adobe kursus

Creative Cloud kursus

Creative Cloud er ikke blot en overordnet betegnelse for dine Adobe programmer. Lær smarte teknikker og effektive workflows på dette Adobe kursus i Aarhus og København.

Creative Cloud er et integreret innovation lab, der tilbyder dig nye og smarte metoder til et mere effektivt og kreativt workflow på tværs af dine stationære- og mobile enheder.

Tag med på denne dag og få nye input til smartere måder at arbejde med dine Adobe programmer – både på din stationære arbejdsplads og on-the-go.

Med Creative Cloud er du ikke lænket til dit skrivebord. Får du idéer og inspiration, f.eks. på vej til og fra arbejde, kan du skitsere dem og viderebearbejde dem, når du igen sidder foran skærmen – uden at starte fra bunden!

Du bliver undervist af en certificeret Adobe underviser og på én kreativ dag får du konkret viden om skabeloner i Photoshop, InDesign og Illustrator, og du lærer en masse om de apps og muligheder, som du har i dit eget Creative Cloud Innovation Lab. 

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

Klippekort

1 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Dit eget Creative Cloud Innovation Lab

  Del filer mellem dine enheder og programmer via Creative Cloud. Med i dit abonnement har du lagringsplads i skyen, hvor det er nemt at opbevare, hente og dele dine filer med andre.

  I skyen gemmes dine filer, dine biblioteker og de emner, du opretter på mobile apps, og herfra kan du distribuere de ønskede filer til dine kolleger og kunder.

 • Adobe Market og TypeKit

  Står du lige og skal bruge en illustration eller et ikon? På Adobe Market har du adgang til et stort udvalg af gratis, professionelle illustrationer, som du har lov til at bruge og ændre, som du ønsker.

 • Adobe Comp

  InDesign on-the-go. Vil du arbejde kreativt - men ikke er i nærheden af din stationære computer, så brug Adobe Comp på din iPad. Her har du adgang til dine CC biblioteker, dine downloadede billeder og fonte – og du kan gå i gang med at designe.

  Når du igen er ved dit skrivebord, sender du så bare dit arbejde direkte til InDesign – og arbejder videre!

 • CC biblioteker

  Med Creative Cloud biblioteker kan du dele filer, farver, typografier og idéer mellem dine programmer – og med dine kolleger. Oplev hvordan du opretter farveharmonier i Illustrator, gemmer dem i et bibliotek og genanvender dem i InDesign, Photoshop, Muse og dine mobile Adobe apps.

  Opretter du et tegnformat i InDesign, så kan du også bruge det i Illustrator og Photoshop. Er I et team, der benytter de samme filer, skabeloner og farveprøver, er det nemt at dele disse mellem jer.

 • Skabeloner

  Mangler du lige idéen til at komme i gang? Med de professionelle skabeloner, der er til rådighed i Illustrator, InDesign og Photoshop, kan du blive inspireret.

  Det er let at justere på skabelonerne, så designet bliver dit helt eget alligevel. Der er mange at vælge imellem, og en del af dem er endda gratis.

 • Prøv flere af de kreative apps på dagen

  Medbring din egen smartphone eller iPad og prøv flere af de spændende muligheder med din Creative Cloud på dagen og få masser af inspiration til en sjovere, smartere og mere kreativ dagligdag.

 • Adobe Stock

  Med Adobe Stock har du et nyt billedbureau, hvor der findes millioner af billeder til download - også danske billeder. Hent et lavt opløseligt billede, redigér det i Photoshop, placér det i InDesign, og efter kundens godkendelse højre klik blot på det placerede billede for at købe det.

  Det lavt opløselige billede erstattes af det nye højtopløselige billede – med de ændringer, du allerede har foretaget.

 • Adobe Photoshop Mix og andre apps

  Adobe har et stort udvalg af andre gratis apps til din smartphone og tablet. Med Adobe Photoshop Mix kan du eksempelvis starte en billedkomposition og færdiggøre den i Photoshop. Fra Sketch kan du oprette et maleri og finjustere det på din stationære computer.

  Fra Draw kan du starte eller færdiggøre en vektorgrafik, der kan bearbejdes i Illustrator – mulighederne er mange, vi viser flere eksempler på dagen.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Aarhus26. februar 2019
København07. marts 2019
Aarhus26. juni 2019
København29. august 2019
Aarhus26. november 2019

Modtag vores nyhedsbrev og hent en guide til digital grafik

Vi sender dig invitationer til seminarer og events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

Hent en guide til digital grafik

Hent en 12-siders guide til digital grafik med det samme hvor du bl.a. får tips til filstørrelser, UX checkliste, tips til online ressourcer og layout guidelines.

TILMELD OG HENT GUIDEN

Instruktør på kurset

stenolsen

Sten Olsen

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.

Jimmy Machon

Jimmy Machon

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser i Photoshop, After Effects, Muse og Animate CC.

avatar-gudmund

Guðmundur Rúnar Kristjánsson

Guðmundur har over 20 års designerfaring.Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: