apple kurser

iOS Deployment Essentials

iOS Deployment Essentials er et to-dages kursus der giver deltagerne en mulighed for at opnå viden, værktøjer og kundskaber der skal til for at foretage en deployment af iOS enheder.

Interaktive diskussioner og praktiske øvelser guider deltagerne igennem konfiguration, administration og tilsyn af iOS enheder. Deltagernes viden og kundskaber bliver afprøvet og forstærket igennem relevante scenarier.

Kurset i iOS Deployment Essentials henvender sig til IT professionelle, der er ansvarlig for deployment og administration af iOS enheder, samt tekniske salgsfolk der vejleder kunder i valg af og indkøb af iOS enheder.

Du kommer til at forstå funktionerne af MDM, VPP og DEP i en succesfuld deployment af iOS enheder. Vi lærer at genkende typiske udfordinger ved deployment og administration af enheder uden en MDM løsning. Det bliver også gennemgået hvad Apple ID er og hvornår det er nødvendigt.

Undervejs vil der være diskussioner om hvordan sikkerhed er relevant i konteksten af et givent scenarie og vi kigger på design og implementation af en deployment-løsning for et givent scenarie.  Derudover lærer du om konfiguration af DEP registrerede enheder til trådløs enrolment og tilsyn og efterfølgende konfiguration og administration af indstillinger, apps og indhold på bruger-ejede og virksomheds-ejede enheder.

Bestil en plads

DKK 12.995 ekskl. moms

Varighed

2 dage kl. 9-16

Indtast antal deltagere:
Vælg ønsket dato og sted ovenfor
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Manuel konfiguration

  Denne lektion belyser udfordringer og uregelmæssigheder ved manuel opsætning af mange enheder.

 • Konfigurationsprofiler

  Deltagerne lærer hvordan man bruger Apple Configurator til at se og redigere en konfigurationsprofil, og hvordan profiler sikrer ensartethed på flere enheder.

 • Administration af indstillinger

  Denne lektion introducerer MDM protokollen for iOS og hvordan denne bruges til at konfigurere og administrere enheder trådløst med ensartethed og stabilitet.

 • Apps og indhold

  Denne lektion introducerer og forklarer VPP. Deltagerne lærer at tildele apps og indhold til deres brugere samt konfigurere og teste “åbn i” funktionalitet.

 • Virksomhedsejet (personlig)

  Du lærer at konfigurere indstillinger til at bruge trådløs tilsyn og hvordan slutbrugere kan personliggøre deres virksomhedsejede enheder.

 • Virksomhedsejet (delt)

  På kurset lærer du at konfigurere og teste scenarier med delte enheder. Apps og indhold bliver tildelt til enhederne, men brugerne kan ikke personliggøre deres enheder.

 • Scenarieworkshop

  Deltagerne på kurset får tildelt scenarier der minder om deployment problemstillinger fra den virkelige verden. I hold designer de en deployment der opfylder deres scenaries behov og præsenterer deres løsning for klassen.

 • Dine forudsætninger

  Kurset er tiltænkt IT professionelle der er ansvarlig for deployment og administration af iOS enheder og tekniske salgsfolk der vejleder kunder i valg af og indkøb af iOS enheder.

Praktisk information

 • Varighed

  2 dage fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du får en Mac stillet til rådighed under kurset.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

Video: Se mere om kurset

Instruktør på kurset

ulrik-hansen_avatar_1400056802-300x300

Ulrik Hansen

Ulrik er Adobe Certified Trainer & Certified Sales Trainer og er en fremragende underviser i Apple salgstræning og Apple teknisk træning hos Softworld.

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål: