivt og organiseret med dine produktioner.

Hvem passer After Effects kurserne for?

Video, animation og bevægelig grafik efterspørges i større og større grad fra virksomheder på tværs af brancher. Muligheden for at kommunikere til sine målgrupper med effektivt og engagerende indhold er en stor årsag til den store efterspørgsel.

After Effects er et af de mest brugte programmer inden for film-, tv- og videoproduktion. Skal du skabe digital animation og levende grafik, får du i After Effects alle muligheder for at skabe professionelle produktioner til brug på digitale og sociale platforme.

Øvelse gør mester – brug programmet mest muligt 
Vi anbefaler, at du imellem After Effects Basis kurset og After Effects Rutineret kurset får øvet dig i programmet så meget som muligt.

After Effects er et program, der kræver, at man bruger det på daglig basis, for at få det helt ind under huden. 

Derfor skal du deltage på After Effects: Fra Begynder til Mester

Med solide færdigheder i After Effects er du godt klædt på til at møde kraverne til fremtidens digitale medarbejdere. På kurserne møder du erfarne og certificerede After Effects-eksperter med lang produktionserfaring i programmet. Det sikrer, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden, som du kan omsætte til kreative produktioner.

Efter endt kursusforløb har du adgang til 6 måneders fri e-mail support. Det betyder, at du kan få hjælp og vejledning til konkrete problemstillinger i dit arbejde fra After Effects-eksperter efter endt kursus.

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Softworld har et rigtig højt niveau, og deres undervisere er super kvalificerede på samtlige af de kurser, jeg har været på.

Der er en rigtig god stemning, og det er et fint miljø.

– Ella, Postnord Frimærker

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon