excel basis kursus

Excel Basis kursus

Layout, diagrammer, billeder og genbrug af data i Excel: Dette Excel kursus i Aarhus og København er for dig, der har ingen eller et begrænset kendskab til Excel, og som ønsker at lære at udnytte de mange muligheder, der er med dette program.

Vi vil på kurset arbejde med grundprincipperne i Excel beregninger, men også med layout og opstilling af tekst og tal vil du få en række praktiske værktøjer.

Du får en grundig gennemgang af brugerfladen og et godt kendskab til dine muligheder i Excel. Der arbejdes med beregninger, layout, diagrammer, billeder og genbrug af data.

Efter denne ene dag med Excel undervisning vil du have en god forståelse for, hvordan du kan benytte Excel til både beregninger og andre skematiske opstillinger. På kurset arbejder vi i den seneste Office version.

Er du allerede øvet i Excel? Så læs mere om kurset Excel Udvidet.

Det lærer du på kurset

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Rundtur i Excel

Du får en grundig gennemgang af strukturen og de forskellige elementer i Excel. Vi ser på, hvordan 2010 strukturen kan forenkle arbejdsrutiner med muligheder for tilpasninger og Preview funktioner.

Tekst og skematisk opstilling

Der er med de nye programmer masser af muligheder for at designe og tilpasse layout af opstillinger i Excel. Vi arbejder med de mange Previews, som gør det enkelt at finde det set up, du ønsker.

Fremstilling af diagrammer

Vi gennemgår, hvordan du kan danne forskellige standard-diagrammer ud fra talopstillinger i Excel. Du vil også få en introduktion til, hvordan du kan justere og tilpasse disse diagrammer, og f.eks. benytte jeres eget firmas farveskema.

Udskrifter og sidelayout

På kurset får du nogle praktiske værktøjer til, hvordan du kan sikre, at også udskrifter af Excel-opstillinger bliver, som du ønsker.

Beregninger og formler

Excel bruges af mange til f.eks. budgetter og andre beregninger, og på kurset får du en grundig introduktion til, hvordan du selv kan indarbejde forskellige beregninger.

Derudover skal vi også arbejde med nogle af de indlagte standardformler, som du enkelt kan bruge i mange situationer.

Overfør data i Excel

I Excel er der mulighed for at benytte samme grunddata i flere forskellige sammenhæng eller regne videre på resultater af f.eks. budgetskema. På dette kursus får du en introduktion til, hvordan du kan linke informationer sammen på tværs af celler og ark.

Certificeret Microsoft instruktør

Instruktøren på dette kursus har mange års erfaring med Microsoft Office programmerne.

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Softworld har et rigtig højt niveau, og deres undervisere er super kvalificerede på samtlige af de kurser, jeg har været på.

Der er en rigtig god stemning, og det er et fint miljø.

– Ella, Postnord Frimærker

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon