Kurser fra Bureauerne

5/5

Hos Softworld er vores løfte om kvalitetskurser urokkeligt. Nu tager vi det skridt videre og giver dig direkte adgang til viden fra de mest dygtige strateger og bureauejere i branchen. Som kursist kan du nu lære af eksperter, der lever af det, de er allerbedst til. Dette er din mulighed for at tage din karriere inden for digital marketing til nye højder.

5/5
Lær hvordan top bureauerne arbejder med TikTok. Lær om branding, salg og retention gennem den hurtigst voksende social media platform.
5/5
Kom ind bag kulissen og lær hvordan et Shopify Bureau gør det. På dette kursus kan du få indledende erfaring med Shopify. Lær hvordan du skaber det rigtige fundament for virksomheden, undgår begynder-fejl og benytter de samme redskaber, tips og tricks, som bureauerne gør. Kom godt fra start, eller godt videre med dette kursus i Shopify.
5/5
På dette kursus vil du lære, hvordan vi arbejder med annoncekreativer, der rent faktisk flytter nålen i forretningen. Om det er øget trafik til hjemmesiden, flere tilmeldinger til en begivenhed eller flere salg - så fokuserer vi på den form for video, der skaber målbare resultater i din SoMe annoncering. Med stort fokus på ‘pre production’ og ‘creative strategy’ lærer du at planlægge og evaluere videoindhold, der fremmer jeres strategiske mål.