brand design

Brand Design for designere

På dette unikke kursus får du indsigt i brandingvidenskaben og lærer designmetoder, der sikrer, at du ikke blot leverer et pænt layout, men at du kender de strategiske værktøjer til at bygge et brand design.

Hvad står designet for og hvad vil vi have brugeren til at føle?
Dette er vigtige spørgsmål i skabelsen af et brand design, der ikke kan klares ved at bestille et logo online. Det er her vi som designere skal gøre en forskel. Vi skal forstå vores kunder, markedet og have fingeren på pulsen.

I brandingvidenskaben findes der mange værktøjer for designere, der skaber den ønskede succes og giver et brand eller et tiltag gode levevilkår. Om det er et logo, et website eller en hel kampagne.

Lær de bedste tips og metoder fra en brand design ekspert
På kurset får du de bedste tips fra værktøjskassen til Brand Designer og Art Director Sørine Hoffmann, der har mange års erfaring med branding. Vi gennemgår relevante modeller og værktøjer indenfor brand design, og du bliver klædt på til at skabe, læse og analysere brandstrategier og forme en designopgaves mest hensigtsmæssige udgangspunkt.

Efter din deltagelse har du fået den viden, der skal til for at bygge og designe brandelementer med afsæt i strategiske værktøjer, der sikrer, at dit design er langtidsholdbart, at det skaber gode levevilkår for brandet og kommunikerer præcis det, som det skal.

Bestil en plads

DKK 10.995 ekskl. moms

Varighed

3 dage kl. 9-16

Klippekort

3 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Forbrugeradfærd

  Hvad vil vi have brugeren til at føle? For at designe et brand skal vi kende målgruppen vi designer for. Du lærer en række relevante metoder til at indrage forbrugeradfærd i din design process.

 • Hvad er branding?

  Branding er et begreb der bruges på kryds og tværs af mange kreative brancher. Men hvad er branding, hvad er branding ikke, og hvordan definerer man en godt brandet virksomhed? På kurset får du eksempler på stærke brands og hvorfor de er successfulde.

 • Trends og strategi

  Få indsigt i aktuelle design trends og hvilke konkrete strategier du kan tage i brug i dit brand design.

 • 10 brand building strategier

  På kurset arbejder vi med 10 specifikke brand building strategier der hjælper dig som designer - samt virksomheden du designer for - til at udvikle, styrke og vedligeholde et stærkt brand.

 • Branding i den digitale verden

  Hvad betyder branding i den digitale verden? Branding-begrebet har ændret sig i takt med skiftet fra traditionel branding til brands, der skal præstere på tværs af forskellige medier, online såvel som offline.

 • Brand arkitektur og positionering

  Brand arkitektur og brand positionering er to vigtige områder indenfor branding. På kurset lærer du hvordan et brand kan positioneres bedst muligt samt hvordan forskellige områder i en virksomhed kan struktureres via defineret brand arkitektur.

Praktisk information

 • Varighed

  2+1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København11., 12. & 13. december 2018

Video: Hvad er brand design?

Instruktør på workshoppen

2016-c011-sorine

Sørine Hoffmann

Sørine Hoffmann er Brand Designer og senior Art & Design Director med lang erfaring og ekspertviden indenfor branding af små og store virksomheder.

Sørine er specialist indenfor creative direction, konceptudvikling og branding på tværs af medier og platforme.

Læs mere om Sørine på LinkedIn

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: