Forside » Kursusoversigt » Microsoft Office » Excel Basis kursus
excel basis kursus

Excel Basis kursus

Layout, diagrammer, billeder og genbrug af data i Excel: Dette Excel kursus i Aarhus og København er for dig, der har ingen eller et begrænset kendskab til Excel, og som ønsker at lære at udnytte de mange muligheder, der er med dette program.

Vi vil på kurset arbejde med grundprincipperne i Excel beregninger, men også med layout og opstilling af tekst og tal vil du få en række praktiske værktøjer.

Du får en grundig gennemgang af brugerfladen og et godt kendskab til dine muligheder i Excel. Der arbejdes med beregninger, layout, diagrammer, billeder og genbrug af data.

Efter denne ene dag med Excel undervisning vil du have en god forståelse for, hvordan du kan benytte Excel til både beregninger og andre skematiske opstillinger. På kurset arbejder vi i den seneste Office version.


Relaterede Excel kurser:

Excel Udvidet
Er du allerede øvet bruger i Excel? Så er kurset Excel Udvidet for dig. Læs mere om Excel Udvidet.

Excel Online kursus
Lær Excel online hjemmefra eller på kontoret. Læs mere om Excel Introduktion – Online kursus.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Rundtur i Excel

Du får en grundig gennemgang af strukturen og de forskellige elementer i Excel. Vi ser på, hvordan du kan udnytte Excel på bedst mulig måde og forenkle arbejdsrutiner med muligheder for tilpasninger og Preview funktioner.

Tekst og skematisk opstilling

Der er med de nye programmer masser af muligheder for at designe og tilpasse layout af opstillinger i Excel. Vi arbejder med de mange Previews, som gør det enkelt at finde det set up, du ønsker.

Fremstilling af diagrammer

Vi gennemgår, hvordan du kan danne forskellige standard-diagrammer ud fra talopstillinger i Excel. Du vil også få en introduktion til, hvordan du kan justere og tilpasse disse diagrammer, og f.eks. benytte jeres eget firmas farveskema.

Udskrifter og sidelayout

På kurset får du nogle praktiske værktøjer til, hvordan du kan sikre, at også udskrifter af Excel-opstillinger bliver, som du ønsker.

Beregninger og formler

Excel bruges af mange til f.eks. budgetter og andre beregninger, og på kurset får du en grundig introduktion til, hvordan du selv kan indarbejde forskellige beregninger.

Derudover skal vi også arbejde med nogle af de indlagte standardformler, som du enkelt kan bruge i mange situationer.

Overfør data i Excel

I Excel er der mulighed for at benytte samme grunddata i flere forskellige sammenhæng eller regne videre på resultater af f.eks. budgetskema. På dette kursus får du en introduktion til, hvordan du kan linke informationer sammen på tværs af celler og ark.

Certificeret Microsoft instruktør

Instruktøren på dette kursus har mange års erfaring med Microsoft Office programmerne.

Praktisk information

Varighed
1 dag fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 09. februar 2021
Aarhus11. marts 2021
København 05. maj 2021
Aarhus03. juni 2021
København 09. september 2021

Instruktør på kurset

Ole-G-400

Ole Grønhøj
Microsoft Certified Instructor

Ole har arbejdet professionelt med Microsoft Office-programmerne siden 1997. Udover et højt fagligt niveau indenfor Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote, arbejder Ole også med de pædagogiske aspekter indenfor præsentationsteknik og effektivitet.


peter-k-400

Instruktør Peter Kragh
Microsoft Certified Instructor

Peter Kragh er udvikler og underviser med lang erfaring i Microsoft Office programmerne. Som både underviser og udvikler er Peter vant til at have en tæt dialog med kunder og kursister.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon