Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » After Effects Rutineret kursus
after effects kursus

After Effects Rutineret kursus

Lær Motion Graphics i After Effects på 2 dage i Aarhus og København. På dette kursus tager du dine After Effects færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret After Effects ekspert.

Dette hands-on kursus er til dig, der ønsker at få fuld kontrol over dine produktioner i After Effects.

Du lærer at optimere dit workflow, bliver skarp på animationsteknikker og du får gode tips til at gøre dine projekter mere kreative og spændende, kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer tid og øger din produktivitet.

På 2 dage sætter vi fokus på effektive workflows, vi dykker ned i brugerfladen og særligt Essential Graphics-panelet, som du får et indgående overblik i.

Du lærer også smarte og hurtige genveje. For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med After Effects til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Kom med på 2 kreative dage og få indgående kendskab til motion design og animation, så du kan skabe professionel film og video til brug på mange forskellige digitale og sociale platforme.

Er du begynder i After Effects eller vil i gang med programmet?
Læs mere om kurset After Effects Basis

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Motion Design & Graph Editor

Motion Design med fokus på at gøre tekst og bevægelse til en oplevelse i sig selv. Vi får på den måde en forøget forståelse af After Effects’ Graph Editor og også programmets Keyframe timing, inspireret af allerede velfungerende designs.

Smarte genveje

I After Effects kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge mere tid på at være kreativ.

Der ligger også en tidsmæssig gevinst i, at tilrettelægge panelerne, så de passer til dine typiske arbejdsopgaver.

Output og hardware

Få en dybere indsigt i de nødvendige codecs og containere og forstå historien bag videofiler og formater i almindelighed. Vi taler publikum, tech sheets, pipeline og udviklere, så du har helt styr på de væsentlige begreber.

Vi giver dig også en guide til indretning og indkøb til at støtte din computers styrker og svagheder, når du skal producere i After Effects.

Udvidet 3D

Vi importerer 3D-modeller og laver product shots direkte i After Effects med lyssætning og med helt realistiske skygger.

Fleksibel og unik struktur på kurset

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold du ser her.

Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver du og de øvrige deltagere har. Du får også inspiration og sparring på tværs af holdet og ser, hvordan andre After Effects brugere løser deres opgaver.

Konkrete produktionsscenarier

Du kender sikkert udfordringerne med rendering af dine motion graphics produktioner – noget som kan tage lang tid. Vi gennemgår en række produktionsscenarier, hvor du lærer at reducere tidsforbruget i renderingen.

Avancerede effekter

Du kender sikkert allerede mange effekter i After Effects, men på dette kursus vil du støde på mange flere effekter, som vi analyserer, så du får endnu flere design- og animationsfærdigheder med dig hjem.

Det giver dig muligheden for at variere i dine animationer. Du kan dermed arbejde med en bredere palette af muligheder.

Expressions

Vi dykker ned i scripting for at automatisere eksempelvis Bouncing og Overshoots, faktisk bruger vi Expressions i de fleste af vores projekter.

Dine forudsætninger

For at deltage på kurset anbefaler vi, at du har deltaget på After Effects Basis kurset eller er bruger af After Effects og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til, for at få mest ud kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 80 55 hvis du har spørgsmål til kurset.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

Aarhus
København 11. & 12. marts 2021
København 06. & 07. april 2021
Aarhus10. & 11. maj 2021
få pladser tilbage
København 22. & 23. juni 2021

Instruktør på kurset

michael-400

Michael Vrede
Adobe Certified Instructor

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.


Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson
Adobe Certified Instructor

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.


Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Video: Se mere om kurset

I videoen ser du eksempler på Motion Graphics effekter du lærer på kurset.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon