Animate CC kursus

Skal du designe animerede web-bannere, logoer eller producere interaktivt materiale på virksomhedens hjemmeside og andre digitale platforme?

På dette Adobe Animate kursus lærer du de essentielle værktøjer og funktioner i programmet, så du bliver i stand til at skabe små animationer, der gør dine bannere mere levende.

Over kursets 2 dage lærer du at klargøre og implementere din produktion og du får masser af teori til opbygning af animerede produktioner, så du kan skabe HTML-5 animationer, web-bannere eller andet indhold til digitale udgivelser.

Vi gennemgår, hvordan du indsætter Click Tags på dine animationer og du får masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik fra Illustrator og Photoshop, over i Animate.

Efter kurset er du i stand til at oprette HTML-baserede web-bannere, animerede GIFs og små videoer til web, smartphones og tablets – med kun en lille mængde kode, som du selvfølgelig også lærer på kurset.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Overblik over brugerfladen i Animate CC

Instruktøren guider dig igennem de vigtigste menuer, paneler, værktøjer og funktioner i Adobe Animate, så du kan bygge animationer til online medier. Vi lægger ud med et fokus på de 10-15% af programmet, du skal kende for at komme i gang.

Lær de essentielle værktøjer og indstillinger

På kurset ser vi nærmere på de essentielle designværktøjer i Adobe Animate og deres mange anvendelsesmuligheder.

Du lærer bl.a. at styre indstillingerne for din grafik med de mange værdifulde muligheder, der findes i Properties-panelet.

Importer grafik fra Photoshop og Illustrator

Du får masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik fra Illustrator og Photoshop, nemt får dem over i Adobe Animate og gjort klar til online medier.

På den måde bygger vi bro imellem dine nuværende kompetencer og udvikler dem, så du kan levere online bannere hurtigt og effektivt.

Opbygning og justering af animationer

Med Adobe Animates unikke animationsværktøjer lærer du at udvikle små animationer, der gør dine bannere mere levende.

Vi gennemgår mange af programmets indbyggede funktioner og muligheder for justering, der er afgørende for, om dine animationer virker naturlige. Her kigger vi på overgange samt tidsstyring af animationer.

Tilpas dit layout til flere skærmstørrelser

Vi viser hvordan du kan opbygge dit layout, så det automatisk tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser.

Det er nødvendigt i dag, hvor alle forventer at kunne se indholdet på tablets og smartphones.

Publicering af HTML5 indhold

Lær at gemme din produktion i det rette format, så den fylder så lidt som muligt og implementer produktionen på platforme som f.eks. WordPress.

Vi giver tip omkring hvordan dine bannere gøres klar til Adform, Adtech, og Googles DoubleClick / DV360.

Samarbejde med programmører og webdesignere

Du lærer at eksportere interaktive HTML5 elementer, så du kan levere online interaktivt design og animationer, der kan implementeres som elementer på websider.

Du lærer at eksponere i et format, så f.eks. en webdesigner eller programmør kan implementere dine interaktive designs på digitale medier.

Tracking / Click Tags

Vi gennemgår processer for, hvordan du indsætter koder, der måler på antal klik i et givent banner. Vi har en skabelon med og en huskeliste, så det er til at gå til.

Udbytte

Efter kurset kan du importere grafik til Adobe Animate, tilføje tekst, logo, knapper, billeder og andre grafiske elementer.

Du lærer at animere dette indhold og levere HTML5 baserede bannere til brug på online medier.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac.

Find Softworld
Læs mere om ankomstmuligheder i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 03. & 04. februar 2021
fuldt booket
København 10. & 11. maj 2021
Aarhus25. & 26. maj 2021
København 24. & 25. august 2021
København 05. & 06. oktober 2021

Instruktør på kurset

Jimmy-400

Jimmy Machon
Adobe Certified Instructor

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.


Sten-400

Sten Olsen
Adobe Certified instructor

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.


Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Blog: Læs mere om Animate

4 gode grunde til at lære Animate CC

Flash er død og begravet. Adobe Animate CC er den nye dreng i klassen. Denne nye dreng i klassen kan skabe animationer [...] Læs mere

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon