ios security

iOS Security and Privacy Workshop

På denne 1-dags workshop lærer du, hvordan sikkerhed og privatliv er bygget ind i iOS, så de er klare til at diskutere hvorfor Apple platformen er det bedste valg til mobilitet.

Hvad end et firma allerede har mange iOS enheder i felten eller er ved at planlægge de første deployments, er sikkerhed og privatliv noget, der spiller en stor rolle i alle dele af planlægningen.

Når du har gennemført kurset vil du være i stand til at identificere sikkerheds-niveauet for en almindelig opsat iOS enhed, og forklare vigtigheden ved en adgangskode for at beskytte brugeren og firmadata.Samtidigt bliver der lagt vægt på at kunne forklare de indbyggede funktioner i iOS, der hjælper med at adskille privat data og firmadata, og du lærer at lægge strategier for at sikre datakryptering ved netværksbrug.
Kurset giver et solidt fundament til planlægningen af sikkerhed og privatliv i enhver deployment og til at takle almindelige misforståelser i relation til dette.

Bestil en plads

DKK 6.995 ekskl. moms

Varighed

1 dag kl. 9-16

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Fleksible betingelser for afbestilling og flytning

Det vil du lære

 • Databeskyttelse

  I anden lektion opdager deltagerne hvad en adgangskode betyder for beskyttelse af data på iOS. Deltagerne undersøger også Touch ID og hvordan det forbedrer sikkerheden uden at forringe brugeroplevelsen.

  Vi snakker også om de forskellige klasser data er inddelt i og hvor høj sikkerheden er på disse.

 • Indstillingsassistenten

  I den første lektion gennemgår deltagerne hvordan de valg man foretager med indstillingsassistenten under en opsætning har indflydelse på sikkerhed og privatlivspolitik på en bruger-ejet enhed og en firma-ejet enhed.

 • Tilgang til app data

  I tredie lektion ser vi på, hvordan indbyggede teknologier og funktionalitet arbejder sammen for at sikre at apps følger stramme regler for hvordan man kan tilgå personlig data og firmadata.

  Du lærer hvordan iOS kan opdele data så brugeren ikke selv skal bekymre sig om at få blandet sine personlige dokumenter med firmaets data og omvendt.

 • Transmittering af data

  I fjerde og sidste lektion lærer deltagerne om netværkssikkerhed på iOS og gennemgår strategier for at sikre at en iOS enhed kun opretter forbindelse til pålidelige kilder.

  Vi ser på begreber som fishing og man-in-the-middle og hvordan man kan sikre at slutbrugerne ikke bliver stillet overfor risikofyldte valg.

Praktisk information

 • Varighed

  1 dag fra kl. 9-16
 • Computer

  Vi gør en computer klar til dig. Du får en Mac stillet til rådighed under kurset.
 • Forplejning

  Frugt, kaffe, the, sodavand, snacks og frokost er inkluderet alle dage
 • Support

  Efter endt kursus tilbyder vi indtil 6 måneders personlig e-mail support relateret til emnerne på kurset

Dato og sted

København25. oktober

Hvorfor bruge Softworld?

100% tilfredshedsgaranti
sikrer, at du får det fulde udbytte

6 måneders e-mail support
inkluderet efter alle kurser

Adobe- og Apple certificeret
som det eneste kursuscenter i Danmark

Mere end 20 års erfaring
indenfor undervisning og kompetenceløft

Fra softblog.dk

Skræddersyede kurser

Planlæg et specialkursus med et indhold tilpasset jeres produktion.

Sammen med en af vores kvalificerede instruktører kan I nemt planlægge varighed, datoer, lokation og en agenda, der passer jeres specifikke behov for undervisning.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klare ved telefon og mail. Skriv eller ring til os for at få svar på dine spørgsmål:

Bestil din plads