Illustrator Basis

Størstedelen af logoer og digital grafik i dag bliver designet i Illustrator. På dette Illustrator kursus lærer du at skabe vektor-baseret grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser.

Over kursets 3 dage lærer du de mest basale værktøjer og funktioner til at producere vektor-grafik i Adobe Illustrator. Du bliver komfortabel med brugerfladen og ser, hvordan man skaber forskellige former af illustrationer, logoer og rentegninger.

Du lærer programmets brugerflade at kende, og vi gennemgår en lang række værktøjer og funktioner til at skabe enkle tegninger, logoer og andet grafik i Illustrator. Tilmeld dig kurset i dag og kom i gang med Illustrator.

For øvede brugere i Illustrator anbefaler vi kurset Illustrator Visuel Værktøjskasse.

Bestil en plads

DKK 10.995 ekskl. moms

Varighed

2+1 dag kl. 9–16

Klippekort

3 klip

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Opsæt programmet fra start

  Vi gennemgår opsætningen af programmets menuer og paneler. Du ser, hvordan brugerfladen indstilles, så den passer præcis til dine opgaver.

 • Byg figurer og spændende former

  Lær effektive metoder til hvordan du hurtigt kan opbygge illustrationer. Du ser hvordan almindelige, geometriske former som cirkler og firkanter, nemt kan sammensættes til færdige illustrationer.

 • Tekst på forskellige måder

  Oplev de forskellige måder du kan benytte tekst på. Se, hvornår Illustrator faktisk er bedre at bruge end f.eks. InDesign til at skabe unikke typografiske værker og logoer med tekst.

 • Genbrug effekter og biblioteker

  Vi gennemgår mange af de indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at omdanne de mest enkle tegninger til mindre kunstværker!

  Med effekterne i Illustrator kan det ofte være svært at skelne en tegning fra et maleri og vi ser på, hvordan du nemt kan gemme effekter til senere brug.

 • Perspektivtegning

  Med Illustrators perspektiv-funktion er det en let sag at tegne et hus, et bybillede eller en opsætning, hvor perspektivet er visuelt korrekt. Du arbejder med normale geometriske former – og Illustrator klarer resten for dig!

 • Illustrators vigtigste værktøjer

  Du får en grundig gennemgang af de vigtigste værktøjer i Illustrators store værktøjspanel: Selektion, tegneværktøjerne, transformering, farver og navigationsværktøjerne. Alle er nødvendige for at kunne benytte Illustrator optimalt til alle former for illustrationsopgaver.

 • Rentegn nemt objekter

  Bliv introduceret til Illustrators mest uundværlige værktøj: Penneværktøjet. Med bezier-kurver skaber du vektor-streger, som du bruger til optegning af streger i alt fra rentegninger til komplekse illustrationer.

 • Kreative rutiner i Illustrator

  Spar masser af tid og få indbygget nogle gode arbejdsrutiner. Lær at oprette og gemme farver og farveforløb til senere brug eller til et andet dokument.

Praktisk information

 • Varighed

  2+1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Aarhus15., 16. & 24. maj
København19., 20. & 28. juni
København11., 12. & 20. september
Aarhus23., 24. & 31. oktober
København11., 12. & 19. december

Hent en smagsprøve på kurset

smagsprove

I denne smagsprøve på vores Illustrator kursusmateriale lærer du om Pathfinder & Kurvefinderværktøjet, og at arbejde med stakke-orden.

FÅ EN SMAGSPRØVE (PDF)

Instruktør på kurset

avatar-sten

Sten Olsen

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.

avatar-kristian-k

Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Kristians spidskompetencer er indenfor Adobe Illustrator og InDesign samt visuelle kurser i grafisk design, layout, typografi og kreativitet.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Fra softblog.dk

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Bestil din plads