Forside » Kurser » Photoshop » Web banner Design kursus

Web banner Design kursus

Lær web banner design og producér bannere og grafik der virker på dette 2 dages kursus i Aarhus og København.

På dette web banner design kursus lærer du hvilke visuelle og psykologiske elementer der skal til, for at netop de bannere du udarbejder får flest klik.

På kurset gennemgår vi, hvordan du sammensætter et banner, så det kommunikerer rigtigt.

Du lærer også at designe animerede bannere og vi analyser GIF-animationer og du lærer en række kreative metoder og værktøjer til effektivt banner design. På kurset bliver du introduceret for nye værktøjer i Photoshop, der automatiserer dit workflow.

Bannere i mange variationer og størrelser bliver en leg, og ændringer har du intet imod – for strukturen har du helt styr på, efter dette kursus.

Lær blandt andet automatisk eksport til mange forskellige formater med ét klik og spar tid i produktionen.

Den certificerede Photoshop instruktør på kurset viser dig også, hvordan du nemt ændrer en video til en GIF-animation, så du f.eks. kan inkludere en videoteaser på din hjemmeside, som skaber blikfang.

Du lærer at opbygge GIF-animationer til forskelligt brug i Photoshop, og du får svar på, hvad der gør en GIF interessant, og hvorfor den er værd at benytte i eksempelvis content marketing.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Forstå psykologien og designet bag et effektivt banner

Ved at kunne besvare spørgsmålene Hvad?, Hvorfor? og Hvordan? har du elementerne til at skabe et effektivt banner, der fanger brugerens interesse.

Langt de fleste bannere bliver ignoreret, og det er din opgave som designer at skabe et banner, der leverer det rette budskab, og får brugeren til at tage handling. På kurset gennemgår vi, hvordan du gør.

Automatiseret workflow i Photoshop

Producér bannere til forskellige faser af brugerens beslutningsproces. Med Smart-Objects kan du skabe et struktureret workflow, der gør dig i stand til at ændre knapper, tekst og budskaber hurtigt og nemt.

Med Photoshops nye funktioner sparer du tid i opbygningsfasen, og du kan lynhurtigt levere flere forslag og variationer af et banner. Vi viser dig alle de smarte teknikker.

GIF animationer fra Photoshop

Det er ikke svært at lave en GIF animation i Adobe Photoshop. Med ganske få af programmets værktøjer kan du lave mange typer af GIF-animationer.

Gør dit print grafik til online grafik

Kurset giver dig en god værktøjskasse til nemt og effektivt at producere online grafik og bannere til mange formål. E-mail, Google Banner Netværk, social media, online annoncering osv.

Du får også masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik-elementer fra f.eks. Illustrator, nemt får dem over i Photoshop og gjort klar til online medier.

Eksporter filer automatisk

Generator i Photoshop gør det muligt at ændre filens format, blot ved at ændre dens titel. Du slipper derfor for det besværlige arbejde med at kopiere, beskære og eksportere hvert lag manuelt.

Med få greb kan du ændre formater til JPG, PNG eller GIF og eksportere filerne automatisk til en separat mappe, hvor alle ændringer bliver opdateret automatisk.

Video- og typografiske GIF’er

Vi får et udsnit fra en video til at gentage sig selv og laver GIF-animationer med tekster. GIF-animationer er perfekte til tekst!

Dine forudsætninger

For at deltage på kurset anbefaler vi, at du arbejder med den nyeste version af Photoshop CC til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9–16
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Find Softworld

  Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Instruktør på kurset

Jimmy-400

Instruktør Jimmy Machon

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser i Photoshop, After Effects, 3D modellering og Animate CC.

Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.

Det får du med i kurset

 • E-mail support

  Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.
 • 100% tilfredshedsgaranti

  Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset.
 • Fleksible betingelser

  Vi har fleksible betingelser for flytning, ændring eller afbestilling af kursus.
 • Kursusbevis

  Når du har gennemført kurset, modtager du et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Modtag vores nyhedsbrev og hent en guide til digital grafik

Hent en guide til digital grafik

I denne lyn-guide til digital grafik får du blandt andet tips til rigtige filstørrelser, en UX design checkliste, tips til gode online ressourcer samt vigtige layout guidelines.

TILMELD OG HENT LYN-GUIDEN

I vores nyhedsbreve sender vi dig invitationer til events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche. 

Det siger deltagerne på vores kurser

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon