Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » DaVinci Resolve colorgrading kursus

DaVinci Resolve colorgrading kursus

På dette DaVinci Resolve kursus lærer du at arbejde med colorgrading i gratisversionen af det populære videoprogram.

Lær professionel colorgrading af dine billeder og videoer
På kurset vil du blive fortrolig med Dimensions brugerflade og vigtigste funktioner, så du kan producere 3D materiale, der inkluderer alt fra skilte til produktmodeller og logo-designs.

På dette 1-dags kursus bliver du introduceret til gratisversionen af DaVinci Resolve, som med sine forrygende værktøjer indenfor colorgrading kan løfte din videoproduktion til professionelle højder.

DaVinci Resolve er industristandard til colorgrading, og på kurset lærer du, hvordan du med fordel kan bruge DaVinci Resolves fantastiske farveværktøjer til at håndtere din farvekorrektion.

Du lærer at arbejde med professionelle farver, og uanset om du er fotograf og skal håndtere farvekorrektion af din seneste bryllupsvideo eller er en øvet klipper, som ønsker bedre redskaber til at farvejustere din seneste film eller video, så er kurset for dig.

Modsat mange andre videoprogrammer er der her tale om et ”break-out software”, hvor du ikke nødvendigvis skal kende alle programmets funktioner for at det er sjovt at arbejde i. På kurset har vi fokus på programmets stærkeste sider, så du kun behøver at koncentrere dig om de funktioner, der kan være med til at løfte din produktion.

Kursets målgruppe
Dette kursus henvender sig til fotografer, mediefolk, videoproducenter og andre, der vil lære at bruge DaVinci Resolve som videoprogram til professionel colograding og redigering.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Gennemgang af grænsefladen

Vi gennemgår brugerfladen i DaVinci Resolve, så du bliver fortrolig med programmet og kan orientere dig.

Colorgrading

På kurset lægger vi særligt vægt på colorgrading, som er programmets stærkeste side. Vi gennemgår værktøjerne i colorgrading, så du kan give dine film og videoer et professionelt færdigt resultat.

Roundtripping

På kurset vil der være sømløs roundtripping mellem Premiere Pro og DaVinci Resolve, og du lærer, hvordan du kan få de to videoredigeringsprogrammer til at spille sammen og understøtte hinanden.

Funktioner fra den betalte version

DaVinci er et gratis software, indtil du skal ned i dybden. Vi udforsker og gennemgår funktioner fra den betalte version, så du får en fornemmelse af dine begrænsninger i gratisversionen.

Workflow

På kurset lærer du, hvordan du arbejder mest effektivt med colorgrading i programmet, så du efter kort tid kan optimere dit workflow og komme sikkert i mål med dine produktioner.

Redigering

Gratisversionen af DaVinci Resolve tilbyder et komplet sæt af redigeringsfaciliteter, og disse gennemgår vi også på kurset.

Eksport

Vi gennemgår eksport af materiale i tabsfri kvalitet fra DaVinci Resolve, så dine produktioner ikke taber information ved komprimeringen.

Praktisk information

Varighed
1 dag fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 25. marts 2021
Virtuelt17. juni 2021
København 27. september 2021

Instruktør på kurset

michael-400

Michael Vrede
Adobe Certified Instructor

Michael har siden 2012 undervist i Premiere Pro og After Effects, hvor han er Adobe Certified Instructor. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon