Forside » Kursusoversigt » Photoshop » Web banner Design kursus

Web banner Design kursus

Lær web banner design og producér bannere og grafik der virker på dette 2 dages kursus i Aarhus og København.

På dette web banner design kursus lærer du hvilke visuelle og psykologiske elementer der skal til, for at netop de bannere du udarbejder får flest klik.

På kurset gennemgår vi, hvordan du sammensætter et banner, så det kommunikerer rigtigt.

Du lærer også at designe animerede bannere og vi analyser GIF-animationer og du lærer en række kreative metoder og værktøjer til effektivt banner design. På kurset bliver du introduceret for nye værktøjer i Photoshop, der automatiserer dit workflow.

Bannere i mange variationer og størrelser bliver en leg, og ændringer har du intet imod – for strukturen har du helt styr på, efter dette kursus.

Lær blandt andet automatisk eksport til mange forskellige formater med ét klik og spar tid i produktionen.

Den certificerede Photoshop instruktør på kurset viser dig også, hvordan du nemt ændrer en video til en GIF-animation, så du f.eks. kan inkludere en videoteaser på din hjemmeside, som skaber blikfang.

Du lærer at opbygge GIF-animationer til forskelligt brug i Photoshop, og du får svar på, hvad der gør en GIF interessant, og hvorfor den er værd at benytte i eksempelvis content marketing.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Forstå psykologien og designet bag et effektivt banner

Ved at kunne besvare spørgsmålene Hvad?, Hvorfor? og Hvordan? har du elementerne til at skabe et effektivt banner, der fanger brugerens interesse.

Langt de fleste bannere bliver ignoreret, og det er din opgave som designer at skabe et banner, der leverer det rette budskab, og får brugeren til at tage handling. På kurset gennemgår vi, hvordan du gør.

Automatiseret workflow i Photoshop

Producér bannere til forskellige faser af brugerens beslutningsproces. Med Smart-Objects kan du skabe et struktureret workflow, der gør dig i stand til at ændre knapper, tekst og budskaber hurtigt og nemt.

Med Photoshops nye funktioner sparer du tid i opbygningsfasen, og du kan lynhurtigt levere flere forslag og variationer af et banner. Vi viser dig alle de smarte teknikker.

GIF animationer fra Photoshop

Det er ikke svært at lave en GIF animation i Adobe Photoshop. Med ganske få af programmets værktøjer kan du lave mange typer af GIF-animationer.

Gør dit print grafik til online grafik

Kurset giver dig en god værktøjskasse til nemt og effektivt at producere online grafik og bannere til mange formål. E-mail, Google Banner Netværk, social media, online annoncering osv.

Du får også masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik-elementer fra f.eks. Illustrator, nemt får dem over i Photoshop og gjort klar til online medier.

Eksporter filer automatisk

Generator i Photoshop gør det muligt at ændre filens format, blot ved at ændre dens titel. Du slipper derfor for det besværlige arbejde med at kopiere, beskære og eksportere hvert lag manuelt.

Med få greb kan du ændre formater til JPG, PNG eller GIF og eksportere filerne automatisk til en separat mappe, hvor alle ændringer bliver opdateret automatisk.

Video- og typografiske GIF’er

Vi får et udsnit fra en video til at gentage sig selv og laver GIF-animationer med tekster. GIF-animationer er perfekte til tekst!

Dine forudsætninger

For at deltage på kurset anbefaler vi, at du arbejder med den nyeste version af Photoshop CC til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac.

Find Softworld
Læs mere om ankomstmuligheder i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 09. & 10. februar 2021
Aarhus09. & 10. februar 2021
Aarhus29. & 30. juni 2021
København 01. & 02. juli 2021
Aarhus07. & 08. oktober 2021

Instruktør på kurset

Jimmy-400

Jimmy Machon
Adobe Certified Instructor

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.


Gudmundur-400

Guðmundur Rúnar Kristjánsson
Adobe Certified Instructor

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.


Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Modtag vores nyhedsbrev og hent en guide til digital grafik

Hent en guide til digital grafik

I denne lyn-guide til digital grafik får du blandt andet tips til rigtige filstørrelser, en UX design checkliste, tips til gode online ressourcer samt vigtige layout guidelines.

TILMELD OG HENT LYN-GUIDEN

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon