InDesign og Office Workflow

Spar tid med enkel og hurtig justering af rettelser og korrektur fra Office til InDesign. På dette 1-dags kursus lærer du de bedste og hurtigste metoder til at formatere tekst, tabelformater og rettelser fra Office-programmerne.

Du kender det sikkert godt: Du har importeret tekst i InDesign, formateret teksten, foretaget rettelser – og så kommer der naturligvis en ny tekstfil, der skal erstatte den allerede klargjorte tekst. Lige før trykstart.

Med lidt planlægning og et godt forarbejde er det slet ikke noget problem, og på dette kursus ser vi på de smarte måder at arbejde med teksten, gennemgår hurtig formatering samt opdatering af både tekst og tabeller, så sidste øjebliks rettelser klares nemt og effektivt.

Smarte værktøjer og plugins i InDesign gør det heldigvis hurtigt og nemt at udføre rettelser og korrektur uden at skulle formatere dit layout igen og igen.

På dette tætpakkede 1-dags kursus får du også en rundtur i de nyeste funktioner og værktøjer i InDesign så du kan få det bedste ud af dine InDesign-produktioner.

Vi arbejder med tekst- og tabelformater og udnytter disse til hurtig – men også avanceret – formatering af teksten. Efter kurset er du i stand til at formatere en hel artikel med ét klik!

Bestil en plads

DKK 4.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

Klippekort

1 klip

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Brugerflade og praktisk info

  Vi kigger på paneler og funktioner i InDesign, der er beregnet til typografi, specielt tekstformaterne, så dit typografiske arbejde bliver mere effektivt. Vi gennemgår også de mest basale typografiske regler, så din tekst ser professionel ud.

 • Forarbejdet

  For at arbejde med tekst skal forarbejdet være i orden. På dette kursus får du tips og tricks til, hvordan du bedst planlægger og bearbejder tekst, så det er nemt at tilføje rettelser, og du er sikker på, at din tekst er den nyeste udgave i et tekst-baseret workflow.

 • Mange formateringer

  Har du tekster med mange forskellige formateringer, en fed- eller kursiv skrift til fremhævning, f.eks., kan du med indlejrede formater klare det hele med ét klik.

 • Forudsætninger

  For at deltage på kurset anbefaler vi, at du arbejder med InDesign til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

  Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til, for at få mest ud kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70 20 80 55 hvis du har spørgsmål til kurset.  

 • Automatiske tekstrettelser

  Er der generelt de samme stavefejl i dine importerede tekster? Ved at anvende InDesigns GREP-funktion kan du få disse fejl rettet automatisk ved indsættelse eller opdatering af tekst.

 • Objektformater og forankret grafik

  Objektformater er ikke kun til grafik, de kan også anvendes til tekst. Vi viser, hvordan du med ét klik kan formatere en hel artikel, bare dit forarbejde er i orden.

  Vi ser også på, hvordan du kan benytte forankrede objekter, så du altid er sikker på, at en grafik eller et billede følger et bestemt tekstafsnit.

 • Tabeller

  Ukomplicerede tabeller importeret fra et regneark kan også opdateres med få klik, vi viser dig hvordan.

 • Opdatering af tekst

  Vi lænker tekst og regneark til InDesign, så du med få klik kan få en tekst opdateret, hvis den ændres i det originale tekstdokument – uden at skulle formatere teksten igen. 

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Modtag vores nyhedsbrev og hent en smagsprøve på kurset

Vi sender dig invitationer til seminarer og events, information om nye kurser og workshops samt ny viden og inspiration fra den kreative branche.

Hent en smagsprøve på kursusmaterialet til InDesign & Office Workflow og se hvordan du nemt importerer tekst fra Word i InDesign.

TILMELD OG HENT SMAGSPRØVE

Instruktør på kurset

stenolsen

Sten Olsen

Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: