Forside » Kursusoversigt » Grafisk Software » Adobe Character Animator
character animator kursus

Adobe Character Animator

Med Adobe Character Animator skaber du animerede figurer ud af dine Illustrator eller Photoshop illustrationer og giver dem liv.

På dette 1-dags kursus i Aarhus og København får du en grundig indføring i at producere nyt og spændende visuelt materiale.

Små animationsfilm er meget populære, men de kan også være krævende at producere. Med Character Animator kan du nemt producere små animerede videoer.

Du laver nemlig ikke traditionel og tidskrævende frame-by-frame animation i Character Animator.

Den smarte teknologi, som programmet er bygget op omkring, gør det nemt at skabe bevægelse ud fra dine egne bevægelser – i sand tid.

Character Animator er baseret omkring lag på den helt samme måde, som du måske kender det fra f.eks. Photoshop og/eller InDesign, og gør det derfor til et nemt program at lære for erfarne brugere af de øvrige Adobe-programmer.

Hvad kan du bruge Character Animator til?
– Du kan skabe små videoer, animationsfilm og historier, der forklarer jeres produkter på en let fordøjelig måde
– Du kan sende live til de sociale medier f.eks. YouTube og Facebook
– Udarbejde nye og anderledes guides der præsenterer jeres koncepter og idéer

Kort sagt: Med Character Animator kan du kommunikere jeres budskaber på en ny og interessant måde.

Tilmeld dig kurset i dag og lær denne spændende måde at udarbejde visuelt og kreativt materiale.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Brugerflade og træning i animation

Vi gennemgår Character Animators opbygning og guider dig gennem panelerne, funktionerne og værktøjerne i programmet. Desuden får du den nødvendige viden omkring animation, teknikken bagved og de passende videoformater.

Animation baseret på skabeloner

Character Animator indeholder skabeloner af figurer, der er lette at tilpasse til dine ønsker, og de er meget brugbare til træning og som udgangspunkt til mere avancerede figurer og animationer.

Lav dine egne figurer

Ud fra det, vi har lært af de inkluderede skabeloner, bruger vi tegninger fra Photoshop og Illustrator som basis for flere animationer, og der er også tid til at oprette dine helt egne animationer baseret på dine illustrationer.

Klargøring til animation

Allerede under produktionen af figurer i Photoshop og Illustrator kan de gøres klar til animation i Character Animator blot ved en specifik navngivning og opbygning af dokumenterne.

Vi gennemgår metoderne, der sparer dig tid senere i animationsprocessen.

Optagelse og redigering

I Character Animator kan du optage din animation af flere omgange, så du har fuld kontrol over lyden, figurens bevægelser og mulighed for at justere timingen, da du har en redigérbar tidslinje til rådighed i programmet.

Eksport

Hvordan får du den færdige animation ud af Character Animator? Vi ser på eksport-mulighederne til færdige videoklip og også på, hvordan du eksporterer en animation til videre brug i Premiere Pro eller After Effects.

Bemærk, vi gennemgår ikke de to videoprogrammer, vi viser blot, hvordan dine animationer kan benyttes i et video-workflow.

Forudsætninger

For at deltage på dette kursus kender du Photoshop og/eller Illustrator på brugerniveau, du behøver ikke kendskab til animations- eller videoprogrammer.

Praktisk information

Varighed
1 dag fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 22. februar 2021

Instruktør på kurset

Sten-400

Sten Olsen
Adobe Certified instructor

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.


Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Video: Sådan fungerer Character Animator

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon