E-mail marketing med MailChimp

Sidder du med opgaver indenfor marketing eller kommunikation, hvor budskabet skal ud til en større målgruppe?

På dette MailChimp kursus lærer du smart og effektiv brug af e-mail marketing til nemt at nå dine målgrupper med det rette budskab.

På kurset arbejder vi hands-on med at opsætte en e-mail kampagne, hvor du lærer at designe og sende e-mails samt måle på åbningsrater og klikrater. Derudover lærer du, hvilke best-practice principper der gælder I godt e-mail håndværk.

Denne online marketing disciplin handler om at få tekst, design og budskaber til at gå op I en højere enhed. Det gennemgår vi, så du ikke kun bliver fortrolig med MailChimp men også forstår e-mail kommunikation, og hvilke præmisser du arbejder under.

MailChimp kurset er værdifuldt for marketing- og kommunikationsmedarbejdere, selvstændige, freelancere og andre, der vil udnytte e-mail marketing disciplinens store potentiale og effektivt nå den rigtige målgruppe.

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

Klippekort

1 klip

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • E-mail best practice

  Forstå principperne i godt e-mail håndværk. Lær at bruge den rette titel, leg med forskellige titler, afprøv og bliv klogere på, hvad din målgruppe reagerer på.

 • Hands-on opsætning

  På kurset opsætter vi sammen en e-mail kampagne med tekst, billeder, links og andre elementer. Uanset om det er produktinfo, kommunikation eller marketing, så får du værktøjerne til at opsætte e-mailen.

 • Opsætning af tilmeldingsformular

  Hvordan får du dine kunder og potentielle kunder ind på din nyhedsmail liste? Lær at udforme samt integrere formularer til websitet, hvor du lærer at tilpasse hvilke informationer du beder dine brugere om at indtaste.

 • Få nye idéer til indhold baseret på data

  Vi viser også, hvordan du konkret kan få idéer til en ny mail baseret på datadrevne beslutninger. Således kan data fra tidligere mails være med til at udvikle fremtidige mails samt automatisere processen.

 • Design din egen skabelon

  Vi viser, hvordan du opretter en god og fleksibel skabelon, der er tilpasset din virksomheds grafiske profil og gør det effektivt at udsende nyhedsmails.

 • Optimering af nyhedsmails

  Vi introducerer muligheden for erfaringsbaseret at lære af dine modtageres adfærd ved at kigge på, hvordan dine kunder reagerer på dine mails.På kurset lærer du, hvordan du kan bruge splittest til at optimere, hvor mange der åbner dine mails.

 • Brugervenligt e-mail system

  Du lærer alle de basale funktioner i e-mail design med MailChimp og den viden du får er nem at overføre til et hvilket som helst andet e-mail system.

 • E-mail lister

  Vi viser, hvordan du importerer lister over modtagere og opretter forskellige modtagerlister. Vi viser også, hvordan nye tilmeldinger automatisk indhentes i mailsystemet, og hvordan du bygger segmenterede lister.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København28. august

Blog: Intro til MailChimp

Video introduktion til MailChimp

MailChimp er blandt verdens førende systemer inden for nyhedsbreve og e-mail marketing.

Nogle af årsagerne til MailChimps succes kan være fordi systemet er relativt nemt at bruge, det kommer med en række design-skabeloner du kan bruge [...]

Læs mere >>

Instruktør på kurset

Christian Buch Iversen

Christian Buch

Christian underviser i Online Marketing, digitale medier og WordPress hos Softworld. Christian har lang erfaring med digital strategi og brugen af sociale medier både privat og professionelt.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Fra softblog.dk

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Bestil din plads