Web banner Design kursus

Lær web banner design og producér bannere og grafik der virker på dette 2 dages kursus i Aarhus og København.

På dette web banner design kursus lærer du hvilke visuelle og psykologiske elementer der skal til, for at netop de bannere du udarbejder får flest klik. På kurset gennemgår vi, hvordan du sammensætter et banner, så det kommunikerer rigtigt. Du lærer også at designe animerede bannere og vi analyser GIF-animationer og du lærer en række kreative metoder og værktøjer til effektivt banner design.

På kurset bliver du introduceret for nye værktøjer i Photoshop, der automatiserer dit workflow. Bannere i mange variationer og størrelser bliver en leg, og ændringer har du intet imod – for strukturen har du helt styr på, efter dette kursus. Lær blandt andet automatisk eksport til mange forskellige formater med ét klik og spar tid i produktionen.

Den certificerede Photoshop instruktør på kurset viser dig også, hvordan du nemt ændrer en video til en GIF-animation, så du f.eks. kan inkludere en videoteaser på din hjemmeside, som skaber blikfang. Du lærer at opbygge GIF-animationer til forskelligt brug i Photoshop, og du får svar på, hvad der gør en GIF interessant, og hvorfor den er værd at benytte i eksempelvis content marketing.

Bestil en plads

DKK 7.995 ekskl. moms

Varighed

2 dage kl. 9-16

Klippekort

2 klip

Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Forstå psykologien og designet bag et effektivt banner

  Ved at kunne besvare spørgsmålene Hvad?, Hvorfor? og Hvordan? har du elementerne til at skabe et effektivt banner, der fanger brugerens interesse.

  Langt de fleste bannere bliver ignoreret, og det er din opgave som designer at skabe et banner, der leverer det rette budskab, og får brugeren til at tage handling. På kurset gennemgår vi, hvordan du gør.

 • Automatiseret workflow i Photoshop

  Producér bannere til forskellige faser af brugerens beslutningsproces. Med Smart-Objects kan du skabe et struktureret workflow, der gør dig i stand til at ændre knapper, tekst og budskaber hurtigt og nemt.

  Med Photoshops nye funktioner sparer du tid i opbygningsfasen, og du kan lynhurtigt levere flere forslag og variationer af et banner. Vi viser dig alle de smarte teknikker.

 • GIF animationer fra Photoshop

  Det er ikke svært at lave en GIF animation i Adobe Photoshop. Med ganske få af programmets værktøjer kan du lave mange typer af GIF-animationer.

 • Gør dit print grafik til online grafik

  Kurset giver dig en god værktøjskasse til nemt og effektivt at producere online grafik og bannere til mange formål. E-mail, Google Banner Netværk, social media, online annoncering osv.

  Du får også masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik-elementer fra f.eks. Illustrator, nemt får dem over i Photoshop og gjort klar til online medier.

 • Eksporter filer automatisk

  Generator i Photoshop gør det muligt at ændre filens format, blot ved at ændre dens titel. Du slipper derfor for det besværlige arbejde med at kopiere, beskære og eksportere hvert lag manuelt.

  Med få greb kan du ændre formater til JPG, PNG eller GIF og eksportere filerne automatisk til en separat mappe, hvor alle ændringer bliver opdateret automatisk.

 • Video- og typografiske GIF’er

  Vi får et udsnit fra en video til at gentage sig selv og laver GIF-animationer med tekster. GIF-animationer er perfekte til tekst!

 • Dine forudsætninger

  For at deltage på kurset anbefaler vi, at du arbejder med den nyeste version af Photoshop CC til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København18. & 19. december 2018
København03. & 04. april 2019
Aarhus23. & 24. april 2019
København03. & 04. juli 2019
Aarhus02. & 03. oktober 2019

Modtag vores nyhedsbrev og hent en guide til digital grafik

Vi sender dig invitationer til seminarer og events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

Hent en guide til digital grafik

Hent en 12-siders guide til digital grafik med det samme hvor du bl.a. får tips til filstørrelser, UX checkliste, tips til online ressourcer og layout guidelines.

TILMELD OG HENT GUIDEN

Instruktør på kurset

Jimmy Machon

Jimmy Machon

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser i Photoshop, After Effects, Muse og Animate CC.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: