infographics kursus

Infografik kursus

Er du grafiker, kommunikationsmedarbejder eller den på kontoret, som dine kollegaer henvender sig til, når analyse, statistik eller andet, skal præsenteres på en visuel og flot måde? Skal du skabe interaktion på de sociale medier eller blot præsentere et kompliceret emne på interessant vis? Så er dette infografik kursus i Aarhus og København det helt rigtige for dig.

Gør komplekse tekster overskuelige
Med infografikker kan du nemt formidle kompleks information, som også er særligt delevenligt på de sociale medier. På dette hands-on kursus lærer du at planlægge og opbygge dine egne infografikker. Vi dykker ned i layout og skitser med det fokus, at få det helt rigtige visuelle udtryk i dine infografikker.

Du får indsigt i, hvorfor infografikker bliver en større og større del af vores generelle kommunikation, men vi arbejder også praktisk så du designer infografikker og skabeloner som du kan benytte dig af fremadrettet. Vi vil sammen se på både gratis og billige programmer, som du kan bruge til at lave dine egne infografikker.

Vi kigger overordnet på de programmer og løsninger der findes, for at udvikle infografikker, og dykker ikke ned i et bestemt program. Det er både muligt at arbejde med Adobe-pakken – men vi kigger også på alternative online løsninger. Det betyder, at du selv vælger, hvilket program der er det rigtige for dig.

Du behøver ikke at have en grafisk uddannelse for at få fuldt udbytte af dette kursus. På kurset kan du også medbringe dine egne arbejdsopgaver og få løst eventuelle problematikker du tidligere har haft i forbindelse med at visualisere dine budskaber.

Bestil en plads

DKK 7.995 ekskl. moms

Varighed

2 dage kl. 9-16

Klippekort

2 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Lær at fortælle en historie

  Det meste information går hen over hovedet på os. Her er infografikker en smart måde at fortælle en historie, der er visuelt underbygget, som underholder, samtidig med at den underviser.

  Infografikker er samtidig noget, der bliver delt i stor stil på Facebook, LinkedIn, Pinterest og Instagram samt andre sociale medier. Lær om hvornår en infografik ”virker”, og hvordan man opbygger sin grafik med klassiske modeller for historiefortælling, så din målgruppe naturligt bliver draget mod din information og let kan danne et overblik.

 • Research, eksempler og round table panel

  Der findes et væld af fremragende infografikker i forskellig stil og til forskellige formål.

  Få inspiration til hvad der får infografikker til at virke i brugerens øjne. Vi kigger bl.a. på Behance, Google og Pinterest og diskuterer i fælles forum, hvad der gør en infografik god. Her kan du byde ind med din erfaring i en form for round table panel.

 • Få skabeloner med hjem

  Vi giver dig adgang til en række skabeloner, så du kan få glæde af allerede fremstillede layouts. Du kan gøre dem til dine egne ved at justere dem og stadig få fuld glæde af den originale tankegang bag skabelonen.

  Undgå en af de store tidsrøvere, hvor du starter med et tomt ark og uden en idé. Den fase er tidskrævende – derfor vil du få stor glæde af at komme flyvende fra start.

 • Grafiske elementer, typografi og farver

  Vi gennemgår få visuelle kneb, og vi ser især på, hvordan du kan præsentere tal og tunge data med simple grafer og diagrammer. Vi kigger på en række populære farvekombinationer i et online perspektiv.

  Typografien er oftest blandt de vigtigste elementer til at formidle information, og du får en guide til en række gode skrifttyper, der virker digitalt. Du har måske erfaring med typografi fra print, men der gælder andre spilleregler, når din infografik skal distribueres på tværs af flere digitale medier.

 • Vælg dit favoritsoftware

  Der kræves ingen særlig grafisk erfaring eller Adobe erfaring for at deltage. Du kan bruge InDesign, Illustrator og Photoshop til infografik. Men du kan også vælge en af de mange online programmer, hvor du hurtigt og nemt kan udvikle infografik.

  Vi gennemgår tjenester som blandt andet Piktochart, Canva og Visme, som er ganske udmærkede bud på simple infografik værktøjer.

 • Komplet pakke

  Efter deltagelse har du både et kendskab til at indsamle data, bruge dem visuelt og fremstille infografikker til flere formål. Du har delt og fået inspiration fra dine kreative kolleger i branchen.

  Du går fra workshoppen fyldt med inspiration og ser muligheder i allerede eksisterende skabeloner til at bygge infografikker – endda uafhængigt af et særligt software.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Aarhus18. & 19. december 2018
Aarhus12. & 13. marts 2019
København26. & 27. marts 2019
København01. & 02. juli 2019
Aarhus10. & 11. juli 2019

Modtag vores nyhedsbrev og hent en guide til digital grafik

Vi sender dig invitationer til seminarer og events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

Hent en guide til digital grafik

Hent en 12-siders guide til digital grafik med det samme hvor du bl.a. får tips til filstørrelser, UX checkliste, tips til online ressourcer og layout guidelines.

TILMELD OG HENT GUIDEN

Instruktør på kurset

Jimmy Machon

Jimmy Machon

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser i Photoshop, After Effects, Muse og Animate CC.

avatar-gudmund

Guðmundur Rúnar Kristjánsson

Guðmundur har over 20 års designerfaring.Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: