Animeret infografik workshop

Animeret Infografik

Efterspørgslen på let fordøjeligt informationsmateriale er stigende på tværs af alle digitale medier, og animeret infografik er blevet mere og mere populært. På dette kursus i København og Aarhus lærer du at bryde større informationsmængder ned til enkle budskaber, du kan servere lækkert i en visuel flot animeret infografik. Uanset om målet er salg, information eller intern kommunikation, så kan du efter deltagelse på dette kursus levere en animation, der fastholder brugerens opmærksomhed.

Få bonusmateriale med hjem
På kurset får du udleveret færdige skabeloner, klar til brug. Det er skabeloner til forskellige typer animeret infografik. Det gør at du på rekordtid fremadrettet kan bygge dine animationer med et snuptag. Som Adobe-bruger vil du på workshoppen ikke bevæge dig langt væk fra din comfort zone.

Du behøver ingen forkundskaber i After Effects for at deltage. Instruktøren guider dig igennem lige præcis de 10% du behøver at kende til, for at skabe animerede infografikker.

Bestil en plads

DKK 7.995 ekskl. moms

Varighed

2 dage kl. 9-16

Klippekort

2 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Tag afsæt i din Adobe-erfaring

  Vi bruger grafikker og materiale fra de Adobe programmer du allerede kender. InDesign, Photoshop, Illustrator og PDF-filer kan integreres i After Effects, og du får sat liv i grafikerne.

  Du ser, hvordan du importerer grafik direkte i After Effects, så det er fuldt redigerbart.

 • Fokuseret anvendelse af After Effects

  Vi fokuserer på akkurat de 10% af After Effects, du skal kunne for at udarbejde flotte visuelle animerede infografikker. Undervejs på kurset navigerer vi kun lige omkring de redskaber, du skal bruge i denne forbindelse.

 • Visualisering af "kedelige" tal og motion design

  Vi gennemgår, hvordan du opsætter grafer, kurve- og søjlediagrammer med ganske få klik. Så vil du let kunne servere store talmængder på en måde, hvor dine brugere let kan absorbere mange informationer.

  Du får også teknikker til at krydre indholdet med lidt ekstra Motion Design.

 • Eksport, opløsning og størrelser

  Vi eksporterer produktioner til forskellige outputs afhængig af brug. Du får kendskab til at eksportere til de mest populære platforme såsom YouTube, LinkedIn, Facebook og Vimeo. 

 • Do's & Don'ts

  Som i alle discipliner er der nogle grundregler. Hvordan gør du dit materiale interessant nok til, at brugeren fastholdes? Hvor lang tid bør en animeret infografik køre? Hvordan prioriterer du indholdet? Hvor mange effekter kan du bruge?

  Og sådan kan du selv stille en række spørgsmål til instruktøren, der demonstrerer sine pointer med konkrete eksempler.

 • Effekter, overgange og lyd

  Det er ikke alle effekter, der behøver at være markant synlige. Du kan indlejre små detaljer, som øger spændingsmomentet, skaber konflikt eller på anden måde drager brugeren. Brug lyd med omtanke, det er ikke alle, der hører den.

  Skab momentum med overgange og læg eksempelvis forklarende tekster på. Alt dette får du redskaberne til.

 • Motion Graphics analyse

  I løbet af kurset får du værktøjer, som du kan bruge til at foretage en analyse af andre animerede infografikker. En væsentlig faktor er stilart. Hvem er målgruppen, hvad er indholdet?

 • Få bonusmateriale med hjem

  På kurset får du udleveret færdige skabeloner, klar til brug. Det er skabeloner til forskellige typer animeret infografik. Det gør at du på rekordtid fremadrettet kan bygge dine animationer med et snuptag.

  Du lærer at bruge disse skabeloner på kurset og de vil være meget tidsbesparende for dit arbejde. 

 • Dit udbytte af kurset

  Efterfølgende kan du udarbejde unikke animerede infografikker, der tiltrækker og fastholder dine brugere, så informationen bliver leveret på en let og tidssvarende måde.

 • Forudsætninger

  Du behøver ingen forkundskaber i After Effects for at deltage. Instruktøren guider dig igennem lige præcis de 10% du behøver at kunne, for at skabe animerede infografikker.

  Det er en fordel hvis du kender til mindst et andet Adobe program f.eks. Photoshop, Illustrator, InDesign eller Premiere Pro.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København08. & 09. januar 2019
Aarhus06. & 07. marts 2019
København10. & 11. september 2019
Aarhus09. & 10. oktober 2019

Video: Se mere om kurset

Instruktør på kurset

michael

Michael Vrede

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og Adobe After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor, samt i Final Cut Pro X, hvor han er Certified Expert. Michael har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af bureauer i ind- og udland.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: