indesign kursus

InDesign Basis kursus

På dette InDesign kursus i København og Aarhus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign, og får kendskab til programmets mest anvendte funktioner og værktøjer.

Adobe InDesign er i dag standard inden for mange industrier, når det gælder design af layout og grafikplakater, nyhedsbreve, brochurer og online publikationer.

På kursets 3 dage får du grundig InDesign undervisning og indføring i, at designe og opsætte plakater, annoncer og bannere. Desuden får du indblik i god skik for opsætning af dokumenter til eksport af større filer. Over kursets 3 dage får du det fulde overblik over InDesigns brugerflade, så du kan designe brochurer, foldere, dokumenter og layout til tryk.

Vores certificerede InDesign instruktør har lang erfaring i programmet og guider dig gennem programmets basale værktøjer og funktioner, så du efter kurset kan skabe layout til forskellige formål. Tilmeld dig kurset i dag og lær InDesign på 3 dage.

Bestil en plads

DKK 10.995 ekskl. moms

Varighed

2+1 dag kl. 9–16

Klippekort

3 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Få overblik over InDesign

  Kom godt fra start i InDesign. Bliv introduceret for InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

 • Arbejdsopgaver på dansk

  Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

 • Arbejd med grafik

  Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik. Du lærer også, hvordan dit tekst ombrydes i en cirkel eller andre former, samt andre metoder til et mere kreativt layout.

 • Tekstombrydning

  Lær at ombryde tekst omkring billeder eller grafik og skab et dynamisk og professionelt layout.

 • Opsæt dit dokument rigtigt

  Opsæt dit dokument rigtigt fra start. Vi kigger på margener, spalter, sidetal, lag og mastersider, som vi sammenholder med grafiske regler og principper.

 • Import og redigering af tekst

  Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte dit Word-dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheder for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af afsnitsformater.

 • Certificeret instruktør

  Instruktøren er certificeret fra Adobe og har mange års praktisk erfaring i programmet. På kurset får du instruktørens bedste tips og tricks til at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt.

 • Eksportering: send til tryk

  Opnå fuld kontrol og undgå dårlige billeder og manglende skrifttyper. Vi gennemgår, hvordan du korrekt eksporterer en PDF-fil, inden den bliver sendt til tryk.

Praktisk information

 • Varighed

  2+1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Aarhus08., 09. & 17. januar 2019
København08., 09. & 17. januar 2019
København05., 06. & 14. marts 2019
Aarhus19., 20. & 28. marts 2019
København07., 08. & 15. maj 2019

Modtag vores nyhedsbrev og bliv klogere på InDesign

Vi sender dig invitationer til seminarer og events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

smagsprove

Hent 17 sider fra kursusmaterialet til InDesign Basis hvor du bl.a. lærer mere om placering af elementer, beskæring, tekst og farveprøver.

TILMELD OG HENT EN SMAGSPRØVE  

Instruktør på kurset

Rikke

Rikke Strandgaard

Rikke fungerer primært som grafisk designer, magasinlayouter, grafisk konsulent og underviser. Rikke har lang erfaring i den grafiske branche og har undervist hos Softworld siden 2000.

stenolsen

Sten Olsen

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: