Forside » Kursusoversigt » Online kurser » Excel Introduktion – Online kursus
Excel Introduktion - Onlinekursus

Excel Introduktion – Online kursus

Dette online Excel kursus er for dig, der gerne vil arbejde mere effektivt i Excel og blive helt komfortabel med de grundlæggende værktøjer, der findes i det populære og uundværlige program.

Du får en grundig rundtur i Excels brugerflade og får overblik over de vigtigste funktioner og værktøjer, så du kan forenkle dine arbejdsgange i programmet med tidsbesparende metoder.

På kurset får du styr på simple formler og beregninger, diagrammer og selve værktøjslinjen i programmet. Vi kigger også på de mange standardformler, som du enkelt kan bruge til udregninger af data.

Du lærer, hvordan du kan udnytte Excel på bedst mulig måde samtidig med, at du arbejder effektivt med dine daglige opgaver i programmet.

Du får også praktiske værktøjer til, hvordan du sikrer, at dine Excel-ark ser ud, som du ønsker, når du skal lave udskrifter til print.

Efter kurset er du godt klædt på til at arbejde effektivt i programmet og er fortrolig med brugerfladen og de vigtigste værktøjer og funktioner.

Instruktøren på kurset er certificeret Microsoft Office ekspert, der underviser store og små virksomheder i effektiv brug af Office-programmerne – både i Danmark og på globalt plan.


Dit udbytte af at deltage

Få helt styr på brugerfladen i Excel

På kurset får du en grundig gennemgang af brugerfladen og værktøjslinjerne i Excel, så du kan arbejde mere effektivt i programmet.

Lær de mest brugte funktioner og metoder

Du får en god forståelse af den generelle struktur i Excel, så du nemt kan gøre brug af de mest gængse Excel-funktioner.

Lær at formatere dine Excel-ark

Du lærer at arbejde med nummerformater, diagrammer, justeringer, font typer, mønstre og de mange andre layout-muligheder i programmet.

Opsætning af Excel-dokumenter

På online kurset lærer du at opsætte dine Excel-ark rigtigt samt får styr på, hvordan du sikrer, at Excel-dokumentet fungerer på print.

Bliv fortrolig med formler og udregninger

Du lærer at arbejde med de mest almindelige formler og udregninger i Excel såsom SUM, AVERAGE, IF og mange andre smarte formler.

Effektive arbejdsgange i Excel

På kurset lærer du også smarte genveje, at sortere og filtrere i din data, relative og absolutte referencer samt opsætning af Excel Workbooks.

Praktisk information

Varighed
3 timer

Kursusform
Live onlineundervisning med en certificeret instruktør.

Kursusmateriale
Du modtager 100-siders kursusmateriale på dansk.

Casefiler
Du får cases og filer som du selv kan arbejde med efter kurset.

Se kurset igen
Onlinekurset bliver optaget så du altid kan se det igen.

Kursusbevis
Når du har gennemført kurset har du muligheden for at modtage et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Computer og software
Du skal blot have adgang til en computer med internet for at deltage. Vi anbefaler at du har en nyere udgave af softwaret installeret på din computer så du kan øve dig i programmet efter kurset.

6 måneders email support inkluderet
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.

Du kan skrive til kursus@softworld.dk så sætter vi dig i kontakt med en specialist.

Afbestilling og flytning af kursus
Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet. Læs mere i vores handelsbetingelser her.

Instruktør på kurset

Ole-G-400

Ole // Certificeret Microsoft Office instruktør

Ole Grønhøj har arbejdet professionelt med Microsoft Office-programmerne siden 1997.

Udover et højt fagligt niveau indenfor Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote, arbejder Ole også med de pædagogiske aspekter indenfor præsentationsteknik og effektivitet.

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

Jesper, Jyllandsposten

Softworld har et rigtig højt niveau, og deres undervisere er super kvalificerede på samtlige af de kurser, jeg har været på.

Der er en rigtig god stemning, og det er et fint miljø.

Ella, Postnord Frimærker

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon