After Effects Brush Up - Onlinekursus

After Effects Introduktion – Online kursus

På dette online After Effects kursus kommer du godt fra start med levende grafik, animationer og Motion Graphics.

På 3 kreative timer får du overblikket over det populære program, der bruges af videofolk, grafikere og digitale designere verden over.

Med After Effects kan du skabe liv i dine og andres grafikker og derved skabe kreativt og engagerende indhold til sociale og digitale medier.

På kurset lærer du at forstå, hvordan brugerfladen i programmet er opbygget. Du får et godt overblik over de vigtigste funktioner og værktøjer og efter kurset kan du nemt finde rundt i programmet.

På kurset har vi fokus på at importere grafik fra f.eks. Photoshop og Illustrator. Du lærer desuden, hvordan du giver dine grafikker liv med simple animationsteknikker.

Endeligt får du styr på, hvordan du eksporterer dine produktioner i After Effects i de rigtige formater, så du kan dele din levende grafik som video, GIF, eller et element i en større videoproduktion.

Instruktøren på kurset er After Effects certificeret instruktør med mange års brancheerfaring fra grafik og indholdsproduktion.


Relaterede kurser:

After Effects Brush Up – Online kursus
Har du allerede godt kendskab til programmet? For mere avancerede brugere i After Effects anbefaler vi online kurset After Effects Brush Up – Online kursus.


Praktisk information

Varighed
3 timer

Kursusform
Live onlineundervisning med en certificeret instruktør.

Kursusmateriale
Du modtager 100-siders kursusmateriale på dansk.

Casefiler
Du får cases og filer som du selv kan arbejde med efter kurset.

Se kurset igen
Onlinekurset bliver optaget så du altid kan se det igen.

Kursusbevis
Når du har gennemført kurset har du muligheden for at modtage et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Computer og software
Du skal blot have adgang til en computer med internet for at deltage. Vi anbefaler at du har en nyere udgave af softwaret installeret på din computer så du kan øve dig i programmet efter kurset.

6 måneders email support inkluderet
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.

Du kan skrive til kursus@softworld.dk så sætter vi dig i kontakt med en specialist.

Afbestilling og flytning af kursus
Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet. Læs mere i vores handelsbetingelser her.

Video: Se mere om online kurserne

Det siger andre deltagere om kurserne

Det var bare et vildt godt kursus. Jeg var lidt skeptisk i forhold til at det var online, men der var ingen problemer og jeg fik virkelig meget ud af det. | Photoshop kursus

— – Lonnie, Lolland Kommune

Underviseren var super god til at fortælle, og jeg har fået meget ud af kurset. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar på de ting der var relevant for mig. Det fungerede rigtig godt med den online platform Softworld anvender.

– Louise, Danish Agro

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

— Henriette, Skive College

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon