InDesign Brush Up - Onlinekursus

InDesign Brush Up – Online kursus

Dette online InDesign kursus er for dig, der arbejder i det populære program til dagligt og vil lære flere avancerede værktøjer og metoder.

På kurset lærer du at gøre dine InDesign-dokumenter mere spændende med udvidede muligheder for layout, opsætning, typografi, grafik og farvejusteringer.

Du får tips til at opsætte større dokumenter ved hjælp af smart import af tekst fra f.eks. Word, lærer at bruge bog-funktionen i programmet samt at synkronisere og arbejde med InDesign-filer på tværs af afdelinger.

Du får også indsigt i at bruge avanceret og effektiv formatering via GREP-styles, hvis funktion er at ændre eller formatere specifikke ord, titler og lignende.

På kurset bliver du desuden introduceret til Nested Styles, hvilket giver dig en fantastisk mulighed for at formatere tekster automatisk. Herved kan du nemt opsætte prislister, tabeller, diagrammer og andre ensartede opsætninger.

Du bliver guidet igennem kurset af en certificeret InDesign instruktør med mange års grafisk erfaring i programmet.

Dine forudsætninger for at deltage på kurset
Vi anbefaler, at du kender brugerfladen i InDesign på basis-niveau eller har deltaget på kurserne InDesign Basis og/eller InDesign Introduktion for at få fuldt udbytte af dette kursus.


Relaterede kurser:

InDesign Introduktion – Online kursus
Har du brug for en god start i InDesign? For nye brugere anbefaler vi online kurset InDesign Introduktion – Online kursus.


Dit udbytte af at deltage

Effektiv opsætning af InDesign

Instruktøren på kurset viser dig, hvordan du kan opsætte InDesign på en effektiv måde med paneler, værktøjer og vinduer.

Bog-funktionen i InDesign

Med bog-funktionen holder du styr på større dokumenter som f.eks. bøger og opslagsværker. Du lærer, hvordan du synkroniserer dine dokumenter, så flere kan arbejde i dokumentet på tværs af afdelinger.

Tabeller i InDesign

Lær at opsætte flottere og mere avancerede tabeller i InDesign. Det kan være tabeller til tekst, billeder og anden data der skal præsenteres på en visuel og overskuelig måde for læseren.

Lær at arbejde med større dokumenter

Vi kigger på automatiske indholdsfortegnelser, indekser og henvisninger så du ikke manuelt skal tilrette dit dokument, hvis der kommer ændringer.

GREP-styles

Få styr på GREP-styles, hvor du kan gøre brug af avanceret formatering af titler og tekst.

Introduktion til Nested Styles

Med dette værktøj sætter du for alvor fart på dit InDesign arbejde. Nested Styles gør det muligt at formatere tekst automatisk og kan bruges til f.eks. prislister, tabeller og andre ensartede opsætninger.

Praktisk information

Varighed
3 timer

Kursusform
Live onlineundervisning med en certificeret instruktør.

Kursusmateriale
Du modtager 100-siders kursusmateriale på dansk.

Casefiler
Du får cases og filer som du selv kan arbejde med efter kurset.

Se kurset igen
Onlinekurset bliver optaget så du altid kan se det igen.

Kursusbevis
Når du har gennemført kurset har du muligheden for at modtage et bevis på din deltagelse og de nye færdigheder, du har opnået.

Computer og software
Du skal blot have adgang til en computer med internet for at deltage. Vi anbefaler at du har en nyere udgave af softwaret installeret på din computer så du kan øve dig i programmet efter kurset.

6 måneders email support inkluderet
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders e-mail support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset.

Du kan skrive til kursus@softworld.dk så sætter vi dig i kontakt med en specialist.

Afbestilling og flytning af kursus
Såfremt der er mere end 3 uger til kursusstart, kan du flytte dit kursus omkostningsfrit til en anden dato, eller du kan afbestille din booking og få hele kursusbeløbet refunderet. Læs mere i vores handelsbetingelser her.

Video: Se mere om online kurserne

Det siger andre deltagere om kurserne

Det var bare et vildt godt kursus. Jeg var lidt skeptisk i forhold til at det var online, men der var ingen problemer og jeg fik virkelig meget ud af det. | Photoshop kursus

— – Lonnie, Lolland Kommune

Underviseren var super god til at fortælle, og jeg har fået meget ud af kurset. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar på de ting der var relevant for mig. Det fungerede rigtig godt med den online platform Softworld anvender.

– Louise, Danish Agro

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

— Henriette, Skive College

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon