Forside » Kursusoversigt » InDesign » InDesign kursus Basis
indesign course

InDesign kursus Basis

På dette InDesign kursus i København og Aarhus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign. og lærer programmets mest anvendte funktioner og værktøjer.

Adobe InDesign er i dag standard inden for mange brancher, når det gælder design og layout af brochurer, nyhedsbreve, foldere, plakater og online publikationer.

På dette 2-dages InDesign kursus får du grundig InDesign undervisning og indføring i at opsætte plakater, annoncer og foldere. Desuden får du indblik i god skik for opsætning af dokumenter til eksport af større filer.

På kurset bliver du helt komfortabel med de mange værktøjer i InDesign. Programmet er i dag et af de mest populære programmer til grafisk design og bruges af grafikere, designere og andre medarbejdere, der udarbejder grafisk materiale til print, web og på tværs af online og offline medier.

Din certificerede InDesign instruktør på kurset har lang erfaring i programmet og guider dig gennem programmets basale værktøjer og funktioner, så du efter kurset har den grundlæggende viden, der skal til, for at komme videre med InDesign.

Efter kurset har du det fulde overblik over InDesigns brugerflade, så du kan oprette dokumenter på den rigtige måde til tryksagsproduktion.

Kursets målgruppe
Kurset henvender sig til dig, der skal producere grafiske layouts i form af flyers, brochurer, plakater, bøger og lignende. Du behøver ingen erfaring i InDesign for at deltage.

Tilmeld dig kurset i dag og lær at bruge InDesign på 2 dage.


Relaterede kurser:

InDesign Rutineret
Kender du allerede InDesign på basis-niveau og vil lære flere udvidede værktøjer i programmet? For mere avancerede brugere i InDesign anbefaler vi 2-dages kurset InDesign Rutineret.

InDesign: Fra Begynder til mester
Med forløbet InDesign: Fra Begynder til mester: bliver du rutineret i InDesign på 2+2 dage.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Få overblik over InDesign

Kom godt fra start i InDesign. Bliv introduceret i InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Arbejdsopgaver på dansk

Efter kurset har du adgang til arbejdsfilerne på kurset, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

Opsæt dit dokument rigtigt

Opsæt dit dokument rigtigt fra start. Vi kigger på margener, spalter, sidetal, lag og mastersider, som vi sammenholder med grafiske regler og principper.

Arbejd med grafik

Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik. Du lærer også, hvordan dit tekst ombrydes i en cirkel eller andre former, samt andre metoder til et mere kreativt layout.

Import og redigering af tekst

Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte dit Word-dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheder for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af afsnitsformater.

Tekstombrydning

Lær at ombryde tekst omkring billeder eller grafik og skab et dynamisk og professionelt layout.

Eksport: send til tryk

Opnå fuld kontrol og undgå dårlige billeder og manglende skrifttyper. Vi gennemgår, hvordan du korrekt eksporterer en PDF-fil, inden den bliver sendt til tryk.

Certificeret instruktør

Instruktøren er certificeret fra Adobe og har mange års praktisk erfaring i programmet. På kurset får du instruktørens bedste tips og tricks til at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt.

Dine forudsætninger

Alle kan deltage på kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 80 55, hvis du har spørgsmål til kurset.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac.

Find Softworld
Læs mere om ankomstmuligheder i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

Aarhus04. & 05. marts 2021
København 16. & 17. marts 2021
Aarhus23. & 24. marts 2021
fuldt booket
København 14. & 15. april 2021
København 18. & 19. maj 2021

Instruktør på kurset

rikke-400

Rikke Strandgaard
Adobe Certified Instructor

Rikke fungerer primært som grafisk designer, magasinlayouter, grafisk konsulent og underviser. Rikke har lang erfaring i den grafiske branche og har undervist hos Softworld siden 2000.


Sten-400

Sten Olsen
Adobe Certified instructor

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.


Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Modtag vores nyhedsbrev og bliv klogere på InDesign

Vi sender dig invitationer til seminarer og events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

smagsprove

Hent 17 sider fra kursusmaterialet til InDesign Basis hvor du bl.a. lærer mere om placering af elementer, beskæring, tekst og farveprøver.

TILMELD OG HENT EN SMAGSPRØVE  

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon