Forside » Kursusoversigt » Illustrator » Illustrator Basis kursus
illustrator kursus

Illustrator Basis kursus

Størstedelen af logoer og digital grafik i dag bliver designet i Illustrator. På dette 2-dages Illustrator kursus i København og Aarhus lærer du at skabe vektor-baseret grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser.

Over kursets 2 dage får du grundig Illustrator undervisning i programmets brugerflade, og du lærer du de mest basale værktøjer og funktioner til at producere vektor-grafik i Adobe Illustrator.

Du bliver komfortabel med brugerfladen og ser, hvordan man skaber forskellige former af illustrationer, logoer og rentegninger.

På kurset bliver du undervist af en certificeret Adobe-ekspert, som lærer dig programmets brugerflade og gennemgår en lang række værktøjer og funktioner til at skabe enkle tegninger, logoer og andet grafik i Illustrator.

Tilmeld dig kurset i dag og kom godt i gang med Illustrator.


Relaterede kurser:

Illustrator Rutineret
Kender du allerede Illustrator på grundlæggende niveau? Så kan du komme godt videre i programmet med kurset Illustrator Rutineret.

Infografik kursus
Skal du skabe interesse i et kompliceret emne? Så kan du deltage på kurset Infografik kursus.

Illustrator – Fra begynder til mester
Skal du blive superbruger i Illustrator? Med forløbet Illustrator – Fra Begynder til mester bliver du rutineret i Illustrator på 2+2 dage.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Opsæt programmet fra start

Vi gennemgår opsætningen af programmets menuer og paneler. Du ser, hvordan brugerfladen indstilles, så den passer præcis til dine opgaver.

Byg figurer og spændende former

Lær effektive metoder til hvordan du hurtigt kan opbygge illustrationer. Du ser hvordan almindelige, geometriske former som cirkler og firkanter, nemt kan sammensættes til færdige illustrationer.

Illustrators vigtigste værktøjer

Du får en grundig gennemgang af de vigtigste værktøjer i Illustrators store værktøjspanel: Udvælgelse, tegneværktøjerne, transformering, farver og navigationsværktøjerne. Alle er nødvendige for at kunne benytte Illustrator optimalt til alle former for illustrationsopgaver.

Rentegn nemt objekter

Bliv introduceret til Illustrators mest uundværlige værktøj: Penneværktøjet. Med bezier-kurver skaber du vektor-streger, som du bruger til optegning af streger i alt fra rentegninger til komplekse illustrationer.

Tekst på forskellige måder

Oplev de forskellige måder, du kan benytte tekst på. Se, hvornår Illustrator faktisk er bedre at bruge end f.eks. InDesign til at skabe unikke typografiske værker og logoer med tekst.

Kreative rutiner i Illustrator

Spar masser af tid og få indbygget nogle gode arbejdsrutiner. Lær at oprette og gemme farver og farveforløb til senere brug eller til et andet dokument.

Genbrug effekter og biblioteker

Vi gennemgår mange af de indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at omdanne de mest enkle tegninger til mindre kunstværker! Med effekterne i Illustrator kan det ofte være svært at skelne en tegning fra et maleri, og vi ser på, hvordan du nemt kan gemme effekter til senere brug.

Certificeret instruktør

Instruktøren er certificeret fra Adobe og har mange års praktisk erfaring i programmet. På kurset får du instruktørens bedste tips og tricks til at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt.

Dine forudsætninger

Alle kan deltage på kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 80 55, hvis du har spørgsmål til kurset.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac.

Find Softworld
Læs mere om ankomstmuligheder i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 09. & 10. februar 2021
Aarhus06. & 07. april 2021
København 28. & 29. april 2021
fuldt booket
København 26. & 27. maj 2021
Aarhus30. & 31. august 2021

Instruktør på kurset

kristian-k-400

Kristian Rasmussen
Adobe Certified Instructor

Kristian Rasmussen er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Kristians spidskompetencer er indenfor Illustrator og InDesign samt visuelle kurser i grafisk design, layout, typografi og kreativitet.


Sten-400

Sten Olsen
Adobe Certified instructor

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.


Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Modtag vores nyhedsbrev og hent en guide til digital grafik

Hent en guide til digital grafik

I denne lyn-guide til digital grafik får du blandt andet tips til rigtige filstørrelser, en UX design checkliste, tips til gode online ressourcer samt vigtige layout guidelines.

TILMELD OG HENT LYN-GUIDEN

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon