motion graphics

After Effects Udvidet kursus

Lær Motion Graphics i After Effects på 2 dage i Aarhus og København. På dette kursus tager du dine After Effects færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret After Effects ekspert.

Dette hands-on kursus er til dig, der ønsker at få fuld kontrol over dine produktioner i After Effects. Du lærer at optimere dit workflow, bliver skarp på animationsteknikker og du får gode tips til at gøre dine projekter mere kreative og spændende, kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer tid og øger din produktivitet.

På 2 dage sætter vi fokus på effektive workflows, vi dykker ned i brugerfladen og særligt Essential Graphics-panelet, som du får et indgående overblik i, og du lærer smarte og hurtige genveje. For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med After Effects til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Kom med på 2 kreative dage og få indgående kendskab til motion design og animation, så du kan skabe professionel film og video til brug på mange forskellige digitale og sociale platforme.

Er du begynder i After Effects eller vil i gang med programmet? Læs mere om kurset After Effects Basis

Bestil en plads

DKK 8.995 ekskl. moms

Varighed

2 dage kl. 9-16

Klippekort

2 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Motion Design & Graph Editor

  Motion Design med fokus på at gøre tekst og bevægelse til en oplevelse i sig selv. Vi får på den måde en forøget forståelse af After Effects’ Graph Editor og også programmets Keyframe timing, inspireret af allerede velfungerende designs.

 • Smarte genveje

  I After Effects kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge mere tid på at være kreativ.

 • Output og hardware

  Få en dybere indsigt i de nødvendige codecs og containere og forstå historien bag videofiler og formater i almindelighed. Vi taler publikum, tech sheets, pipeline og udviklere, så du har helt styr på de væsentlige begreber.

  Vi giver dig også en guide til indretning og indkøb til at støtte din computers styrker og svagheder, når du skal producere i After Effects.

 • Udvidet 3D

  Vi importerer 3D-modeller og laver product shots direkte i After Effects med lyssætning og med helt realistiske skygger.

 • Avancerede effekter

  Du kender sikkert allerede mange effekter i After Effects, men på dette kursus vil du støde på mange flere effekter, som vi analyserer, så du får endnu flere design- og animationsfærdigheder med dig hjem.

 • Expressions

  Vi dykker ned i scripting for at automatisere eksempelvis Bouncing og Overshoots, faktisk bruger vi Expressions i de fleste af vores projekter.

 • Dine forudsætninger

  For at deltage på kurset anbefaler vi, at du har deltaget på After Effects Basis kurset eller er bruger af After Effects og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

  Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til, for at få mest ud kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 80 55 hvis du har spørgsmål til kurset.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København20. & 21. marts 2019
Aarhus09. & 10. april 2019
København12. & 13. juni 2019
København29. & 30. oktober 2019
Aarhus20. & 21. november 2019

Video: Se mere om kurset

Instruktør på kurset

michael

Michael Vrede

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og Adobe After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert. Michael har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: