Forside » Kursusoversigt » Video og Motion Graphics » Fotokursus med Lightroom
fotokursus

Fotokursus med Lightroom

På dette 1-dags fotokursus lærer du at tage gode billeder med din smartphone eller digitalkamera og du lærer at justere og optimere dine billeder i Adobe Lightroom.

Dette fotokursus er for dig, der skal tage portræt- og produktbilleder med et professionelt udseende. Her vil du lære, hvordan du selv hurtigt kan skyde de billeder, du mangler til dine opgaver med et professionelt resultat.

På kurset lærer du at bruge ethvert kameras grundindstillinger. Vi arbejder med motivforståelse, teknik, lys og komposition hvor målet er, at tage skarpe og velbelyste billeder.

Med Adobe Lightroom lærer du at justere og optimere ved hjælp af en række værktøjer som beskæring, hvidbalance, eksport af forskellige formater samt at organisere og sortere dine billeder i smarte gallerier og mapper ved hjælp af nøgleord og automatisk tagging.

Kurset er hands-on og indeholder mange praktiske øvelser, hvor du får hjælp af en professionel fotograf. Instruktøren på kurset er certificeret Adobe Lightroom Ekspert som den eneste i Danmark.

Tag dit digitalkamera eller din smartphone med et godt indbygget kamera af nyere dato med på kurset og tag dine fotofærdigheder til et helt nyt niveau.

KURSETS MÅLGRUPPE
Kurset er for dig, der arbejder med kommunikation, grafik, design, marketing og digitale medier og selv vil være i stand til at tage gode billeder med et professionelt resultat.

DINE FORUDSÆTNINGER
Der kræves ingen erfaring med foto for at deltage på kurset. Du skal tage et digitalkamera eller en smartphone af nyere dato med på kurset.

Hvad lærer du på kurset?

Forstå kameraets grundindstillinger

På kurset gennemgår vi dit kamera eller din smartphones grundindstillinger, såsom lys og fokus, og du lærer at bruge indstillingerne optimalt.

Tag skarpe og velkomponerede billeder

På fotokurset lærer du grundreglerne til skarpe og velkomponerede billeder, og hvordan du iscenesætter en opstilling eller en person til et godt portræt.

Optimér dine billeder til forskellige platforme

På kurset lærer du, hvordan du kan optimere forskellige billeder til henholdsvis blogs, sociale medier, websider og tryk.

Redigering og efterbehandling

På kurset lærer du at redigere, optimere, justere og beskære dine billeder og fotos i Adobe Lightroom og herved opnå et endnu mere professionelt resultat.

Praktisk information

Varighed
1 dag fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 02. marts 2021
København 08. juni 2021
København 09. september 2021
København 14. december 2021

Instruktør på kurset

avatar-vagn-ebbe

Vagn-Ebbe
Adobe Certified Instructor

Vagn-Ebbe er Photoshop Certificeret Expert og mangeårig mode-, portræt- og kunstfotograf. Han underviser i blandt andet fotokurser hos Softworld. Vagn-Ebbe rådgiver også inden digital billedbehandling.

 


Jimmy-400

Jimmy Machon
Adobe Certified Instructor

Jimmy Machon er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.


Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon