Character animator kursus

Adobe Character Animator

Med Adobe Character Animator skaber du animerede figurer ud af dine Illustrator eller Photoshop illustrationer og giver dem liv. På dette 1-dags kursus i Aarhus og København får du en grundig indføring i at producere nyt og spændende visuelt materiale.

Små animationsfilm er meget populære, men de kan også være krævende at producere. Med Character Animator kan du nemt producere små animerede videoer. Du laver nemlig ikke traditionel og tidskrævende frame-by-frame animation i Character Animator. Den smarte teknologi, som programmet er bygget op omkring, gør det nemt at skabe bevægelse ud fra dine egne bevægelser – i sand tid.

Character Animator er baseret omkring lag på den helt samme måde, som du måske kender det fra f.eks. Photoshop og/eller InDesign, og gør det derfor til et nemt program at lære for erfarne brugere af de øvrige Adobe-programmer.

Hvad kan du bruge Character Animator til?
– Du kan skabe små videoer, animationsfilm og historier, der forklarer jeres produkter på en let fordøjelig måde
– Du kan sende live til de sociale medier f.eks. YouTube og Facebook
– Udarbejde nye og anderledes guides der præsenterer jeres koncepter og idéer

Kort sagt: Med Character Animator kan du kommunikere jeres budskaber på en ny og interessant måde. Tilmeld dig kurset i dag og lær denne spændende måde at udarbejde visuelt og kreativt materiale.

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

Klippekort

1 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Brugerflade og træning i animation

  Vi gennemgår Character Animators opbygning og guider dig gennem panelerne, funktionerne og værktøjerne i programmet. Desuden får du den nødvendige viden omkring animation, teknikken bagved og de passende videoformater.

 • Animation baseret på skabeloner

  Character Animator indeholder skabeloner af figurer, der er lette at tilpasse til dine ønsker, og de er meget brugbare til træning og som udgangspunkt til mere avancerede figurer og animationer.

 • Lav dine egne figurer

  Ud fra det, vi har lært af de inkluderede skabeloner, bruger vi tegninger fra Photoshop og Illustrator som basis for flere animationer, og der er også tid til at oprette dine helt egne animationer baseret på dine illustrationer.

 • Klargøring til animation

  Allerede under produktionen af figurer i Photoshop og Illustrator kan de gøres klar til animation i Character Animator blot ved en specifik navngivning og opbygning af dokumenterne.

  Vi gennemgår metoderne, der sparer dig tid senere i animationsprocessen.

 • Optagelse og redigering

  I Character Animator kan du optage din animation af flere omgange, så du har fuld kontrol over lyden, figurens bevægelser og mulighed for at justere timingen, da du har en redigérbar tidslinje til rådighed i programmet.

 • Eksport

  Hvordan får du den færdige animation ud af Character Animator? Vi ser på eksport-mulighederne til færdige videoklip og også på, hvordan du eksporterer en animation til videre brug i Premiere Pro eller After Effects.

  Bemærk, vi gennemgår ikke de to videoprogrammer, vi viser blot, hvordan dine animationer kan benyttes i et video-workflow.

 • Forudsætninger

  For at deltage på dette kursus kender du Photoshop og/eller Illustrator på brugerniveau, du behøver ikke kendskab til animations- eller videoprogrammer.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København29. januar 2019
Aarhus30. januar 2019
København17. september 2019
Aarhus25. september 2019

Video: Sådan fungerer Character Animator

Instruktør på kurset

stenolsen

Sten Olsen

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: