Forside » Kursusoversigt » Microsoft Office » Excel Rutineret kursus
excel basis kursus

Excel Rutineret kursus

Lær Excel af en certificeret Microsoft ekspert i København og Aarhus. På dette 1-dags kursus får du en grundig gennemgang af de mest brugte Excel-funktioner og lærer effektive værktøjer til dit videre arbejde i Excel på rutineret niveau.

På Excel kurset lærer du at bruge en række udvidede funktioner, blandt andet Excels opslagsfunktioner til f.eks. at slå et navn op i en liste samt avanceret brug af hvis-funktionen. Du lærer også at beskytte dine regneark, får en introduktion til Pivottabeller og meget mere.

På kursets ene dag arbejder vi med referencer, betinget formatering, sortering og filtrering af data. Vi kigger også på beskyttelse og datavalidering og du bliver komfortabel i Excel på rutineret niveau. På kurset arbejder vi i den seneste Office version.

Leder du efter et introduktionskursus til Excel? Så læs mere om kurset Excel Basis.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Absolutte referencer

Lær, hvordan du ved hjælp af $-tegnet, eller navngivning af celler, kan nøjes med at have variabler, som f.eks. trækprocent, valuta eller rabatsatser stående et enkelt sted i regnearket. Så kan du let ændre dem, så resten af regnearket opdateres.

Hvis-funktionen

Et uundværligt værktøj for alle Excel-brugere. Hvis-funktionen kan hjælpe dig med at tage højde for flere udfald.

Funktionen gør det f.eks. muligt for dig at konstruere intelligente regneark, der giver kunderne rabat, hvis de køber over 100 stk., mens der ingen rabat gives under 100 stk.

Sortering og filtrering

Uundværligt for dig der arbejder med lister. Vi ser på, hvordan du sorterer alfabetisk, numerisk og efter flere kriterier af gangen. Vi ser også på filteret, der f.eks. gør det muligt for dig at skjule irrelevant data i store lister, og dermed hurtigt giver dig et overblik.

Opslagsfunktioner

Vi arbejder med funktionerne Lopslag og Vopslag. Lær, hvordan det er muligt at slå f.eks. et medarbejder-nummer op i en liste og få returneret personens detaljer.

Betinget formatering

Styr celle- og skriftfarve baseret på cellernes indhold. Farv f.eks. alle celler med tal over 50 grønne og resten røde. Mulighederne er mange, og giver dig et hurtigt, grafisk overblik over tallene i dit regneark.

Introduktion til pivot-tabeller

Du får en introduktion til Pivot-tabeller, der er et uundværligt værktøj for dig, der arbejder med store datamængder. Bestem selv nøjagtig hvilke data du ønsker at se i tabellen, tryl og flyt rundt med data til du ser nøjagtigt, hvad du har brug for.

Datavalidering

Hjælp dine kunder eller kollegaer på vej med datavalidering, og minimer samtidig fejlindtastninger. Skab f.eks. en rulleliste af valgmuligheder der dukker op i en celle i stedet for manuel indtastning. Ved indtastning af postnummer kan du f.eks. diktere, at cellen skal indeholde et tal på fire cifre.

Beskyttelse af filer

Skrivebeskyt eller skjul indholdet i din Excel-fil, så ingen kan se med uden et kodeord. Vi gennemgår også, hvordan du beskytter enkelte celler i regnearket, så kollegaer eller kunder ikke ved et uheld får slettet data.

Dine forudsætninger

Dette Excel kursus er for alle der har grundlæggende kendskab til Excel og kender til størstedelen indholdet på Excel basis kurset hos Softworld.

Praktisk information

Varighed
1 dag fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 17. marts 2021
Aarhus13. april 2021
København 22. juni 2021
Aarhus07. juli 2021
København 26. oktober 2021

Instruktør på kurset

Ole-G-400

Ole Grønhøj
Microsoft Certified Instructor

Ole har arbejdet professionelt med Microsoft Office-programmerne siden 1997. Udover et højt fagligt niveau indenfor Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote, arbejder Ole også med de pædagogiske aspekter indenfor præsentationsteknik og effektivitet.


peter-k-400

Instruktør Peter Kragh
Microsoft Certified Instructor

Peter Kragh er udvikler og underviser med lang erfaring i Microsoft Office programmerne. Som både underviser og udvikler er Peter vant til at have en tæt dialog med kunder og kursister.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon