Forside » Kurser » Grafisk Software » Creative Cloud kursus
adobe kursus

Creative Cloud kursus

Creative Cloud er ikke blot en overordnet betegnelse for dine Adobe programmer. Lær smarte teknikker og effektive workflows på dette Adobe kursus i Aarhus og København.

Creative Cloud er et integreret innovation lab, der tilbyder dig nye og smarte metoder til et mere effektivt og kreativt workflow på tværs af dine stationære- og mobile enheder.

Tag med på denne dag og få nye input til smartere måder at arbejde med dine Adobe programmer – både på din stationære arbejdsplads og on-the-go.

Med Creative Cloud er du ikke lænket til dit skrivebord. Får du idéer og inspiration, f.eks. på vej til og fra arbejde, kan du skitsere dem og viderebearbejde dem, når du igen sidder foran skærmen – uden at starte fra bunden!

Du bliver undervist af en certificeret Adobe underviser og på én kreativ dag får du konkret viden om skabeloner i Photoshop, InDesign og Illustrator, og du lærer en masse om de apps og muligheder, som du har i dit eget Creative Cloud Innovation Lab. 

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Dit eget Creative Cloud Innovation Lab

Del filer mellem dine enheder og programmer via Creative Cloud. Med i dit abonnement har du lagringsplads i skyen, hvor det er nemt at opbevare, hente og dele dine filer med andre.

I skyen gemmes dine filer, dine biblioteker og de emner, du opretter på mobile apps, og herfra kan du distribuere de ønskede filer til dine kolleger og kunder.

Adobe Market og TypeKit

Står du lige og skal bruge en illustration eller et ikon? På Adobe Market har du adgang til et stort udvalg af gratis, professionelle illustrationer, som du har lov til at bruge og ændre, som du ønsker.

Adobe Comp

InDesign on-the-go. Vil du arbejde kreativt – men ikke er i nærheden af din stationære computer, så brug Adobe Comp på din iPad. Her har du adgang til dine CC biblioteker, dine downloadede billeder og fonte – og du kan gå i gang med at designe.

Når du igen er ved dit skrivebord, sender du så bare dit arbejde direkte til InDesign – og arbejder videre!

CC biblioteker

Med Creative Cloud biblioteker kan du dele filer, farver, typografier og idéer mellem dine programmer – og med dine kolleger. Oplev hvordan du opretter farveharmonier i Illustrator, gemmer dem i et bibliotek og genanvender dem i InDesign, Photoshop, Muse og dine mobile Adobe apps.

Opretter du et tegnformat i InDesign, så kan du også bruge det i Illustrator og Photoshop. Er I et team, der benytter de samme filer, skabeloner og farveprøver, er det nemt at dele disse mellem jer.

Skabeloner

Mangler du lige idéen til at komme i gang? Med de professionelle skabeloner, der er til rådighed i Illustrator, InDesign og Photoshop, kan du blive inspireret.

Det er let at justere på skabelonerne, så designet bliver dit helt eget alligevel. Der er mange at vælge imellem, og en del af dem er endda gratis.

Prøv flere af de kreative apps på dagen

Medbring din egen smartphone eller iPad og prøv flere af de spændende muligheder med din Creative Cloud på dagen og få masser af inspiration til en sjovere, smartere og mere kreativ dagligdag.

Adobe Stock

Med Adobe Stock har du et nyt billedbureau, hvor der findes millioner af billeder til download – også danske billeder. Hent et lavt opløseligt billede, redigér det i Photoshop, placér det i InDesign, og efter kundens godkendelse højre klik blot på det placerede billede for at købe det.

Det lavt opløselige billede erstattes af det nye højtopløselige billede – med de ændringer, du allerede har foretaget.

Adobe Photoshop Mix og andre apps

Adobe har et stort udvalg af andre gratis apps til din smartphone og tablet. Med Adobe Photoshop Mix kan du eksempelvis starte en billedkomposition og færdiggøre den i Photoshop. Fra Sketch kan du oprette et maleri og finjustere det på din stationære computer.

Fra Draw kan du starte eller færdiggøre en vektorgrafik, der kan bearbejdes i Illustrator – mulighederne er mange, vi viser flere eksempler på dagen.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9–16
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Find Softworld

  Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Instruktør på kurset

Sten-400

Instruktør Sten Olsen

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.

Jimmy-400

Instruktør Jimmy Machon

Jimmy Machon er kreativ designer med mange års erfaring og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser i Photoshop, After Effects, Muse og Animate CC.

Det får du med i kurset

 • E-mail support

  Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.
 • 100% tilfredshedsgaranti

  Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset.
 • Fleksible betingelser

  Vi har fleksible betingelser for flytning, ændring eller afbestilling af kursus.
 • Kursusbevis

  Når du har gennemført kurset, modtager du et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Modtag vores nyhedsbrev og hent en guide til digital grafik

Hent en guide til digital grafik

I denne lyn-guide til digital grafik får du blandt andet tips til rigtige filstørrelser, en UX design checkliste, tips til gode online ressourcer samt vigtige layout guidelines.

TILMELD OG HENT LYN-GUIDEN

I vores nyhedsbreve sender vi dig invitationer til events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche. 

Det siger deltagerne på vores kurser

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon