Forside » Kurser » InDesign » InDesign: Fra Begynder til Mester
indesign fra begynder til mester

InDesign: Fra Begynder til Mester

Adobe InDesign er i dag standarden inden for mange industrier, når det gælder design af layout og grafik, plakater, brochurer og online publikationer.

Med kursusforløbet InDesign: Fra Begynder til Mester sørger vi for at gøre dig helt komfortabel med programmet. Det gør, at du kan fokusere på at udarbejde kreative og flotte layouts til mange forskellige formål.

InDesign Basis • 2 dage
På kurset InDesign Basis
lærer du brugerfladen i programmet at kende. På kursets 2 dage får du grundig indføring i, hvordan du bruger InDesign til at designe og opsætte grafisk materiale såsom f.eks. brochurer, e-bøger, plakater, annoncer og bannere. Desuden får du indblik i god og effektiv opsætning af dine InDesign-dokumenter til eksport af større filer.

InDesign Rutineret • 2 dage
På kurset InDesign Rutineret tager du skridtet videre i InDesign. Du lærer at optimere dit workflow, så du kan arbejde endnu mere effektivt i programmet. Du lærer også avancerede værktøjer til at få det bedste ud af dit design og layout og bliver i stand til at skabe grafisk materiale, der er tidssvarende samtidig med, at du arbejder optimalt med programmet.

Hvem passer InDesign kurserne til?

InDesign er et af de mest populære programmer til produktion af grafisk materiale – både til print og online brug. Grafikere, layoutere og andre, der skal fremstille skriftligt materiale til brug i marketing, kommunikation og andre dokumenter, oplever en stor fordel i at kunne bruge InDesign til den grafiske udforming.

Med InDesign har du ubegrænsede muligheder til kreativ og grafisk layout og opsætning i modsætning til f.eks. Word og andre tekstprogrammer.

Derfor skal du deltage på InDesign: Fra Begynder til Mester

Med solide færdigheder i InDesign kan du frit udarbejde grafisk materiale til print og online brug. På vores kurser bliver du undervist af certificerede InDesign eksperter med lang produktionserfaring i programmet.

Det sikrer, at du får konkret, relevant og tidssvarende viden, som du kan omsætte til spændende grafiske produktioner i dit daglige arbejde.

Efter endt kursusforløb har du adgang til 6 måneders fri e-mail support. Det betyder, at du kan få hjælp og vejledning til konkrete problemstillinger i dit arbejde fra InDesign eksperter efter endt kursus.

Hvad siger deltagerne?

Jeg kan klart mærke en forskel i mit arbejde, efter jeg har været på kursus hos Softworld.

Jeg har brugt tilbuddet om 6 måneders support efter kurset et par gange, og der kommer hurtigt svar. Den virker optimalt.

– Henriette, Skive College

Formen på kurserne er rigtig god. Der er ikke for mange kursister. Og det fungerer rigtig fint, at der er lagt en slagplan fra underviserens side.

Men der er også plads til, at vi kan afvige lidt fra den afhængig af kursisternes interesser og behov.

– Jesper, Jyllandsposten

Softworld har et rigtig højt niveau, og deres undervisere er super kvalificerede på samtlige af de kurser, jeg har været på.

Der er en rigtig god stemning, og det er et fint miljø.

– Ella, Postnord Frimærker

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon