excel kursus

Excel Basis

Layout, diagrammer, billeder og genbrug af data i Excel: Dette kursus er for dig, der har ingen eller et begrænset kendskab til Excel, og som ønsker at lære at udnytte de mange muligheder, der er med dette program.

Vi vil på kurset arbejde med grundprincipperne i Excel beregninger, men også med layout og opstilling af tekst og tal vil du få en række praktiske værktøjer.

Du får en grundig gennemgang af brugerfladen og et godt kendskab til dine muligheder i Excel. Der arbejdes med beregninger, layout, diagrammer, billeder og genbrug af data.

Efter denne ene dag vil du have en god forståelse for, hvordan du kan benytte Excel til både beregninger og andre skematiske opstillinger. På kurset arbejder vi i den seneste Office version.

Er du allerede øvet i Excel? Så læs mere om kurset Excel Udvidet.

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

Klippekort

1 klip

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Rundtur i Excel

  Du får en grundig gennemgang af strukturen og de forskellige elementer i Excel. Vi ser på, hvordan 2010 strukturen kan forenkle arbejdsrutiner med muligheder for tilpasninger og Preview funktioner.

 • Tekst og skematisk opstilling

  Der er med de nye programmer masser af muligheder for at designe og tilpasse layout af opstillinger i Excel. Vi arbejder med de mange Previews, som gør det enkelt at finde det set up, du ønsker.

 • Fremstilling af diagrammer

  Vi gennemgår, hvordan du kan danne forskellige standard-diagrammer ud fra talopstillinger i Excel. Du vil også få en introduktion til, hvordan du kan justere og tilpasse disse diagrammer, og f.eks. benytte jeres eget firmas farveskema.

 • Få nye idéer til indhold baseret på data

  Vi viser også, hvordan du konkret kan få idéer til en ny mail baseret på datadrevne beslutninger. Således kan data fra tidligere mails være med til at udvikle fremtidige mails samt automatisere processen.

 • Udskrifter og sidelayout

  På kurset får du nogle praktiske værktøjer til, hvordan du kan sikre, at også udskrifter af Excel-opstillinger bliver, som du ønsker. 

 • Få nye idéer til indhold baseret på data

  Vi viser også, hvordan du konkret kan få idéer til en ny mail baseret på datadrevne beslutninger. Således kan data fra tidligere mails være med til at udvikle fremtidige mails samt automatisere processen.

 • Beregninger og formler

  Excel bruges af mange til f.eks. budgetter og andre beregninger, og på kurset får du en grundig introduktion til, hvordan du selv kan indarbejde forskellige beregninger.

  Derudover skal vi også arbejde med nogle af de indlagte standardformler, som du enkelt kan bruge i mange situationer.

 • Overfør data i Excel

  I Excel er der mulighed for at benytte samme grunddata i flere forskellige sammenhæng eller regne videre på resultater af f.eks. budgetskema. På dette kursus får du en introduktion til, hvordan du kan linke informationer sammen på tværs af celler og ark.

 • Certificeret Microsoft instruktør

  Instruktøren på dette kursus har mange års erfaring med Microsoft Office programmerne.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København21. juni
Aarhus04. juli
København19. september
København27. november
Aarhus03. december

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Fra softblog.dk

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Bestil din plads