Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » Animeret Infografik
animeret infografik

Animeret Infografik

Efterspørgslen på let fordøjeligt informationsmateriale er stigende på tværs af alle digitale medier, og animeret infografik er blevet mere og mere populært.

På dette kursus i København og Aarhus lærer du at bryde større informationsmængder ned til enkle budskaber, du kan servere lækkert i en visuel flot animeret infografik.

Uanset om målet er salg, information eller intern kommunikation, så kan du efter deltagelse på dette kursus levere en animation, der fastholder brugerens opmærksomhed.

På kurset får du udleveret færdige skabeloner, klar til brug. Det er skabeloner til forskellige typer animeret infografik.

Det gør at du på rekordtid fremadrettet kan bygge dine animationer med et snuptag. Som Adobe-bruger vil du på workshoppen ikke bevæge dig langt væk fra din comfort zone.

Du behøver ingen forkundskaber i After Effects for at deltage. Instruktøren guider dig igennem lige præcis de 10% du behøver at kende til, for at skabe animerede infografikker.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Tag afsæt i din Adobe-erfaring

Vi bruger grafikker og materiale fra de Adobe programmer du allerede kender. InDesign, Photoshop, Illustrator og PDF-filer kan integreres i After Effects, og du får sat liv i grafikerne.

Du ser, hvordan du importerer grafik direkte i After Effects, så det er fuldt redigerbart.

Fokuseret anvendelse af After Effects

Vi fokuserer på akkurat de 10% af After Effects, du skal kunne for at udarbejde flotte visuelle animerede infografikker. Undervejs på kurset navigerer vi kun lige omkring de redskaber, du skal bruge i denne forbindelse.

Visualisering af "kedelige" tal og motion design

Vi gennemgår, hvordan du opsætter grafer, kurve- og søjlediagrammer med ganske få klik. Så vil du let kunne servere store talmængder på en måde, hvor dine brugere let kan absorbere mange informationer.

Du får også teknikker til at krydre indholdet med lidt ekstra Motion Design.

Eksport, opløsning og størrelser

Vi eksporterer produktioner til forskellige outputs afhængig af brug. Du får kendskab til at eksportere til de mest populære platforme såsom YouTube, LinkedIn, Facebook og Vimeo.

Do's & Don'ts

Som i alle discipliner er der nogle grundregler. Hvordan gør du dit materiale interessant nok til, at brugeren fastholdes? Hvor lang tid bør en animeret infografik køre? Hvordan prioriterer du indholdet? Hvor mange effekter kan du bruge?

Og sådan kan du selv stille en række spørgsmål til instruktøren, der demonstrerer sine pointer med konkrete eksempler.

Effekter, overgange og lyd

Det er ikke alle effekter, der behøver at være markant synlige. Du kan indlejre små detaljer, som øger spændingsmomentet, skaber konflikt eller på anden måde drager brugeren. Brug lyd med omtanke, det er ikke alle, der hører den.

Skab momentum med overgange og læg eksempelvis forklarende tekster på. Alt dette får du redskaberne til.

Motion Graphics analyse

I løbet af kurset får du værktøjer, som du kan bruge til at foretage en analyse af andre animerede infografikker. En væsentlig faktor er stilart. Hvem er målgruppen, hvad er indholdet?

Få bonusmateriale med hjem

På kurset får du udleveret færdige skabeloner, klar til brug. Det er skabeloner til forskellige typer animeret infografik. Det gør at du på rekordtid fremadrettet kan bygge dine animationer med et snuptag.

Du lærer at bruge disse skabeloner på kurset og de vil være meget tidsbesparende for dit arbejde.

Dit udbytte af kurset

Efterfølgende kan du udarbejde unikke animerede infografikker, der tiltrækker og fastholder dine brugere, så informationen bliver leveret på en let og tidssvarende måde.

Forudsætninger

Du behøver ingen forkundskaber i After Effects for at deltage. Instruktøren guider dig igennem lige præcis de 10% du behøver at kunne, for at skabe animerede infografikker.

Det er en fordel hvis du kender til mindst et andet Adobe program f.eks. Photoshop, Illustrator, InDesign eller Premiere Pro.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac.

Find Softworld
Læs mere om ankomstmuligheder i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 02. & 03. marts 2021
Aarhus20. & 21. april 2021
København 29. & 30. juni 2021
Aarhus05. & 06. juli 2021
København 09. & 10. november 2021

Instruktør på kurset

michael-400

Michael Vrede
Adobe Certified Instructor

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.


Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson
Adobe Certified Instructor

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.


Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Video: Se mere om kurset

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon