Forside » Kurser » Microsoft Office » Excel Udvidet kursus
excel basis kursus

Excel Udvidet kursus

Lær Excel af en certificeret Microsoft ekspert i København og Aarhus. På dette 1-dags kursus får du en grundig gennemgang af de mest brugte Excel-funktioner og lærer effektive værktøjer til dit videre arbejde i Excel på udvidet niveau.

På Excel kurset lærer du at bruge en række udvidede funktioner, blandt andet Excels opslagsfunktioner til f.eks. at slå et navn op i en liste samt avanceret brug af hvis-funktionen. Du lærer også at beskytte dine regneark, får en introduktion til Pivottabeller og meget mere.

På kursets ene dag arbejder vi med referencer, betinget formatering, sortering og filtrering af data. Vi kigger også på beskyttelse og datavalidering og du bliver komfortabel i Excel på udvidet niveau. På kurset arbejder vi i den seneste Office version.

Leder du efter et introduktionskursus til Excel? Så læs mere om kurset Excel Basis.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Absolutte referencer

Lær, hvordan du ved hjælp af $-tegnet, eller navngivning af celler, kan nøjes med at have variabler, som f.eks. trækprocent, valuta eller rabatsatser stående et enkelt sted i regnearket. Så kan du let ændre dem, så resten af regnearket opdateres.

Hvis-funktionen

Et uundværligt værktøj for alle Excel-brugere. Hvis-funktionen kan hjælpe dig med at tage højde for flere udfald.

Funktionen gør det f.eks. muligt for dig at konstruere intelligente regneark, der giver kunderne rabat, hvis de køber over 100 stk., mens der ingen rabat gives under 100 stk.

Sortering og filtrering

Uundværligt for dig der arbejder med lister. Vi ser på, hvordan du sorterer alfabetisk, numerisk og efter flere kriterier af gangen. Vi ser også på filteret, der f.eks. gør det muligt for dig at skjule irrelevant data i store lister, og dermed hurtigt giver dig et overblik.

Opslagsfunktioner

Vi arbejder med funktionerne Lopslag og Vopslag. Lær, hvordan det er muligt at slå f.eks. et medarbejder-nummer op i en liste og få returneret personens detaljer.

Betinget formatering

Styr celle- og skriftfarve baseret på cellernes indhold. Farv f.eks. alle celler med tal over 50 grønne og resten røde. Mulighederne er mange, og giver dig et hurtigt, grafisk overblik over tallene i dit regneark.

Introduktion til pivot-tabeller

Du får en introduktion til Pivot-tabeller, der er et uundværligt værktøj for dig, der arbejder med store datamængder. Bestem selv nøjagtig hvilke data du ønsker at se i tabellen, tryl og flyt rundt med data til du ser nøjagtigt, hvad du har brug for.

Datavalidering

Hjælp dine kunder eller kollegaer på vej med datavalidering, og minimer samtidig fejlindtastninger. Skab f.eks. en rulleliste af valgmuligheder der dukker op i en celle i stedet for manuel indtastning. Ved indtastning af postnummer kan du f.eks. diktere, at cellen skal indeholde et tal på fire cifre.

Beskyttelse af filer

Skrivebeskyt eller skjul indholdet i din Excel-fil, så ingen kan se med uden et kodeord. Vi gennemgår også, hvordan du beskytter enkelte celler i regnearket, så kollegaer eller kunder ikke ved et uheld får slettet data.

Dine forudsætninger

Dette Excel kursus er for alle der har grundlæggende kendskab til Excel og kender til størstedelen indholdet på Excel basis kurset hos Softworld.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9–16
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Find Softworld

  Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Instruktør på kurset

Ole-G-400

Instruktør Ole Grønhøj

Ole Grønhøj har arbejdet professionelt med Microsoft Office-programmerne siden 1997, og har 20 års erfaring. Udover et højt fagligt niveau indenfor Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote, arbejder Ole også med de pædagogiske aspekter indenfor præsentationsteknik og effektivitet.

peter-k-400

Instruktør Peter Kragh

Peter Kragh er udvikler og underviser med lang erfaring i Microsoft Office programmerne. Som både underviser og udvikler er Peter vant til at have en tæt dialog med kunder og kursister.

Det får du med i kurset

 • E-mail support

  Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.
 • 100% tilfredshedsgaranti

  Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset.
 • Fleksible betingelser

  Vi har fleksible betingelser for flytning, ændring eller afbestilling af kursus.
 • Kursusbevis

  Når du har gennemført kurset, modtager du et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Softworld har et rigtig højt niveau, og deres undervisere er super kvalificerede på samtlige af de kurser, jeg har været på.

Der er en rigtig god stemning, og det er et fint miljø.

– Ella, Postnord Frimærker

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon