Forside » Kurser » Illustrator » Illustrator: Fra Begynder til Mester
lær illustrator

Illustrator: Fra Begynder til Mester

Vil du være uafhængig og mere fri i dit arbejde med visuelt materiale?

Med kursusforløbet Illustrator: Fra Begynder til Mester sikrer du dig, at du både starter godt op og kommer i mål, så du kan skabe unikke illustrationer.

Med Illustrator øger du dine muligheder for at skabe unikke illustrationer, der skiller sig ud. Det handler ikke om at kunne tegne for at kunne bruge Illustrator. Programmet har så mange fantastiske og brugervenlige værktøjer, hvor du får alt det flotte forærende.

Du skal bare lære at kombinere de allerede indbyggede pensler, farveforløb, symboler og gøre brug af de nærmest uendelige mange paletter med foruddefinerede illustrationer. Naturligvis lærer du at justere disse og gøre dem unikke. Men med de rette teknikker får du også gevinsten af ikke at skulle starte forfra hver gang, du vil udarbejde en unik grafik eller illustration.

Illustrator Basis • 2 dage
På kurset Illustrator Basis
lærer du at skabe vektor-baseret grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser. På kurset får du grundig Illustrator undervisning i programmets brugerflade, og du lærer de mest basale værktøjer og funktioner til at producere vektor-grafik i Adobe Illustrator.

Illustrator Rutineret • 2 dage
På kurset Illustrator Rutineret løfter du dine Illustrator færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret Illustrator ekspert. Kurset er meget hands-on, og du får gode tips til at gøre dine illustrationer mere kreative og spændende kombineret med effektive arbejdsmetoder.

Hvem passer Illustrator kurserne til?

Grafikere, webdesignere, layoutere, arkitekter, designere og endda tøjdesignere har stor glæde af Adobe Illustrator. Den første udgave af programmet kom i 1988, og siden har det sat standarden for digitale illustrationer. Du kan også få stor glæde af Adobe Illustrator til rigtig mange formål. Ikoner, infografikker, symboler, tegninger, grafer, skitser, plantegninger, logoer og andet visuelt grafisk materiale.

Hvis du i forvejen anvender InDesign eller Photoshop, så er sandsynligheden ret stor for, at du udfører opgaver i et af disse to programmer, som du med fordel vil kunne udføre i Illustrator.

Derfor skal du deltage på Illustrator: Fra Begynder til Mester

Med solide færdigheder i Illustrator er du et skridt foran de andre. Du vil kunne finde en illustration f.eks. på en Stock tjeneste og i løbet af meget kort tid gøre den helt unik og enestående, så den passer lige til din virksomheds profil eller matcher den kunde, du arbejder med. Du vil nemt kunne lade dig inspirere og udarbejde dine helt egne illustrationer.

Efter endt kursusforløb har du adgang til 6 måneders fri e-mail support. Det betyder, at du kan få hjælp og vejledning til konkrete problemstillinger i dit arbejde fra Illustrator-eksperter efter endt kursus.

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Softworld har et rigtig højt niveau, og deres undervisere er super kvalificerede på samtlige af de kurser, jeg har været på.

Der er en rigtig god stemning, og det er et fint miljø.

– Ella, Postnord Frimærker

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon