Forside » Kursusoversigt » Apple kurser » Apple Deployment Essentials
apple deployment kursus

Apple Deployment Essentials

Apple Deployment Essentials er et to-dages Apple Certificeret kursus, der giver deltagerne en mulighed for at opnå viden, værktøjer og kundskaber der skal til for at foretage en deployment af macOS og iOS enheder.

Interaktive diskussioner og praktiske øvelser guider deltagerne igennem konfiguration, administration og tilsyn af macOS og iOS enheder. Deltagernes viden og kundskaber bliver afprøvet og forstærket igennem relevante scenarier.

Kurset i Apple Deployment Essentials henvender sig til IT professionelle, der er ansvarlig for deployment og administration af Apple enheder, samt tekniske salgsfolk der vejleder kunder i valg af og indkøb af Apple produkter.

Du kommer til at forstå funktionerne af MDM, VPP og DEP i en succesfuld deployment af Apple enheder. Vi lærer at genkende typiske udfordinger ved deployment og administration af enheder.

Undervejs vil der være diskussioner om hvordan sikkerhed er relevant i konteksten af et givent scenarie og vi kigger på design og implementering af en deployment løsning for et givent scenarie. Derudover lærer du om konfiguration af DEP registrerede enheder til trådløs enrolment og tilsyn og efterfølgende konfiguration og administration af indstillinger, apps og indhold på bruger-ejede og virksomheds-ejede enheder.

Hvad lærer du på kurset?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke emner vi gennemgår på kurset. Klik på overskrifterne for at læse mere.

Manuel konfiguration

Denne lektion belyser udfordringer og uregelmæssigheder ved manuel opsætning af mange enheder.

Konfigurationsprofiler

Deltagerne lærer hvordan man bruger Apple Configurator til at se og redigere en konfigurationsprofil, og hvordan profiler sikrer ensartethed på flere enheder.

Administration af indstillinger

Denne lektion introducerer MDM protokollen for iOS og hvordan denne bruges til at konfigurere og administrere enheder trådløst med ensartethed og stabilitet.

Apps og indhold

Denne lektion introducerer og forklarer VPP. Deltagerne lærer at tildele apps og indhold til deres brugere samt konfigurere og teste “åbn i” funktionalitet.

Virksomhedsejet (personlig)

Du lærer at konfigurere indstillinger til at bruge trådløs tilsyn og hvordan slutbrugere kan personliggøre deres virksomhedsejede enheder.

Virksomhedsejet (delt)

På kurset lærer du at konfigurere og teste scenarier med delte enheder. Apps og indhold bliver tildelt til enhederne, men brugerne kan ikke personliggøre deres enheder.

Scenarieworkshop

Deltagerne på kurset får tildelt scenarier der minder om deployment problemstillinger fra den virkelige verden. I hold designer de en deployment der opfylder deres scenaries behov og præsenterer deres løsning for klassen.

Dine forudsætninger

Du har erfaring med macOS på support-niveau. Du er bekendt med brugen af iOS enheder og har erfaring med simpel opsætning af en Apple computer samt en iPhone eller iPad.

Praktisk information

Varighed
2 dage fra kl. 9–16

Fuld forplejning
Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage.

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du får en Mac computer stillet til rådighed på kurset.

Find Softworld
Læs mere om parkering og ankomstmuligheder til Softworld i København og Aarhus på dette link.

Kommende datoer

København 01. & 02. juni 2021
København 06. & 07. december 2021

Instruktør på kurset

ulrik-hansen_avatar_1400056802-300x300

Ulrik Hansen
Apple Certified Trainer

Ulrik er Adobe Certified Trainer & Certified Sales Trainer og er en fremragende underviser i Apple salgstræning og Apple teknisk træning hos Softworld.

Det siger andre deltagere om kurserne

Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde.

Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.

— Daniel, After Effects Rutineret

Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset i mit daglige arbejde. Jeg havde ikke prøvet programmet før og nu kan jeg komme godt igang.

Underviseren var virkelig god til at lære fra sig og var nem at forstå og skarp til sit fag. Maden var god, lokalerne var fine og alt virkede, som det skulle. Jeg glæder mig til at komme igen

– Jesper, Illustrator Basis kursus

Det som jeg har lært på kurset kan jeg virkelig bruge i mit daglige arbejde. Det var et utrolig spændende og meget relevant kursus.

Underviseren var en super interessant formidler og gjorde dagen meget spændende og lærerig. Det var iøvrigt en rigtig fin koordination af kurset. Stor ros herfra.

— Anne Grethe, fotokursus

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Vores samarbejdspartnere

adobe
apple
teknologisk
Grakom og Softworld
publiqare
humac
woodwing
crayon